63

Кико

преди 3 години

Който не иска ваксина, да се откаже писмено за да не се предвиждат ваксини за него!

62

Вейхайвей

преди 3 години

До SSПреди време, по времето на соца четох статия, в която пишеше за японски учени, които установили, че първият човек е живял 400 години.

61

SS

преди 3 години

През античността и средновековието животът на обик.човек рядко е надхвърлял 40-45 год.Разбира се има и изключения.Светът е бил примитивен. Медицината също.Хората са умирали от възпален зъб,или апендикс.Разбира се чумата и холерата,испанският грип са отнели живота на милиони.Смятало се е за божи наказание.Също както коронавируса сега.

60

ХИЧО

преди 3 години

До Анонимен56Ти си пълен невежа пишиш даже без да провериш,едрата шарка никой не я кара в бг,тя е болест ликвидирана преди много години,пишеш пълни нелепости а о.лигофрените четат и слагат плюсове?

59

според путинофилите

преди 3 години

по-щастлив. Бил Гейтс унищожавал света с ваксини и затова само Путин може да прави ваксини и продава за да плаща издръжка на семейните си имоти в чужбина.

58

У

преди 3 години

А от грип защо не ни избавиха, нали има ваксини от години? Как само сравнихте морбили с корона. Явно имате хората за много кухи. Баси гнусната елементарна пропаганда.

57

Анонимен

преди 3 години

Абе няма спирка с тая пропаганда 20000 години човешка история сал пандемии

56

Фин

преди 3 години

Ваксина против лаймска болест няма. Аврил Лавин без малко щеше да умре от тази болест.

55

Това не е наука

преди 3 години

Айде стига.. светът се избави от болестите, заради развитието на здравеопазването, медицината, хранителната промишленост, здравословното хранене, инфраструктурата, елетричеството и прогресът като цяло ! Ваксините работят само на теория, но за да работи една ваксина за всеки, трябва да се изработи индивидуално, според характеристиката на всяка една имунна система. На конвейера не става!! Не може да се тъпчеш с ваксини и да се надяваш да не бъдеш един от 10те хил умрели или с увреждания..

54

Иван

преди 3 години

До Анонимен 57Няма ваксина срещу ебола, както и срещу малария и много хора продължават да измират и от ебола и от малария

53

Иван

преди 3 години

До славянинТи в Африка ходил ли си? Източна или западана Африка например. В Сомалия, Судан, ЧАД, Централна африканска република бил ли си, та да видиш от какво измират децата. Защото аз съм бил и съм видял с очите си. И съм се срещал с хора от общностите, които се молят и пачат да им намерим ваксини за децата. Много е лесно да се говори след прочетени статии в медиите и на базата на *** конспиративни теории.

52

Анонимен

преди 3 години

До ИванЕболата (както ковида) е от ваксините.

51

Анонимен

преди 3 години

Чета,че се споменава едра шарка,а в БГ я карат всички без ваксина,всички видове шарки,и никой не е умрял още. Това срещу ковида не е ваксина като другите ваксини.

50

Анонимен

преди 3 години

чета коментарите и се чудя, кога ли ще има ваксина срещу *** ?

49

Иван

преди 3 години

До Анонимен 50Пожелавам ти да отидеш в Сомалия например и да видиш свят и общество без ваксини, как умират децата, страдат и се парализрат от полиомиелит. Нищо креативно няма в опитите им да оцееят от болетите, които могат да бъдат предотвратени с ваксини.

48

Анонимен

преди 3 години

"Какъв би бил светът без ваксините?"Перфектен! Без блокирани мозъчни центрове от тежки метали, без страдащи парализирани деца и много повече креативни хора които да градят по- добра реалност.Тези инжекцийки отнеха живота на много хора, не говоря само за умрелите, има много блокирани мозъци които (заради ваксините) само си мислят, че живеят.

47

Lora

преди 3 години

До АСОЦИАЦИЯВсичко има първи път. Ако нови разработки и подходи не се тестват, то никга няма да има развитие и напредък. Ваксината за КОВИД е доброволна, за разлика от ваксините за полиомиелит илитуберкулоза, които са задължителни за децата. За съжаление ваксината за КОВИД е единстрвеното решение в момента. Иначе ще сме в постоянна карантиа. Относно страничните ефекти - те се появяват веднага след слагане на ваксината - не след 6 месеца. И да - странични ефекти има при всички ваксини.

46

Уооооооу!

преди 3 години

Обидна пропаганда!Всички вируси, споменати по-горе, са болести с доживотен имунитет - при масова ваксинация, това са болести, които могат да се премахнат или сведат до минимум като потенциал за епидемия. Това е и смисълът на детските ваксинации. Тези вируси са стабилни, почти не мутират. Коронавирусът и грипът са вируси с изключително кратък цикъл на стабилност (чести мутации). ТЕ НЕ МОГАТ да бъдат елиминирани, освен един срещу друг (както тази година).Ваксините срещу тях са само бизнес.

45

АСОЦИАЦИЯ

преди 3 години

Никой не отрича приноса на ваксините, но никога до този момент НЕИЗПИТАНА ваксина не е била пускана за масова употреба! Ваксината за полиомиелит е минала тест на 1 милион души преди да бъде пиусната. Страниччни ефекти от ваксина се появяват 6 мес. до 4-5 години след употреба, може и по-късно. Така че нека не правим АОСЦИАЦИЯ с обстановката в момента. Такова нещо в човешката история до сега не е правено. Инак един познат каза нещо интерсно: Ако мислехме за Бог, колкото за короната вируса...

44

Истукан

преди 3 години

Няма ваксина против коронавирус, лъжат. Всичко е имитация. Никога няма да се ваксинирам. Влезеш ли им в капана, ще те следят с чип цял живот и деца никога няма да имаш, защото това им е целта на тази ваксина да те следят и да нямаш деца.