128

Анонимен

преди 3 години

Чез е над закона - големите пари са вьв тях , недосегаеми

127

999

преди 3 години

Вяма да открият конкретен виновен, защото на практика трябва да обвинят единствено ЧЕЗ / само те спират и пускат тока. И никой друг. Но ще стане грандиозен въпрос. На практика Чез е монополист в дадения район и ще се дърпа яко да признае каквато и да е вина. Така разследването ще се точи години, докато не го забравите. А родителите ще получат най - вероятно парично обезщетение - споразумение без съд.

126

До 137 Въпроси

преди 3 години

Оголеният кабел най- вероятно ОЩЕ СИ СТОИ ТАМ - ПРОВЕРИ ГОФРЕТО, КОЕТО ИЗЛИЗА ОТ ЗЕМЯТА И ВЪРВИ ПО ОГРАДАТА, НО ТОКЪТ Е ИЗКЛЮЧЕН ЦЕНТРАЛНО ОТ ЧЕЗ. САМО ЧЕЗ ИМАТ ПРАВО ДА СПИРАТ И ПУСКАТ ТОКА В ОТСЕЧКАТА ПРЕДИ ЕЛЕКТРОМЕРА В БУДКАТА. Някой да го провери лично, ако желае.

125

До 142

преди 3 години

Нема да ти се случи нищо , АМА САМО АКО НЕ Е ЗИМА И СНЯГ ПЛЮС СОЛ, ПРОВЕЖДАТ ТОКА, А И АКО ОБУВКИТЕ ТИ СА СУХИ./ ИЗОЛАТОР/. ИМАЛО Е ТЕЧ НА ТОКА ОТ КАБЕЛА В ГОФРЕТО, КОЙТО Е БИЛ ВЪЗДУШЕН КАБЕЛ, А НЕ ЗА ПОД ЗЕМЯТА. РАЗЛИЧНИ КАЧЕСТВА ИМАТ.

124

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

Трябва да има присъди и хора да лежат ефективно в затвора.Ако няма, значи няма и държава.НЕ СЪМ ВИДЯЛ НИТО ЕДИН КОРУМПИРАН Т Л Ъ С Т Т?У?Л>УП В ПАНДИЗ.САМО КЕША В СКРИНА РАСТЕ

123

Митака

преди 3 години

Тука в коментарите някои хора изместват фокуса на въпроса.Убито е дете, от безхаберие и престъпна небрежност.Трябва да има присъди и хора да лежат ефективно в затвора.Ако няма, значи няма и държава.

122

ТУЛУПИНЪТ

преди 3 години

НЕМА СЪД В ТАЯ ДЪРЖАВА

121

ТУЛУП С 200

преди 3 години

АЗ СЪМ С ВРЪЗКИПИТАЙТЕ ГЕШЕВ

120

Анонимен

преди 3 години

Прилича на продължение и "поддържане на огъня" на летните протести?------ И какво, това, че на тебе ти прилича на нещо, отменя правото на хората да живеят ли? Или трябва да се чувстват виновни, че искат възмездие?

119

дедо Пешо

преди 3 години

Нещо много е съмнителна работата ... Ако има оголен кабел по който тече ток и ти минеш оттам с обувки , нищо няма да ти се случи . Не вярвам *** да е било босо в тези зимни условия. Кой скри истината и къде е пипало това *** та да го удари ток ???

118

Анонимен

преди 3 години

На мен са ми интересни авторите на плакатите. Приличат на носените от "Системата ни убива" Дали не са печатани на едно място? Едва ли натъжените роднини са замислили тази прочувствена акция! Прилича на продължение и "поддържане на огъня" на летните протести?

117

акуд

преди 3 години

ромите са най - големия генератор на корупция, да им се направи една проверка по махалите колко нерегламентирани връзвания на домове и търговски обекти има по махалите. там е много по-опасно от където и да е

116

ПроСоТо

преди 3 години

много жалко за момчето,наистина!....Това е ужасна трагедия!!..НО-.....ЗА БЛИЗКИТЕ МУ!!!!За парвенюшките чиновници от Общината и надъханите с визия за перманентна печалба електроразпределители,си е просто.."Поредния инцидент"....жалко за момчето!...Много жалко!

115

реално

преди 3 години

Това че някакъв павилион е не съвсем законен е наистина много трагично. Имам обосновано предположение че повечето павилиони в София, а и в цяла България са не дотам законни. И изобщо не мисля че който и да е обект, ако се подложи на пълна проверка, ще издържи като законен.НО.Дори и незаконен, един павилион не убива хора с електрически ток или по друг начин.Казват лошо монтиран кабел. Дори и разкъсан, този кабел би пропуснал утечката към Земя през монтажните пръти на оградата.

114

ВЪПРОСИ

преди 3 години

1. Защо никой не показа ОГОЛЕНИЯ кабел ?. От къде идва утечката ? Къде е прекъсната изолацията ? Токът протича навън заради ПРЕКЪСНАТА изолация, а не заради административни неуредици.2. Има ли записи от камерите, да показват какво се е случило? ЗАщо не се говори за това?

113

Всъщност

преди 3 години

...най- съществените грешки са направени след ремонта на булеварда при второто свързване на тока с павилиона. Открийте кой го е направил против всички правила!!!

112

До 144

преди 3 години

Пристани да плямпаш. Първо е ЧОВЕК, НЕ КАТО ТЕБ!!!

111

Факти

преди 3 години

При ремонта на булеварда въздушниат кабел е сложен в гофре и е превърнат в подземен. Това НЕ МОЖЕ да е направено от ел. техник. Второ - гофрето след 2 години се напуква от атмосферните условия и въздешният кабел вътре също дава фира и си тече ток в околното пространство, особено когато има проводник - осолен сняг и вода. А действително и мокрите изцяло обувки имат значение, защото много други хора, минаващи оттам, НЕ са пострадали.

110

Факти

преди 3 години

Първо е поставен павилионът от ЕТ Нептен Пламен Божидаров Бочев, след което е поискал бележка от кметството, подписана от Елена Траянова - " да послужи пред Чез", след което е направено свързване от техници на Чез, след което в 2018г. има ремонт на булеварда и въздушният кабел е превърнат в подземен. Би трябвало да е направено пак от Чез, но дали не е направено от майсторите, работещи по булеварда, защото един ел. техник НЕ може да превърне въздушен кабел в подземен.

109

Пян Гъ

преди 3 години

Виновник 1 - кой издава разрешителни за търговска дейност в даден район и следи за незаконни обекти? Виновник 2 - коя фирма свързва новорегистрирани обекти? Виновник 3 - в чия полза е работил обекта?Кое е неясно? Как може кмета от *** да е невинен? Кво общо имат ББ и ЙФ, та ги намесват да са *рали в гащите на ***?