93

Анонимен

преди 3 години

До Ваксиниран----------------------------------Не се тревожи.Жена ми 3 дни поред вечер вдига 39.Накрая спадна и всичко е наред.Реакция от ваксината.

92

аз

преди 3 години

Защо руснаците се ваксинират у нас. И то безплатно.Здравни вноски внасяли ли са у нас? Имат ли български гражданство? Владеят ли български? Да се качват на поезда и у тях да ги ваксинира Путин със спутник.

91

Анонимен

преди 3 години

Тази снимка е от опашка за антигенен тест, не е за ваксинация. СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА. Ще стане страшно, СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ.

90

Ваксиниран

преди 3 години

С астра зенека....след 12 часа имах температура 38 градуса,след още шест час спадна на 37.3...дано всичко да е наред.

89

Келфайда

преди 3 години

от ваксинирането като ще се изпозаразят докато чакат на опашката при тази (липса на) дистанция

88

gosho

преди 3 години

До Гледна точкаbravo pich! tochno taka tova sa izrodo koyto imat za cel da pluiat po vsichko choveshko.tova sa plateni rusofilski trolove koito imat za cel da seiat smut i panika v bulgaria. spored men s takiva triabva veche da se zaeme prokuraturata v bg

87

ВАКСИНИРАЙ СЕ

преди 3 години

НЕ ВЯРВАЙ НА ЧЕРВЕНИТЕ *** !ТЕ ТИ ЖЕЛАЯТ ЗЛОТО И ИСКАТ ДА СИ БЕДЕН, БОЛЕН И НЕЩАСТЕН.ТЕ АКТИВНО МАНИПУЛИРАТ--САМО ГЛУПАВИТЕ И СЛАБИТЕ ДУХОМ!

86

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да се защитим, вече ни омръзна да седим вкъщи, казаха някои"Че кой изобщо стои вкъщи? Тези изобщо ходят ли на работа? Май пак са поканили платени статисти.

85

бай грую

преди 3 години

До 93. Така ли ти изглежда тъппо червено говведо? Да не би всичките да ги познаваш и да си им прегледал членските книжки?

84

Дядо Йоцо

преди 3 години

Къдя е опашката за птичия грип, чадо

83

Анонимен

преди 3 години

Целия актив на ГЕРБ е строен да виси да прави пиар, хем ще се уредят с ваксини хем ще правят реклама за пред медиите колко активен е Бойко. ТОЧНО КАТО ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ.

82

Гледна точка

преди 3 години

До 77 и всички други подобни плювачи. А бе, гадове, ние не гледаме ли какво става в други нормални и разумни държави, където вече милиони се ваксинират и скоро огромната част от населението го прави информирано и с желание. Мръсната ви антиваксърска полюция няма да хване дикиш.

81

Гражданин

преди 3 години

До 85. Говведо мръсно, брат ми почина от този вирус, а ти ми говориш, че го няма. Такива като теб заслужават да им умрат много близки хора, за да спрат да плещят идиотщини.

80

Анонимен

преди 3 години

Аз през 2 през нощта чаках ама беше затворено и се отказах, няма се ваксинирам щом е затворено. Човек би трябвало да има достъп до лечение по всяко време на денонощието Само във банановите държави човек няма достъп до лечение от Ковид смъртоносната болест на 21 век. И се пазете от ГЕРП кабели ако преминавате покрай някоя шахта, ГЕРП кабелите убиват като Новичок .

79

Цицерон

преди 3 години

Докато има бал*ци, ще има и тарикати.

78

Генади

преди 3 години

Отдавна е казано: "Кучетата си лаят, но керванът си върви" Или- докато група хейтъри плещят глупости из нета хората се ваксинират.

77

Анонимен

преди 3 години

лъжата и измамата край нямат

76

Пеесе лева

преди 3 години

За 50 лв от Борисов си плюят на здравето ромите.

75

Хехе

преди 3 години

Балъци

74

София

преди 3 години

От 21 февруари в трите общински многопрофилни болници Първа МБАЛ, Втора МБАЛ и Пета МБАЛ ще се извършва поставяне на имунизация срещу COVID-19 на желаещите граждани.В лечебните заведения са разкрити кабинети за извършване на ваксинация от 10 часа, съобщиха от Столична община.От 10 часа в лечебните заведения, които са разкрили кабинети, е създадена организация да започне поставянето на ваксини.Гражданите трябва да носят лична карта. На място се извършва преглед, преди да бъде поставена имунизацията.Ваксините са на AstraZeneca и се предоставят от Столичната РЗИ.