31

Ами

преди 3 години

Който каквото си е надробил !

30

Анонимен

преди 3 години

Българин, но се казва асан.Знаем ги ние тези българи.

29

АНОНИМЕН

преди 3 години

психопат садист и ,род убиец

28

Правосъдие

преди 3 години

Трябва не само да осъдят и то за всяко престъпление и жертва но и да екпулслират от немюсулманските държави всички членове на ислямкси терориртистични групи и дори режими каквито са ООП,Хамаз Хизбула АлКайда Боко Харам, ИДИЛ идр. и о ен само за отвличния,изнасилвания,убийства,терор но и за фалшива пропаганда корупция, расизъм и геноцид и други престъпления срещу човечеството правосъдеито и мира, опасни и гибелни за човечестовот

27

4epa

преди 3 години

ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА - ПОЛИТИКАТА Е НАЙ ГАДНОТО НЕЩО !!!!!!!!!!!

26

SS

преди 3 години

До 30. Всеки сам си избира как да спечели пари.Ама снимките на тоя са му изяли главата.Ако беше отишъл в Френския легион не е ли същото ? Или във Вагнер или друга ЧВК?

25

Анонимен

преди 3 години

лятото статиите бяха с пълното му име, сега само с инициали M.A. - три пъти шампион на България по класическа борба.

24

От бай Тошо

преди 3 години

Истински борец за права и свободи като медито.!.

23

Анонимен

преди 3 години

29 Има и други бедни у нас, но не убиват за пари. Този не изглежда, да е гладувал. Не желае да учи, нито да работи, станал е убиец, а за това престъпление няма оправдание.

22

Анонимен

преди 3 години

29 Има и други бедни у нас, но не убиват за пари. Този не изглежда, да е гласувал. Не желае да учи, нито да работи, станал е убиец, а за това престъпление няма оправдание.

21

SS

преди 3 години

Като прочетох как е написано обвинението и се смея.Ще каже че е бил наемник,а този занаят е от дълбока древност,и го има е женевската конвенция.Бил се е за пари,защото в нашата страна,е най бедната с най ниско заплащане.

20

Анонимен

преди 3 години

Навалний е изригнал с мощен обвинителен глас чак от Ленинграда с което е продънил ушите ни нашите вътрешни органи, че именно това е политзатвоворникът който ем немедлено, ем зофортно та чък имидиатнълно да бъде веднага и то сега таковата!

19

Анонимен

преди 3 години

Да го предадат на американците, а те да го пратят на "почивка" в Гуантанамо!И шъ решим доста проблеми.А, то в в нашия "пандиз" този шъ привлече поне още 10-на към каузата на ИД.

18

Анонимен

преди 3 години

Щом го съди български съд ще го оправдаят рана или късно

17

Анонимен

преди 3 години

Да го използват за органи и кръвни продукти, каквото остане за храна на животни. И без това на повечето кучета им писна веганската диета от храните за тях.

16

за конектор е

преди 3 години

Идеален !

15

Сарафово

преди 3 години

А който извършва убийства и взривява коли и апартаменти в тикволандия, обикновено е неизвестен извършител.

14

Папуанец

преди 3 години

Това е май оня борчето, дето го даваха по новините преди две години. Треньора му силно го защитаваше, ходил бил само на гости на баща си, и за тарикатлък се снимал с оръжията на тате.

13

голата истина

преди 3 години

Аааааааа тука нещо се объркахте, т.е. настъпахте кучето по опашката. Този е войн на Ал Нусра т.е. е борец за свобода и демокрация щом се бие срещу Асад и руснаците. Момчето е от" правилните" терористи биещи се основно с бългърско оръжие купено от Емил Гербев с пари на най-демократичната страна -С.Арабия. Нищо че Ал Нусра и както там сега са се преименували е клона на Ал Кайда в Сирия.По времето на Обама ги лансирваха а сега отново е тяхното време.Следователите в Бургас ще си имат проблеми!

12

Анонимен

преди 3 години

Отнемане на Българското гражданство и екстрадиране