136

до 123

преди 3 години

Фармацевтичните компании от ваксините печелят стотици пъти по малко отколкото препаратите за лечение на Ковид!

135

Анонимен

преди 3 години

Едно време ходех за по -20 лв да испробват вьрху мен козметични продукти нови и нетествани вьрху хора да се види има ли странични ефекти , обриви задушаване вседствие на алергични реакции

134

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Този пълен неадекватник Миролюба Бенатова го сложи там, където му е мястото в "мишкарника"!!!!!Заби му "процесора",когато му зададоха ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ!!!! Слугите на "чужди интереси" винаги срещу няколко "сребърника" ще продадът и най-милото си!!!За такива "индивиди",като този в миналото има прекалено много примери...... Продължава да "рекламира" ваксините на "фармацевтичните гиганти",за да си "заработи" "хонорарчето",за да може да си "плати сметките" и да "има за храна"....

133

сандо

преди 3 години

нещо не се вързват нещата! в александровска има 2 ваксинационни центъра където за 1 ден са ваксинирани 56 човека - това прави 28 човека на ценрър и ако работи по 8 часа на ден са 3,5 човека на час. И в същото време има опашкития лъжат та се късат !!!!

132

Анонимен

преди 3 години

министър ол и гофрен!

131

желанието

преди 3 години

Не искам ваксини, а адекватно лечение и масови екзекуции на политици престъпници и сачовете от махалите, там са поне 90% престъпници. Обзалагам се , че смъртността ще е много пъти повече от болестите. Не знам дали ще е добре и да ги пребиват преди това с тояги и вериги и камшици в метални сачми на ремъци... Условията са да няма пропуснати политици престъпници и *** сачове.

130

Анонимен

преди 3 години

Е па, може да се събудя късно вечерта и да ми се иска да си набия една спринцовка ха-ха

129

Венци

преди 3 години

Чудим се как да излъжем умните и грамотни хора да се ваксинират със съмнителна ваксина .И понеже това е невъзможно се насочваме към нискоинтелигентните и необразованите . А такива в БГ - бол. Ще ги привлечем с безплатни ваксини . Те ще са щастливи ,а ние ще отчитаме проценти ваксинирани и ще се гордеем . Сметката е проста . Ние ви лъжем . Някой от вас се лъжат . И така доживот.

128

абсурд

преди 3 години

Какви опашки бе,ти луд ли си,чудите се кво да ги правите тия ваксини,щото хората не искат да се ваксинират

127

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, народе! Вода има за всички! Болните и старите по-добре да не ваксинират с Астрата...Дайте път на младите.

126

Астра

преди 3 години

Имало достатъчно. От кои? От Астра Зенека. Защото сте взели от тях най-много - нали фирмата си има гербаджийско лоби. И трябва да се изразходят тези 4,5 милиона дози , пък после, че ще разберем всички, че тя е с ниска ефективност, което и сега се знае, няма значение... Как пък един от вас- министри, НОЩ-ници и други държавни дейци не се ваксинира с Астра?

125

Ozzy

преди 3 години

До IZrodГлупости. Във ВМА ваксинацията днес отнемаше точно 10 минути и нямаше опашка.

124

Анонимен

преди 3 години

Нужно е за тях да смените кепабапите с по два суджука

123

IZrod

преди 3 години

Васинират тези които могат да стоят на опашка. Останалите да мрът. Това е организацията на този некомпетентен министър. Ваксинират 30 годишни а хората на 70 още не.. може би по нататък като намалят малко.

122

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА може ли да запитам защо Цецо мина в ляво? И пак ли ще тормози народа,както преди? Няма отърване.

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127Нема да стане работата, българите са търпеливи хора и от всичкото нагоре са мазохисти :))

120

?

преди 3 години

Някой да ми обясни защо хора на 30г се ваксинират а за тези на 70г няма ваксини или не им е дошъл реда.Оцеляване на по-силния? Това ли е стратегията на кабинета. Силния и младия който може да чака прав 3 часа оцелява. Стария и болния с хроничните заболявания, който не може да стои прав 3 часа да умира?ОСТАВКА некадърници

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109Виж ся :) Когато хората се страхуват за работата си защо да не се боцнат, няма да им стане по лош живота от безработен, нали ? :)))) Всевишния който в началото си носеше маската под брадичката иска да вярваме, по точно Шехеризада, Вожда няма толкова акъл :))

118

Анонимен

преди 3 години

Ваксини има, ама желаещи няма. Затова отворихте тези зелени коридори, че поне от най -глупавите хора да се наредят на опашки да ги боцнат, щом като учените медици и учители не искат.

117

Анонимен

преди 3 години

И фармацевтичните компании си напълниха джоба за сметка на народа!