41

Анонимен

преди 3 години

До а руснаците пиятчай, квас, чага, шампанско, водка и други напитки. Ти какво, освен водица нищо ли не пиеш? Как си станал толкова тъъъп? Поздрави на председателя на махленската ти въздържателна дружинка! Кажи му да пие не само воняща парцуца!

40

11

преди 3 години

До а руснаците пиятТука става дума за кафе, ве трoл сплескан! Ква водка, кви руснаци, кви пет лева?

39

Маке-ариец

преди 3 години

Ха, истриха ме само защото казах истината за тъй наречените учени (каква пирамида е нАуката)...

38

Анонимен

преди 3 години

Да, но в друго изследване пък доказаха, че кафето увеличавало живота и предпазвало от много болести. А в трето изследване казаха, че влияело много добре връз сексуалните функции. А в четвърто изследване казаха, че било отрова. А в пето изследване казаха, че било като лекарство...а в 1892-о изследване казаха. че дрън дрън та пляс.

37

Щирлиц

преди 3 години

Само ако е Яко.бс.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Едни изследвания казват, че кафето е полезно, особено за мозъка, други - че вредяло. Абе всичко е до баланс. "Умовключение достойно за 4 цифрено IQ!!!!

35

а руснаците пият

преди 3 години

водка за да не се възстановяват мозъчните клетки както при кафето. руската действителнот трудно се преглъща от крепостното население там и то е установило че само с алкохол може да се справи с реалността - повече водка означава по-малко нещастен живот като непрекъснаото унищожаваш сивото вещество, той живота в русия е достатъчно сив.путин дотира водката затова руснаците го предпочитат пред Навални, който заявил от затвора че щал да замени водката с кафе и путин за да спаси руския народ го затво

34

РАДЕФСКИ ПАРЦАЛ

преди 3 години

До Дон МигелДОН МИГЕЛ, НЯКОЙ МИ КАЗА, ЧЕ СИ ГОЛЯМ ПЕРГЕЛ ...

33

ГИГАНТА

преди 3 години

До Дон МигелДОН МИГЕЛ ЩЕ ТИ ОПЪНАТ ЕДИН МНОГО ЯКИ ТИГЕЛ, СЛЕД ТОВА БОКО ТИКВАТА ЩЕ ТИ ОТПЕРЕ ЕДИН ПЕРНИШКИ ВИНКЕЛ, И ЩЕ ТИ ЗВЪНИ ВРАТА ЗА ПОСТОЯННО ...ГОЛЯМ ОТВОРКО ГО РАЗДАВАШ А ДОН МИГЕЛ, Я СЕ ЗАМИСЛИ ЗА СИНГУЛЯРНОСТТА НА ЕКСКРЕМЕНТИ, КОИТО ИЗЛИЗАТ ОТ УСТАТА ТИ ...

32

дедо

преди 3 години

Може и така да е,но след като си свия мозъка с кафе после моментално си го разширявам със 3 бири -и ето баланса е постигнат. И полезно и приятно!

31

Анонимен

преди 3 години

Време е за научна проверка на темите: "Колко дявола могат да се съберат на върха на една игла" и "Влиянието на петела върху изгрева на Слънцето".

30

Анонимен

преди 3 години

Четете полемиките на Демостен, развиват критичното мислене и ще ви събудят по-добре от кафето. Ще разберете, че живеете под ужасна тирания, а можете много лесно да се отървете от нея, ако всички се опълчите срещу тиранина.

29

Анонимен

преди 3 години

Едни изследвания казват, че кафето е полезно, особено за мозъка, други - че вредяло. Абе всичко е до баланс. С всичко е така, не само с кафето.

28

Анонимен

преди 3 години

То и Румен Рублата ако спре да си дава задния вход за московски ласки може и да стане човек от него.

27

Дон Мигел

преди 3 години

А при Боко Тиквата колко още да се свие мозъка? До гравитационна сингулярност може би?

26

House M.D.

преди 3 години

А колко литра е изпил Иван /военното министър/?

25

Анонимен

преди 3 години

експеримента ви яко куца, едно е чист коефеин друго е кофеина в кафето

24

Пари на вятъра!

преди 3 години

Поредната глупотевина, имитираща наука!А науката казва много за полезното действие на кофеина и други метилксантини върху важни системи в организма на човека - мозъка, сърцето и кръвоносните съдове. Няма да ви натоварвам с информация, макар че знам ВСИЧКО за кофеина, само ще споделя нещо лично. Последното нещо, което прие майка ми на този свят, бе ежедневната чаша силно кафе. Беше на 96 години и 1 месец!Госпоицата, работила по публикацията,така е обладана от английския, че нарича даматаРайхЪрт

23

Според Пол Брег чрез

преди 3 години

кафето приемаме т. нар. кофеинови смоли, които тялото ни няма как да преработи.

22

Фи

преди 3 години

Пийте си кафенцето и хич да не ви пука.Само че има една подробност - трябва да бъде изключително качествено.Никакви имитаций,втори цедки и прочие.