34

Нейчо Нереза

преди 3 години

Винаги съм се чудил как при Митко Щерев съжителстват големият му талант на композитор и голямата злоба и завист към колегите му. Явно, възможна е такава симбиоза. Но и да са верни думите му, в тази дива омраза има нещо болестно. Не, не е нормално това ...

33

mixo

преди 3 години

Митко Щерев Честен Точен Искрен Дае Жив И Здрав

32

Значи,

преди 3 години

да очакваме след още 30 години,сегашните чалгаджии/ки да ревнат вкупом,в един глас,че се чувстват ощетени от сегашната власт???Ами да се замислят,като ходят да пеят в това болно време,на частни затворени терени,тези които ги канят,да им плащат и осигуровките,отделно тлъстите хонорари!!!Я погледнете ценоразписа с хонорарите на звездите на "Пайнер",ако вече не са го скрили,за какви пари на час става на въпрос или иде на реч?!?А в днешно време кой може да си го позволи или разреши???То е ясно!?!

31

пенсионер

преди 3 години

Доказан талант и творец ,най после се намери някой да каже ,че царят е гол.Когато събирахме стотинките за да отидем на концерт на наш идол дали са давали точен отчет за получените пари ? Има една народна певица накичена като златарско ателие където орева света ,че умира от глад ,е още е жива .

30

Анонимен

преди 3 години

За разлика от певците и артистите, останалите се скъсвахме от работа преди 1989 година за а те си живееха живота, който за тях си беше непрекъснат купон. През лятото и есента не достигаха хора в селското стопанство и както е било преди, пращаха по-голямото ученици, студентите и войници да помагат. Няколко пъти съм бил на такава бригада. За някои имаше и изискване да се пращат и на бригада в строителството за 45 дни и пращаха новопостъпилите служители, та и там съм бил, както и два пъти на строеж

29

Анонимен

преди 3 години

митко щерев е гений! един отнай-добрите!!

28

Анонимен

преди 3 години

До НеПомнеш(1)Хайде, хайде, и аз съм бил на студентски бригади по строежите в Студентски град и нищо подобно нямаше. Изчкай да си отидем от този свят тези дето знаем истината и тогава лъжи.

27

Браво Щерев

преди 3 години

Едно е да вземаш недекларирани хонорарчета,друго е да се осигуряваш!А после,като щуреца,от приказката,бабо Мравке дай малко житце!После държавата виновна!

26

Анонимен

преди 3 години

Ако имат трудов стаж, изчезналите документи за 1960-1975 не са толкова важни. След 1989 година за жените се искаше 30 години стаж, а за мъжете 35 години стаж.

25

Анонимен

преди 3 години

Изчезнали били документи за периода 1960-1975 години. Тези които през 1960 са били на на между 25 и 60 години и са работели, сега са на между 85 и 120 години.

24

Анонимен

преди 3 години

Браво! най-после някой да има смелостта да го каже публично! Да истината боли !

23

Общ. съветник

преди 3 години

Този не се ли молеше в общината в Ямбол за 3 хил. лв. награда, а после малко му се видяха, че поиска още 3 хиляди.

22

Анонимен

преди 3 години

За Митко Щерев казваха по време на дца ,че е Метър и петдесет висок,но седна ли на портфейла си става два метра.Бездпорен талант и професионалист,но доста краен и категоричен като човек.

21

Нищо ново

преди 3 години

Борисов не открива топлата вода. Просто повтаря мурафетите на бай Тошо. Тъй наречената художествено-творческа интелигенция бае ви Тошо я ухажваше и дундуркаше - апартаменти,коли,звания на заслужили и народни артисти и....и въобще не им придиряше дали плащат данъци и осигуровки. Боко обаче трябва да знае,че същата тая ентелегенция ще се извърне и ухапе като бясно куче падне ли от власт.

20

457

преди 3 години

Ама то беше ясно, че няма изгорели документи, а има не внасяне на осигуровки. Не им прави чест, че тиражират тази *** лъжа, на която никой не вярва. Сега реват за пари. Митко Щерев е абсолютно прав. Истината боли.

19

Анонимен

преди 3 години

Напълно е прав Щерев! Как ние сме плащали осигуровките си, а артистите не са плащали! Защо? Има осигуровки, има пенсия, няма осигуровки, няма пенсия! Цял живот крили доходи, а сега реват! Яли, пили и се веселили, е сега няма пенсия! Дали Артистите от САЩ или другите държави разчитат на пенсии?

18

Ъъъъ

преди 3 години

Като не плащат осигуровки, защо сега реват, не сме длъжни да им плащаме, а изкараните парички от концерти са в торбичките под очичките

17

Анонимен

преди 3 години

А, дали е плагиатствал?

16

Анонимен

преди 3 години

Кризата показа, че трябва да работите нещо, а не да артисвате.

15

до 15 Явор

преди 3 години

За зависта е абсолютно така, и не само при споменатите от теб изкуства са така. Влезте например в един фото-форум, че е по-масов. Ще се удивите колко злина и завист витаят там. Никъде другаде няма такова нещо.