13

Анонимен

преди 3 години

Ваксините се оказаха дефицитна стока. Защо има дефицит, нали уж се твърдеше, че при капитализма няма дефицит? Искаш да се ваксинираш с конкретна вкасина - ама нямало, дефицитна била. 20 години ли ще чакаме да стане налична?

12

фффф

преди 3 години

Защо ли изобщо използват думите имунитет и имунизация??? Няма доказателства за траен имунитет, само се боцкат=ваксинират и се надяват на нещо неизвестно какво... Реално, участват в експеримента на фармацевтичните компании. Преди 100 години също се ваксинираха срещу инфлуенца= испански грип, а последствията бяха катастрофални. За около 4 години имаше милиони жертви, точно сред ваксинираните, повечето от тях бяха участниците в боевете по фронтовете...

11

Анонимен

преди 3 години

Гърците казаха, че ще пускат хората с ваксина или с отрицателен ПСР!Бас държа, че масово ще се ваксинира народа, че да ходи по гръцко. Излиза по-евтинко да се боцнеш безплатно, отколкото пср за всеки от семейството. Пък и не ти ровичкат в носа, няма карантина и т.н. Така че, ако не сега, след месец ще е юруш на ваксините, а може да се окаже че няма и за всички дето искат!

10

Анонимен

преди 3 години

Мой близък, след посещение при зъболекар сега лежи в реанимацията. Въпреки всички предприети мерки и лечение у дома, консултации с личен лекар и прочие.Как ще изкараш този вирус си е чист късмет! Тези, които са го изкарали леко се смеят на тези, които се страхуват. Но истината е, че просто са имали късмет! Аз не мисля да разчитам на късмет, мисля да се ваксинирам. Но не с Астра Зенека!

9

Нема да те лъжем!

преди 3 години

Наистина, "Исках да се ваксинирам, но нямах желание" Държавата стана, като Жунгла, всичко стана паприкаш, ако лъжа Бойко да ми умре...

8

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви пречи да се ваксинирате, напротив, но не плюйте по онези които са решили, че ваксината е излишен товар за тях.

7

Анонимен

преди 3 години

2030 - година новия таргет на антиваксърите за странични ефекти от ваксината (след провала на чипирането щото даже те разбраха колко са абсурдни по тази точка). Тези от тях които добутат до там ще го изместят на 2040 и така...

6

Бау

преди 3 години

ваксините (всички) не се тестват години, а месеци. Забавят се години по чисто финансови причини, защото по принцип не са изгодни.

5

Колето

преди 3 години

До АнонименСмешно ти е,като почнеш да ревеш се сети за Бил геитс.Личи си че си неук,и незнаеш какво те чака

4

Анонимен

преди 3 години

Всяко чудо за три дни

3

Анонимен

преди 3 години

"Аз много искам да се ваксинирам, ама нямам желание."Къв си такъв гербер бе? ;)

2

Анонимен

преди 3 години

Смех!

1

Анонимен

преди 3 години

Аз много искам да се ваксинирам, ама нямам желание.