57

ХА-ХА-ХА!

преди 2 години

Че в картата ми няма и 700 лева бе! Как ще ми я източат не ми е много ясно?Да точат на тези дето имат! Както е казал героя на Алеко Константинов: "Имали бол пари, дали!"

56

Анонимен

преди 3 години

Не ни "взимат парите" на нас т.е. , а на лапнишараните и будалацитее , които няяяяяяма да свършат, няма!!!!

55

Анонимен

преди 3 години

Кой купува кола по снимка?

54

На фона на

преди 3 години

политиците, тези са мизерни светци

53

123

преди 3 години

До Martin BormannНе става дума за "източване" а подмяна на реалния ИБАН на фирмата продвавач с фалшив на измамника в кореспонденцията която осъществяват продавача и купувача. Така парите влизат в сметката на измамника, вместо в тази на реалния продавач. А относно измамата с колите, бях попаднал(от реклама в уебсайт) на една обява за Mercedes C220 случайно, сайта се казва eurorides . co . uk . Изглежда адски подозрителен, и в гугъл не може да се открие, само с директно въвеждане в адрес бара.

52

Анонимен

преди 3 години

До кайзер созеДа уеее! Ужас е! Не е ли кат едно време. Вчема заплаткатяа и отивам при човека - на ти един лев, на ми шест на мене и яхууууу!

51

Анонимен

преди 3 години

Иначе всичко се следи, всичко било тип топ, а не могат да се следят директни заплащания по сметки на фрими с по над 15000 евро оборот, предполагам дневен.

50

A

преди 3 години

На първо място хората са алчни, второ - прости.

49

Martin Bormann

преди 3 години

Затова подбирайте с коя банка работите. При мен е невъзможно да ми източат сметката без мое знание дори да имат всички възможни кодовед и пароли.... просто си зависи от банката.

48

Анонимен

преди 3 години

Балъците никога не свършват. В схемата с колите измамниците много добре са напипали на какво се връзва българина, иска да изглежда гъзар с кола която в действителност не му е по джоба и щото в действителност е балък от класа се връзва че точно той ,, тариката'' е намерил кола за без пари. Само че *** не може да се светне че няма как да се продава нещо за 2,20 след като в действителност то струва в пъти повече.

47

Анонимен

преди 3 години

АНТИ-АКЪЛИЕТО е бич!!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Не е истина колко безмозъчни хора има по този свят...

45

Анонимен

преди 3 години

Много нереална ми се струва статията....за колите от чужбина не мисля че някой ще си поръча от сайт, ходят на място хората, за любовта може, има много лапнишарани в територията но дори и на тях трябва да им светне червената лампичка когато им се обадят че задържали еди какъв си колет на границата и трябвало да платят :))

44

Роза

преди 3 години

Аз пък си имам едно много просто правило-никога не пазарувам от Интернет и толкоз!Ако щете ми се смейте!В магазините сигурността е по-голяма!

43

кайзер созе

преди 3 години

Вижте : няма значение за какво човек бил излъган. Понякога в бързината или поради други ангажименти много от нещата не се доглеждат. Но по-важното е ,че при тези видове разплащания винаги може да бъдеш измамен. И сега си представете както искат да премахнат всички разплащания в брой- за какво ще става дума. Тотален контрол и кражби на всякакво ниво . Измамените всекидневно ще са милиони !

42

Handel

преди 3 години

До Анонимен 42То бива да си тьп, ама е отчайващо като си отчайващо тьп. Случайно да си чувал за акциз? Всеки път като си заредиш колата, камиона или автобуса половината пари отват в държавата.

41

тото

преди 3 години

Не разбирам - с даннит от картата купували техника и превеждали в други сметки. Е че един адрес ли не можахте да проследите или едно муле да разпитате?Като Ви знам, как бъркате входните врати, що ли питам....

40

Анонимен

преди 3 години

До 40За 97лева годишно пътищата ни са повече от хубави.

39

Анонимен

преди 3 години

На мене пък сега, при теглене на субтитри, ми направиха *** анкета дали харесвам НЕТ1 и веднага ми поискаха номера на кредитната карта за да ми пратят подаръка скъп телефон.

38

Трол.бг

преди 3 години

Има един сайт, който обещава да карате по хубави пътища, срещу 100лв.