107

Анонимен

преди 3 години

Заведение само навън, наливна бира и ако няма касова бележка - викаме данъчните :)

106

Анонимен

преди 3 години

Аз на заведение няма да отида !! Скъпо и прескъпо и да ме заразят с Коронавириус!!!

105

Да фалират всичкитеч

преди 3 години

Да фалират всичките

104

забравете

преди 3 години

ресторанти,заведения и т.н.хората нямат пари,работа,имат проблеми-какви ресторанти,отиде коня в ряката

103

Хахаха

преди 3 години

Фирма: 3 човека. 2 със заплата 2500 и една чистачка 1000. Средна заплата: 2000. Идва ковид и уволняват чистачката. Средна заплата: 2500.

102

Ше ги отворим, а?

преди 3 години

Ние хубаво ше отворим кръчмите, но ще има ли кой да ги посещева? Трета, четвърта, пета вълна не чакаме ли? Майко, страшна работа стана. И не забравайте - от 2025 средната заплата ще е 2400 лева, както писаха. Иначе 2024-тъ въвеждаме еврото хахахах :D Леле ква пародия е сичко, ужасТ... По изборите предвиждам кръв по улиците - толкова е голяма борбата... Но всъщност кръвта ще е след 5 години, когато България съвсем затъне. Вземайте пуканки и гредайте - следваща Венецуела ще бъдем :)

101

Хахаха

преди 3 години

Като не работят лошо и скъпо, като работят пак лошо и скъпо. Тарикат мъж не мрънка.

100

Анонимен

преди 3 години

Тук разни пликтоумници философстват на кой му трябвали кръчми и заведения. А десетките хиляди работещи и зависещи от този сектор? България е икономика на услугите и ресторантьорството, не е Силиконовата Долина или индустриална Германия. Става въпрос за работа и преживяване на хората!

99

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви кара насила да отваряте. И без това не сте спирали на Витошка. Какво само мрънкате.

98

Иван

преди 3 години

Най ми липсва наливната бира толкова месеци,нищо друго не може да ме върне по барове и ресторанти.

97

Край

преди 3 години

Отваряйте веднага кръчмите - не се издържа вече.Има ваксини - кой го е страх - на опашакате пред Пирогов да го боцнат. Може и с 200.

96

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ме интересуват ресторантите и кръчметата.Без това са прекалено много.

95

Япа Я

преди 3 години

Специалния състав на кръчмите ,подбран с конкурс и задълбочен авализ се бил пръснал из страната ,ужас?!години учили и практикували...Не виждате ли ,че от как са затворени кръчмите нищо лошо не е настъпило в държавата!Ида не отворите,няма да фалира нацията ,най-много по-малко катастрофи

94

сержанта

преди 3 години

До Т.Шак....АРе бе, кво им има...или до първото затваряне едно капучина -в едно заведение тука- беше 1,50 (па то па едно капучино...в магазина до нас за лев-1лв. -е 100 пъти по-добро), след това като отвориха-2,30лв! И същия ***! А ако влезеш вътре требе да си седиш с палтото, щото иначе требе да се грееш с нещо, праат икономии-както и преди-от ток и т.н! И ся кво-пак ше надуят цени?!?! И някой ще им стъпи...е, не че няма да има будали, ама ...Та не ги жали!Не всички, ама 90%!

93

Хахаха

преди 3 години

Пръснати по цялата страна! И сега собствениците ще абикалят села и раланкипда ги събират. Мъка. Друго си е да си дойдеш в ресторанта и да търчат да ти носят закуски, обяди, вечери. Да се мръщиш и да се дуеш...Досега сме посещавали ресторанти 2-3 пъти годишно. Но вече никога няма да стъпя.

92

Анонимен

преди 3 години

До Т.ШакЗнаеш ли,каква е ползата от ресторантите и ресторантьорите ?Ами никаква,животът го доказа!

91

Светлинна година

преди 3 години

До Ха хаНе е вярно. И келнер ще стане АТ след една година, НО СВЕТЛИННА. И пак се съмнявам, каза ОНЯ, знаете кой.

90

САШО АДЖЕВ

преди 3 години

Е, знаем го Сашо Аджев и неговия Аджев Хан. Спомням си на 1 нова нодина каква помия ни сипа да ядем, после ядохме и пихме допълнително, касов бон не получихме, а хвърчащ лист. Имахме да доплащаме останалите 50% от сумата за 3ти прекарани дни там, и понеже искахме и затова касов бон, с 300 зора и заплахи с НАП ги издадоха. Точно този тарикат, и всички останали от тоя бранш, изобщо не ми липсвате, и дано фалирате всички. Каква кола кара Аджев, защо не я продаде, за да поддържа работниците си?

89

Курнела

преди 3 години

До Анонимен и кога ке падне Боко? Гледам , клати са , ама нище да падни !Що така?

88

Анонимен

преди 3 години

Познавам рестораньор, които дори желае да продължи извънредната обстановка.Защо ли - защото каза, че толкова работа /и съответно доходи/ никога преди това не е имал. Просто се е преориентирал да доставя храна по домове, цехове и административни служби като е запазил цената и най-вече големия грамаж /а не три грахчета в чиния от 50 см./. Назначил е още персонал.С една дума - който го може, го може - при това в малък град.