134

Анонимен

преди 3 години

До Handel-----------------------------Тя след няколко мес. ще идва много бързо.Ама без лекар.

133

Анонимен

преди 3 години

По добре е хората да не чакат ами да вземат сопите в свои ръце! Но за съжаление сме Българи и сме свикнали някой друг да ни свърши работата.

132

нацепен мутрафон

преди 3 години

Ангелов, по-добре да ти вградя очилата отколкото да създаваш напрежение сред така и вече лабилното психически българско общество.

131

Handel

преди 3 години

А не е ли работа на министъра на здравеопазването да направи така, че когато хората имат нужда от линейка, тя ДА ИДВА? А това недоразумение се кефи че линейките не идват, затова пък ваксинирайте се.

130

Тазобедрев

преди 3 години

Нали щеше да се прави сайт за регистраниция?Имаше някакви фази, джипита и т.н.Шефа каза юрвайте се и тълпата се втурна, без ред, без порядък...пуснали са банани.едно си баба знае, едно си бае...

129

Kuncho

преди 3 години

Хората чакат защото си медиен шут и некадърник министър Ангелов!Лошото е че освен да чакатна опашка за ваксина, ще продължат да чакат и за линейка!

128

ГосТ

преди 3 години

Класически ваксини има на Синофарм и Синовак. И ги доставят по стотици хиляди и милиони.

127

хахах

преди 3 години

вярваш ли си бе, Ангелов? Ти, който тръбиш, че в големите огнища Кюстендил и Враца всичко е наред! Нищо такова няма. Нищо не е наред. Нали беше там, не видя ли? Или не ти изнася? Батака е пълен.

126

Тоя очилат гнусен

преди 3 години

Преди 3 месеца най-нагли в национален ефир обвини хората че са се заразили на Протестите и сами да си виновни. В същото време плещеше за някакви ЛЕГЛА.Върши мръсната работа на толупа, продажен гнусен ***

125

1111111

преди 3 години

Денят на трифидите на живо.

124

Анонимен

преди 3 години

Прозорецът на Овертон

123

Селю с лопата

преди 3 години

До ГосТКласическа ваксина от Санофи/ГСК. Края на годината! Поне така баламосват овчелюдието на сайта на ЕС. Иначе който има акъл да мисли. Ваксините създават антитела срещу шипчето на Сарс-Ков-2. Интересно е че това шипче съдържа белтъка Синцитин-1 който участва при изграждането на плацента при жените. Очаква се, че тялото ще развие антитела и срещу Синцитин, което разбира се ще доведе до безплодие при жените. Мъжете да не се радват, Синцитин има и в спермоулина. Честито на ваксърите!

122

Анонимен

преди 3 години

ще видим тези хубостници след две години за какво ще чакат

121

ГосТ

преди 3 години

А кога мога да си поставя ваксина по добрата стара конвенционална технология изпитвана с десетилетия ? По въпроса с ваксините, не съм много иновативен.

120

Анонимен

преди 3 години

По-добре е Ангелов да изнася под-логи, отколкото да ръси умнотийте си! Тоя надмина предишния рекордьор - министърчето Москов!

119

Анонимен

преди 3 години

"В момента ваксинираме с това, което имаме .."Антифриз, бензин, нафта ...

118

Анонимен

преди 3 години

Най- добре нищо да не чакат, измислен докторе.Атаката за инжекции е огромна, само това трябва да спира хората с мозък.

117

Реалист

преди 3 години

Уж ваксиниран, а не ваксиниран. Що е то?Ваксината на АстраЗеника.

116

Анонимен

преди 3 години

"По-добре ваксинация ,отколкото линейка..."Ей , не се умориха да плашат хората тия uguomoве !Оня ,плешивея пън (другия на снимката ) дето щеше яко да ни мре ,воглаве с главния еднокнижен умник на републиката , дето щеше да вика камиони с чували , всички са за освидетелстване , ако не за друго !

115

Анонимен

преди 3 години

Ям супичка тиквена със семки и след това Cordon bleu и тортичката още не съм избрал и чета сеира от България!Поздрави от Швейцария - страната с народна демокрация!