201

Анонимен

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ БКП.

200

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Защо се дава "трибуна" на един доказано безличен бивш президент със минало и "кариера" в "ДС" (агент Гоце),крепящ статуквото със смехотворни аргументи!!!Същия като Роско...... Пълни неадекватници, които са "активирани" в определени ситуации да коментират "теми", които въобще не ги рабират!!!! Срам е от такива БИВШИ "държавни ръководители".......

199

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Защо се дава "трибуна" на един доказано безличен бивш президент със минало и "кариера" в "ДС" (агент Гоце),крепящ статуквото със смехотворни аргументи!!!Същия като Роско...... Пълни неадекватници, които са "активирини" в определени ситуации да коментират "теми", които въобще не ги рабират!!!! Срам е от такива БИВШИ "държавни ръководители".......

198

Smile

преди 3 години

Така наречената левица трябва да бъде забранена и заличена със закон. Основания за това колкото искаш.

197

шопендар

преди 3 години

До Стар комунистно може и да станеш милионер,и пак да заживееш в светлото червено бъдеще

196

шопендар

преди 3 години

До Ани,потърси информация в миналото на първанов и ще започнеш да мислиш другояче..,

195

шопендар

преди 3 години

първанов, ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ЛИ НАРИЧАШ ЛЕВИЦА,объркал си понятията.всички сте чиста проба мафиоти и експлоататори,и за народа хич не ви пука.е,добре е да знаете,че и на народа не му пука вече за вас.вървете си по пътя,към бунището,и не пречете на България да се възтанови от вашите грабежи.

194

Щирлиц

преди 3 години

Един атлантик на хоризонта,даже пребоядисан евроатлантик

193

Ани

преди 3 години

Аз гласувах срещу Първанов, но правото си е право.Определено Първанов е много нива над Разединителя. Една от разликите е, че той не се е опитвал да разедини народа. Не си спомням да се е оплаквал че няма правомощия.И въобще, независимо дали го харесваме, или не, той не унижи президентската институция. Не се опита да разрушава институциите. Семейството му не се забърка в скандали.

192

въпрос

преди 3 години

Колко ли са му платили да подтиква към ваксиниране със Спутник V?

191

Тонката

преди 3 години

Просо кво да те чета бе?:):):):)Лятото беше сигурен,че въстаниците ше свалят Бойко и ше има служебно правителство на Фигуранта:):):)Аз ти казах,че само през крив макарон ше го гледаш тва служебно правителство:):):)Кво стана?:):):)Са пак се пънеш нещо,но пак ше си от "женската страна"накрая:):):):)

190

Анонимен

преди 3 години

Тоя за себе си ли говори? Абевето беше левица, не ли?

189

ПроСоТо

преди 3 години

До ТонкатаТонке,що си толкова задръстена?..ама напъни са ***,прочети барем един път какво пише "ПроСоТо"!

188

ПроСоТо

преди 3 години

До до 208да бе прочел Конституцията,а?Според нея Президента има правото и задължението да прави ОБРЪЩЕНИЯ КЪМ НАЦИЯТА!НИКЪДЕ не се уточнява тия обръщения дали требе да са удобни на "управляващите",или не!Правото на изказ на президента е ГАРАНТИРАНО от Конституцията!а СЪДЪРЖАНИЕТО в думите му ,е само в НЕГОВО право!

187

до 208

преди 3 години

Нищо не зависи от Радев. Така е. Но той е нарушител на Конституцията. Излиза от промощията си многократно. Повлиява на хората и ги обърква. Нарушава Конституцията като иска оставката на Главен прокурор и мандатоносителите. Той не ги е назначавал и няма право да им иска оставката. Това е достатъчно за импийчмънт. За импийчмънт е и подигравката му с пандемията. На 3 март 20г. каза на Шипка вирус няма.Онзи ден жена му болна от Ковид и той без маска навсякъде сред хората.Подсктрекател към бунтове е.

186

Тонката

преди 3 години

Абсолютно съм сигурен,че след изборите на 4 Април другаря Просото ще посегне на живота си:):):):)

185

Гешев:

преди 3 години

Да видим кой ще ме направи фигурант като Радев, както предлага господинът от Дубай.

184

ПроСоТо

преди 3 години

До до ПроСоТодостатъчно ми е да следя изявите на ИСТИНСКИЯ агент на чужди държави-така наречения "боко Т. Бориссофф"!!!!!От Радев не зависи почти нищо,за какво да се взирам в него?..Но виж,ТИКВАТА,...о,тя е в ОСНОВАТА НА ВСИЧКИТЕ НИ БЕДИ през последните над 10 години!!!!"ГЛЕДАЙ В КОРЕНА!"../на Злото../

183

Стар комунист

преди 3 години

Нема да гласувам за БСП , за да не ми изгорат паричките у банката.

182

баце

преди 3 години

Ееее Гоце, нищо ново не казваш бе ченге долно. Ниновица и Боко простака са от едно котило *** бре. Знаем, че е театър - когато Простакерото се изпърди, ниновица задължително се о.с.ира. Нищо ново не казваш. Аз за бивши комунисти, ченгета и *** тия не гласувам.