58

Голям майтап

преди 3 години

Хахахахахах Голям майтап

57

Анонимен

преди 3 години

От -30 г развитието е такова , че не останаха хора в дьржаватаОсвен младите вече и хора на години напускат - бьлгария

56

Iozeff

преди 3 години

И дума не може да става за развитие! Потъваме все повече и повече! За примел мога да ви дам гр Тетевен! Кметица от герп,развитие-нулево! Младите хора просто избягаха ужасени от лошото бъдеще което ги очаква в общината! Така е в цялата държава!

55

икономист

преди 3 години

До 47За мен е абсолютна загуба на време и пари един IT специалист да е наемен работник, при положение, че фирмите за които работят, правят милиони на годишна база. Явно става дума за липса на управленски капацитет сами да се пробват на пазара, защото търсене в сектора определено има. Трябва да се правят повече опити за сдружения между такива хора.

54

1

преди 3 години

До SHEFA,и ти като шефа си от Банкя,да не си бягал с филийка хляб,намазана със св.мас,безгрижнопо селските ливади,че пишеш глупости за купони за к.мляко,никога не е имало такова нещо,виж купони за хляб имаше през 1965год., за бензин през 1992г.,щях да забравя,на шефу му ,башата е бил майор,и повярва ли му ,че е бягал с филийката,защото 80%, от българския народ , Не му вярва

53

SHEFA

преди 3 години

А НАЙ ГОЛЕМИЯТ ГЛАД В БЪЛГАРИЯ НЕ БЕШЕ ПРИ БАЙ ТОШО.КАТО ГО СВАЛИХА ПОЧНАХА ДА РАЗДАВАТ КУПОНИ ЗА ЛЕБ И КИСЕЛО МЛЕКО-ТОВА ПОМНИТЕ ЛИ ГО???-И СЕГА СЕ ОБЕЗЛЮДЯВАТ 10-КИ СЕЛА И ВСИЧКО ТИЧА КЪМ СОФИЯ-ЕХ ТАЯ СОФИЯ-ДА СИ КУПЯТ ХЛЯБ И МЛЕКО ЗА ДЕТЕТО.-РАСИПАХА УЧИЛИЩА-ЗАВОДИ-ФАБРИКИ-НЕ СЪМ ЗА СОЦИЯЛИЗМА НО НЕЩО БЪРКАМЕ-НЕ РАБОТИМ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА.

52

ГосТ

преди 3 години

Проблемът не е толкова, че бг'то изостава, а че върви настрани от цивилизацията.

51

SHEFA

преди 3 години

управляващите трябва да чуят работодателите-КЪНЧО КЪНЧООООО-УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТРЯБВА ДА ЧУЯТ НАРОДА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.-НА ДЪНОТО СМЕ ПО ЗАПЛАЩАНЕ КЪНЧООО.-30 ГОДИН НЕ СТИГНАХА ЛИ ДА СЕ СПРАВИМ?????????????-300 ЛВ ПЕНСИИ-475 ЛВ НЕТНА ЗАПЛАТА-КВО ПРАВИМЕ????????????????????

50

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Абе , както и да го погледнеш ,все.... СМЕ ПО-ДОБРЕ ОТ Т.Н."РАЗВИТ СОЦИАЛИЗЪМ" КЪДЕТО , СЕ ЗАПИСВАХМЕ ЗА ХЛАДИЛНИЦИ , КОЛИ , МЕСО И ХЛЯБ.....1-г. ПРЕДИ ДА СЕ ПРОИЗВЕДАТ ИЛИ ВНЕСАТ У БЪЛГАРИЯ!АЗ , СЪС ПУШЕН ПАЛАМУД , ВЛЯЗОХ В УНИВЕРСИТЕТА...А ГО ЗАВЪРШИХ С ДАМАДЖАНИ ОТ РАКИЯТА НА БАЩА МИ ОТ СЕЛО..."МЕТРО" И "БИЛА" МИ ВЗЕХА ХЛЕБЕЦА , БЕ....

49

Анонимен

преди 3 години

Не пишете глупости развитие няма с години ,последни в всички класаций и таблици в Европа, но България не е в този съюз.

48

Анонимен

преди 3 години

И посоката на развитие също не е правилна. Трябва да развивате демократична държава, а не да ви управлява несменяем вожд, като бай Тошо. Няма смисъл да му пълните чекмеджето и банковите сметки на вожда ви Боко Тиквата, изобщо не му плащайте никакви данъци, винетки и сметки.

47

Анонимен

преди 3 години

Кънчо Стойчев - един от приближените на Луканов. Дадоха му част от народното богатсво, когато БКП преразпределяше държавата. Легна си беден работник и се събуди милионер за една нощ.

46

Праведен

преди 3 години

До АнонименДа не забравяме и "Визия за България", на клетите комун..яги !

45

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе съм от БСП и не рзбирам по какъв начин това прави сегашното положение по-леко? Да БСП позволиха на външни сили да разрушят икономикта ни. Ок.АМа минаха почти 30 години от тогава.

44

Анонимен

преди 3 години

До 45То там е проблема. Висчко проичведено се продава другаде. Нашата компания ни даваш по 3800-5000 лева на човек, според стажа и уменията. Супер е, но работата е, че съм виждал обема на сделките им смао за месец. От 17 млн. лева, 650 000 отиват за заплати, офиси и "глезотии", като останалото отива за маркетинга навън и данъците се плащат в Ирландия. А мечтата на всички е, да поработят една година в офиса в Амстердам, защото е 8x заплатата. И тези хора, рядко се връщат.

43

Койчо

преди 3 години

Няма страна в света като нашата така бързо да се развива с пълни чекмеджета евро и кюлчета злато.

42

Анонимен

преди 3 години

Забравил си да напишеш за България на първо място по фалирали банки при управлението на твоята партия БСП.

41

Анонимен

преди 3 години

Стари номера са приказките за някаква икономическа програма на ДПС. Каква е тази програма, която никога не е изпълнявана от правителство,че да я обявиш за най-добра?Мирише на бъдещ лобизъм в полза на едрия бизнес,основан на парламентарна подкрепа! Миризма,която не храни обикновения човек..

40

Ааааа

преди 3 години

Развива се,ами как да не се развива,вече с багери се копа дъното,досега беше с лопати.

39

Анатема Айдуци!1335

преди 3 години

Развива се само производството на нощни шкафчета и малко това,с дроновете.Всичко друго е...пунта мара