17

Анонимен

преди 3 години

До ФАКТ-ХА,ХА,ХААААФактът е, че дедо ти е огромна рядкост.

16

Анонимен

преди 3 години

До аз съм ЗАА аз дори работя по-малко. Сегашната организация не е мръднала от 50-те години на 20 век, а реално повечето е дори от края на 18-ти, като чета как са работели по канцеларии и борси тогава.

15

аз съм ЗА

преди 3 години

Ставам по-късно около 6 часа, не вися в задръстванията общо 3 часа всеки работен ден и това време се връща в живота ми, напазарувано ми е, сготвено ми е всеки ден, изпрано ми е, изчистено ми е, на този фон не ми пречи , че работя повече. Освен това се работи много по-ефективно , защото не ти скача шефа на главата непрекъснато.

14

ФАКТ-ХА,ХА,ХАААА

преди 3 години

Дедо ми преди СОЦ-а , си работеше все у дома на село и доживе до 94-г.Днешните "социални люде" , едвам до докарват до 60г. , в офисите и кабинетите!НА КОГО ДА ВЕРВАМ ПОВЕЧЕ??!

13

Анонимен

преди 3 години

Хоум офисът изглежда много примамлив за работодателя, ами ествствено след като някои такива дават 2.5 заплатата ти за наеми, командировки и прочее, а сега им отиват в джоба. Предимставата за работника са доста малко, а недостатъците много повече.

12

root

преди 3 години

Елено, знам, че жените сте мърли, ама то сега с тоя хоум офис биете всякакви рекорди

11

Анонимен

преди 3 години

Едно време хората само "хоум офис" са работили по селата. После дошъл капитализма и индустриалната революция и ги натикали във фабриките.

10

Анонимен

преди 3 години

Хоумофис, дистанционно обучение и всякакви други изолационни експерименти, са за упражнения за социопати и концлагеристи, ама хич не ми обяснявайте колко е хубаво. Запазете си хвалбите колко е хубаво за себе си.

9

Елена

преди 3 години

предимството да работиш отвкъщи е, че може да не си миеш зъбите, както и не е задължително да се къпеш всяка сутрин преди да отидеш в офиса... спестяваш време и няма толкоз *** около теб

8

Архимандрит Груйчо

преди 3 години

Времето и нервите, които пестя от ходене в офиса, не може да се замени с нищо друго.

7

бай Х

преди 3 години

Каква работа е тази , да седиш като кукувица в къщи и да нямаш млади колежки , които всекидневно да обгрижваш !

6

Анонимен

преди 3 години

А не бе.

5

Добре е!

преди 3 години

Въпрос на самоконтрол е. Дали и колко ще работиш, колко ще ядеш. Но това, че може да станеш десет минути преди започване на работа и да си спестиш два загубени часа в трафик е най-големият плюс. Това време ти е изгубено в хабене на нерви, а така може да спиш екстра един час, а вечер да си го ползваш както предцениш за добре. Зависи и от типа човек. Интровертите стискат палци хоум офиса да остане завинаги, поне 2-3 дни седмично. Пък и колегите може да си ги видим извънработно, който желае.

4

Анонимен

преди 3 години

При пушенето и ходенето до тоалетна данъка обществено мнение е сведен до по-малък брой хора.

3

мани, бегай!

преди 3 години

Изобщо не ми е приятно да работя от вкъщи. Чувствам се като хамстер в колело. А и почнах да ям повече, особено вечер - емоционално тъпкане от стрес.Дано се върнат добрите стари времена!

2

БАНко

преди 3 години

НИЕ CEЛCKИТЕ TPOЛOBE СИ РАБОТИ МЕ ОТ ВКЪЩИ

1

Анонимен

преди 3 години

Робите робуват повече като се чувстват по-свободни.Доказано с демокрацията.