45

Анонимен

преди 3 години

Някой разбра ли колко ще трае имунитетът след ваксинация?Първо лъгаха, че бил доживотен, после след 6 месеца тежък Ковид-19 нямало антитела.Бугарчето масово е болно от кво ли не, ако не друго е затлъстял лентяй, алкохолик, пушат, обездвижен, мре от кво ли не, ама баш от Ковид тръгнали да го "спасяват".

44

Анонимен

преди 3 години

Голяма навалица за ваксини)всеки министър и професор повтаря в хор едно и също ,само колко са грижени за здравето на народа )но по скоро се притесняват за себе си че ,ако се разболеят и ритнат камбаната кой ще им харчи парите които им дават да лъжат всеки час

43

Прост сервитьор

преди 3 години

Вие схващате ли посланието, което отправя ? Тоест, че няма да бъде съхранен бизнеса, ако не се надупчат масово. Тоест, че ще бъдат затваряни до дупка, ако те самите не се надупчат с ваксината.

42

Nona

преди 3 години

ПРИЗОВАВм!!!Коя си ти,*** ОВ!цо,че ще мислиш вместо мен?!?Мога да се изразя и по друг начин, но възпитанието ми не ми позволява!

41

Анонимен

преди 3 години

Персоналът във всеки ресторант, кракмаг, клекшоп, баничарница, дюнерджийница, количка за сладолед, хотел, фризьорски далон, козметичен салон, хранителен магазин - ваксинирани до крак.Посетители в ресторанти и хотели се допускат само срещу сертификат, че са ваксинирани. Итъй като вирусите мутират нонстоп, ваксиниранията следва фа бъдат дъщо нонстоп. 21 век - век на ваксиниранията. За щяло и нещяло.

40

ала бала

преди 3 години

Бе тя старата министърка бе6е с4упена от всякъде но тази май я надминава по потенцял.Разказаха му играта на този бран6 с тези невежи безумци в това измислено министерство-та той сектора си бе6е много по добре без такъв ресорт но скоро май министърката ще си остане без да има кого да ръководи-нещо като вожд без племе.Ами госпожо министър ако имахте и бегла представа от бран6а които ръководите щяхте да сте наясно 4е малкото останали в туризма сме го изкарали на крак миналото лято-вакс... се вие:)

39

Чоко и Боко

преди 3 години

Значи, с това което призовава тая, отсега да знаете - туризъм вече няма да имаме, защото тези хора няма да се ваксинират. Закривай министерството и тая да отива да си търси работа като касиерка в LIDL. За какво ни е министерство на туризма, след като нямаме туризъм? Само да я хрантутим ли? Да да ама... не.Закривай.

38

Анонимен

преди 3 години

Айде, почна се с изнудването. Не се ли ваксинираш - няма да работиш. А уж не беше задължително.

37

бреййй

преди 3 години

Всякакви пинизи ще се прилагат, само за да се боцнат повечко!

36

Анонимен

преди 3 години

егати ивампира с алкохолишки вид

35

Ха ха ха

преди 3 години

Ей сега, чакай...

34

Ивайло

преди 3 години

Сега разбирам защо намалява туристите в България! ☺️ Те се плашат от това плашило! 😄

33

Анонимен

преди 3 години

Лелята да призове хотелиерите да дават достойни пари на служителите си. Как никой не вижда, че масово осигуряват работниците на минимална заплата където е частник.

32

Анонимен

преди 3 години

Защо така активно не призовават за европейски заплати на хората. Защо така разпалено не призовават да се вдигнат пенсиите. Където имат далавера са първи, но никаква мисъл за народа. На празни приказки се наслушахме.

31

Анонимен

преди 3 години

Тази въобще жена ли е?Прилича ми на дегизиран мъж.

30

Анонимен

преди 3 години

Тая ку-ка ще ми казва дали да се ваксинирам.Айде у лево.

29

Анонимен

преди 3 години

грубите мъжки ръчища, раменете, носът, челото, скулите, брадичката, очите, стойката.... вижте само женска стойка.

28

Анонимен

преди 3 години

Тая магистрална мутация каква ваксина си е сложила да обясни и покаже.

27

Анонимен

преди 3 години

това е той. само аз ли го виждам?

26

Дедо Пенс

преди 3 години

Душичка невинна ! Нищо не разбира! Добре че е Валерката...