80

Анонимен

преди 3 години

Тоя учен защо не допуска, "приятелска" държава може да е извършила биологична атака в Китай ?Тоя защо не се запита с какво се занимават военните американски биолаборатории на Пентагона в Полша, Грузия, Украйна а може би вече има и в Румъния и у нас ?

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69Само безнадежден наивник може да вярва и се надява на ХААРП! Амерканците не са толкова велки, колкото ти се иска. Последните събития го доказват. Количеството жертви на Ковид-10 и това, че Русия технологично ги задмина във военната област с три обиколки! А вече и Китай!

78

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19, а не 20! Първи случаи са намерени в Италия още през есента на 2019, преди да се чуе за лаборатория в Ухан!Д-р Менгеле не е правил опити върху хора - няма писано в сериозни научни списания, Фейсбук, Инстаграм! Нали, фриц!На мен ми се вижда много съмнително от един точков източник да възникне пандемия. Трябва критична маса, като във всичко!

77

Анонимен

преди 3 години

До видялМоже да си видял, но не си разбрал, начало на цифровизация и събиране на данни от генетичен материал, те това става какви притчи балтаеш на сън..

76

Този вирус

преди 3 години

Не е лабораторен. Но хората са му помогнали да се адаптира към човешката популация. Може и да е станало случайно, но никога няма да си признаят.

75

Определено

преди 3 години

Има намеса.

74

Анонимен

преди 3 години

След 10-20г ще се молят на китайците за прошка за тия гаври сега и дано да излезнат великодушни....

73

Анонимен

преди 3 години

Е това не е новина, от китайска лаборатория е. Какво има да се дискутира. Че и там май го внесоха техни съмишленици, та така...

72

Анонимен

преди 3 години

Солун през 2СВ ние ли сме го окупирали, защото на шефа на Файзер родата му е избита от нацистите в Солун?

71

Анонимен

преди 3 години

До "Браво":С какво ще окажеш съпротива,С пръд-кане?!Брате, това е високотехнологично ГМО.Аз предпочитам да го наричам Франкенщайн-вирус.Интересно е, че трепе най-много в области с европейци, техни наследници и араби.Севрюкова и Ванга са провидели, че Европа ще се обезлюди и са ви казали, че ще оцелеят "хората на високото".При епидемии оцеляват изолираните селища.Там хората се изхранват с труд от Майката природа, не от супера.

70

Браво

преди 3 години

Браво на професора, но искам да кажа, че аз дори да не съм професор, по метода на дедукцията-усвоен от четене романите на Агата Кристи- стигнах до извода, че мръсните жълтаци го пуснаха!!! Затова заслужават анихилация, тотална. Трябва да отмъстим за милионите жертви на "короната", които те причиниха!! Death за мръсните мъртвородени!!

69

Анонимен

преди 3 години

Никой не си е помислял нещп друго. Само продажните политици се правят на улави!

68

Анонимен

преди 3 години

Това, че откриваме нещо преди година, не значи, че това нещо е от година. Историята със СПИН е на път да се повтори. Поради имунна недостатъчност години наред умират хора от най-банални инфекции. През осемдесетте няколко такива клъстера на нелепа смърт най-после правят впечатление и търсенията довеждат до вируса на СПИН. А след изтрезняването от паниката, филогенетиците установяват, че вирусът на СПИН е в хората от края на петдесетте.

67

Анонимен

преди 3 години

биологичното оръжие вече не е интересно виж там ХАРП...виелици.сняг в пустинята..в нормалния континентален климат плюс 32 градуса.

66

Анонимен

преди 3 години

По-скоро е активно мултицентрово мероприятие.Мъчиха го 2003г.в Китай, мъчиха го в Средиземноморския басейн. МЕРС и не стана с един единствен център.

65

Tonita-7

преди 3 години

Какво ли значение има вече?

64

баце

преди 3 години

Що вируса е патентован през 2014 година щом няма нищо общо с лаборатория.

63

Анонимен

преди 3 години

Представете си регулярни профилактични PCR тестове за дадено семейство от вируси в продължение на 10 години. Имаме отделни случаи, но масови огнища няма. И преди една година случаите с Ковида нарастват като лавина. Това е сигурно доказателство за началото на епидемия, като място и време. А стана точно обратно, един лекар най-после се досети за нещо преди година и всички почнаха да копаят с PCR лопати, и го намериха. Това не е критерий за начало на заразяване от принципно безсимптомен вирус.

62

Striker

преди 3 години

Заключението е едно - след като цяла година не признаха вината си и най-вече не платиха за щетите и жертвите по света, време е върху Ухан, Ла-Йнян, Бейжин и подобни кло-аки да изникнат по няколко ядрени гъби. Колкото по-скоро - по-добре!

61

Прочети !!!

преди 3 години

"както количеството, така и качеството на свидетелствата говорят еднозначно за това, че причината за настоящата пандемия е лабораторен инцидент в Ухан".