47

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"ЗА КРЪЧМАР НЕ СТАВАШ, СИНЕ ....ТИ СИ ПИЯНДЕ,БУДАЛА И КАНАП.."Намери си друго място да се трудиш, наистина....КЪЧМАРИ У БЪЛГАРИЯ ..БОЛ!

46

Анонимен

преди 3 години

Бизнеса не са ресторанти и кафенета ,видяхме у разбрахме че почти 7 милиарда са построени на бизнеса ,така и не разбрахме кой бизнес

45

Анонимен

преди 3 години

Учениците да учат онлайн, отворете БИЗНЕСА!!!

44

Мария

преди 3 години

Този пич го познавам. Той е доста интелигенто момче. Също така е и екскурзовод и често го виждам лятото по центъра с големи групи немски туристи. Преди време беше и някакъв шев на Туристическите кораби по дунава до Германия. Имам му фейсбука. Редовно качва снимки от спортни събития и мисля че работи в някакъв ски курорт извън България през зимата. Говорила съм си с него няколко пъти и прави много добро впечатление. На улицата със сигурност няма да остане!

43

Мария

преди 3 години

Този пич го познавам. Той е доста интелигенто момче. Също така е и екскурзовод и често го виждам лятото по центъра с големи групи немски туристи. Преди време беше и някакъв шев на Туристическите кораби по дунава до Германия. Имам му фейсбука. Редовно качва снимки от спортни събития и мисля че работи в някакъв ски курорт извън България през зимата. Говорила съм си с него няколко пъти и прави много добро впечатление. На улицата със сигурност 😀😀😀

42

Анонимен

преди 3 години

До ИванБраво ванка, ама ся кат няма работа, ще видим как не те интересува заплатата. Що няма работа ли? Ми щото кой ше дойде в кафето че и бакшиш да ти остави, кат хората нямат пари за кафе? При теб няма и ти чакаш от мен. Ми то и при мен няма, как ше стане сега, а? Всичко е навързано. Ти чакаш аз да дойда да ти правя оборот. Ми аз като не работя - нямам пари за да дойда да ти правя оборот. Ти като не вземеш от мен, няма как да си напазаруваш като хората в магазина. Т.е. и там спира кранчето..

41

Анонимен

преди 3 години

не стигат, пък заделял последните 10-15 години

40

Анонимен

преди 3 години

Заплатата не стигала - ами плащайте им повече на персонала бе.

39

Иван

преди 3 години

Аз съм сервитьор в кафе в провинцията, шефът ме осигурява на минималната заплата, която изкарвам за по малко от седмица от бакшиши и процент. Тоест на месец правя поне по 2 бона чисти, даже не ме интересува смешната ми редовна заплата...

38

Бах..

преди 3 години

Айде бе , по 200 лв взимали... ама на документ само!!! Иначе хилядарки се мушат в задния джоб. Кой взима под 1000лв??? Познавам само един ама той е пенсионер и си взима пенсията и работи щото му е кеф. Всеки кадърен / и не чак толкова / може да си прави мин. 1500 , а тези които са инвестирали в себе си слагат още една нула отзад. Трябва да си яко *** или мързелив за да взимаш 1000лв... или от тия на социални ..

37

Ха

преди 3 години

Че сервитьор в Америката въобще и не взима пари - кара само на бакшиши. И какво означава заплата на нормален работещ и има ли ненормални такива??? Няма страна в която всички да са доволни, а който иска повече - хората работят по 2-3 ,че и четири работи или проекти еднавременно? Имате ли престава че един юрист може да има 20 часов работен ден, а обсъжданите АйТи ---та спят пред комповете при спешни проекти?? Да и взимат по 10 хилки . Кой колко е заслужил

36

така е

преди 3 години

то къде вече една нормална заплата е достатъчна в тази криза?? тук в Холандия Не е. в Англия също. заплатщането в западна Европа изостана доста спрямо цени за живот и наеми.

35

Анонимен

преди 3 години

Според икономистите българите най-добре е да работят без пари.С такива заплати България от ден на ден се обезлюдява.Най-вероятно икономистите не са никакви икономисти.

34

програмистите

преди 3 години

в българия от обикновените работещи са добре само програмистите.всеки се е засилил да става програмист, академиите бълват курсове - може и да се пренасити пазара там

33

Hardware guy

преди 3 години

Нещата не опират до това, да знаеш нещо което друг да не знае. Защото и аз знам неща, които ти пък не знаеш. Въпросът е в търсенето на софтуер продукти. Те това е дълга тема.

32

Hardware guy

преди 3 години

Пич, аз ти вЕрвам, но не е за хвалене. Аз съм електронен инженер, работя извън кене.фа. Много добре са ми мангизите, но мои приятели, софтуеристи вземат повече от мен, а зная какво правят. IT е като шоу бизнеса, малко сте overpaid.

31

До 31

преди 3 години

не та разбрах, вярвам, че и ти не се разбираш! Не не вярвам знам, че не се разбираш! Но нека те светна! Кръга ми е от супер хора! Точно заради това и ги поддържам толкова малко! Не знам за тебе! Дано и около тебе да са такива, но така като чета какво пишеш то явно ти си не само в кофти кръг ами и ти самия си кофт!

30

До 35-IT

преди 3 години

Мишко,не се мъчи да бъдеш умен! Не обиждай хората ,че да не се ,,наиграеш"!

29

IT

преди 3 години

Няма нищо по-лошо на този свят от БГ *** с пари.Нестига, че банките ви дават възможност да си купувате имоти там където не ви е мястото, че и хубави заплати искате...800лв за вас както казах са ви много, погледите нетрябва да ви се вдигат от земята, че като се вземете на сериозно почвате да пречите на нормалните хора.

28

IT

преди 3 години

Като гледам масата от народа колко сте прости и 800лв са ви много!