65

bocko

преди 3 години

да поканят Бойко да им се скара.

64

Анонимен

преди 3 години

Тези белина нямат ли си, та се занимават с глупости?Да си фиркат белина на спокойствие.

63

Анонимен

преди 3 години

Струпват се, щото са тЪпиpи.После пискат като вдовици.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Струпват се значи ? Скоро ще ги оправят по демократично,бой бой ,газ ,палки ,гумени патрони . Може и истински ,боини,като по жилетките в Париж , пред Капитолия .

61

Анонимен

преди 3 години

До до 56 от славянинНаселението на Русия за 2020 г. се е увеличило със 122 хил души. В Русия има помощ за майките - парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). е днократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.). А България откакто е в НАТО и ЕС намали населението си с 2 милиона, с една четвърт, а българките масово абортират.

60

Анонимен

преди 3 години

Жабарски тyпaни.

59

Йосарян

преди 3 години

Така се залита в голямата престъпност! Първо, излизаш от къщи без да имаш основателна причина! После, започваш да участваш в противоречащи на препоръките разходки! Не е голяма крачката до там, да имаш незаконно гости с повече от 4 човека в къщи! И докато се усетиш, те залавят на НЕЛЕГАЛНО парти! Хора, пазете се, не ставайте криминално проявени! Трябва да пазим баба от грипа! За да може да я убият със смъртоносната инжекция!

58

Uhuru na Umoja

преди 3 години

Ами то и в Брюксел ако попаднеш в гетото си е риск. А болестите се разнасят точно от щъкащите по света пътешественици.

57

Анонимен

преди 3 години

В Танзания е истината. Идеален климат. Няма болестиТова някакъв майтап ли е, включително не е за бедняци? Освен това бъка от малария, което сигурно не е най-големият проблем там.

56

Бг

преди 3 години

До Uhuru na UmojaСамо да не излизаш от курорта, в който си.Че е достатъчно един комар да те хапне и човек ще научи 10ина болести, които не е чувал и ако наблизо няма читава болница шансовете ти намаляват драстично.Същото важи и за водата от непроверени източници(чешми), плодове и зеленчуци от местните пазари.И да не се прибилижаваш много до границата с Конго и Руанда, че ще ти спретнат чудно отвличане. Не е прекалено скъпо, не толкова колкото в Мадагаскар или Мавриций.

55

ГосТ

преди 3 години

Да вземат пример от ориента у бг'то или турция. Един върху друг по долнопробните курортчета.

54

Uhuru na Umoja

преди 3 години

В Танзания е истината. Идеален климат. Няма болести. Вечно лято. Ама не е за бедняци.

53

ит

преди 3 години

След няколко локдауна,такива че не можеш да излизаш от общината в която живееш и до магазина може да ходи само 1 член на семейството, когато навън са 18 градуса ще ти се иска да се разходиш по плажа. Аз лично избягвам тълпите, в Италия море колкото искаш. Разбира се не живея в голям град, а в малко курортно градче.

52

В Италия

преди 3 години

До ТитикакаВ Италия повечето хранителни вериги са итал. Разбира се има и Алди,Лидл и пр., но мнозинството от хората предпочитат да си оставят парите в държавата, купувайки продукти произведени в Италия.Имаше дори и дела, че има типични продукти с итал.имена, които се произвеждали в Германия - вече няма.За Амазон и ибей съм съгласен.

51

Анонимен

преди 3 години

Голямо "престъпление", излязли хората на разходка. От какво са заплашени? Опасни прецеденти са това, не свиквайте с тези мисли.

50

Анонимен

преди 3 години

То като невидели oвцeтe. Юрнали се всички навън да зяпат и кво зяпат и те не знаят.Заради такива ще стоим заключени още дълго.

49

Титикака

преди 3 години

Когато заведенията не работят, богатеят големите хранителни вериги. И съвсем случайно повечето ,в Европа са германски. От кризата на най-голяма далавера са интернет гигантите като Amazon и ebay, онлайн магазините и големите хранителни вериги. Защо да отварят заведенията, като групите за готварство се увеличават с по 500 нови души на ден, хората пазаруват и си готвят.

48

Анонимен

преди 3 години

До до 45 от славянинРусия се справи успешно и вече няма никакви мерки и карантини, всичко работи, всичко е отворено, а на запад ходят с намордници и икономиата е блокирана, вече почват да се появяват и празни рафтове.

47

Анонимен

преди 3 години

Населението на Русия има положителен демографски растежи от няколко години и се увеличава, докато България е първа по смъртност в света, здравеопазването е трагедия, и 85% от българите живеят в бедност.

46

Анонимен

преди 3 години

До до 51 и 52 от славянРусия осигурява здравеопазване на световно ниво на всеки гражданин - от богат до беден. Ако някой руски милиардер иска да се лекува в супер луксозна клиника трябва да отиде на запад. А в САЩ 40% от америкамците не могат да си позволят здравеопазване, само за богатите е достъпно.