42

Анонимен

преди 3 години

40К за ремонт. Пенсиите не знаят ли че за толкова ще си купят друг имот в който спокойно могат да живеят? Явно не. Заслужават си съдбата. Не са за съжаление. Аз що не давам 40К за ремонт на някой си, дет ми звъннал на вратата? Аре не. Чао.

41

Анонимен

преди 3 години

Никого не мамят, хората сами им дават парите си...Башмайсторите плащат ли реални данъци иосигуровки, май не..

40

У

преди 3 години

Строителните/ремонтни умения са от най-девалвираните и неуважавани, почти колкото такситата, бармани и др. Просто няма никакъв регламент, ясен ред, изпити..за да станеш такъв, а са ги кръстили"МАЙСТОРИ?". Купуваш един лазер и мистрии и готово! Ако имаше истински стр. надзор и охр. на труда, тези щяха да отнесат глоби в хиляди за работа без въже и каска, а измамата и изнудването отиват към наказателно право. Пълно падение на държавността в прованса!

39

Анонимен

преди 3 години

Няма държава и престъпниците си живеят живота.

38

Анонимен

преди 3 години

Като падна комунизма и казаха - Айдее вече спекулантите са бизнесмени а не спекуланти .Ромовете просто направиха това което им се каза и почнаха да спекулират с труда си. И на който не му харесва да знае че не съм го измислил аз капитализма а ония с бананите .На тях са сърдете. Като не се договориш и нямаш договор по законите на капитализма може да ти иска колкото си иска .Няма таван .Ромовете правят това дет им казаха *** на времето .

37

Анонимен

преди 3 години

До Е. Е. 1954 роденАбе, те може и да са гледали, ама са толкова проссти, че не са разбрали, че тия филми са подигравка с режима.

36

Анонимен

преди 3 години

Българските пенсионери, които според българските русофили "мизерстват".ДругарЕ, вие 40 хиляди лева накуп някога виждали ли сте?

35

Анонимен

преди 3 години

Умният българин не живее в България!

34

Шоп

преди 3 години

Умният човек не се занимава с "майстори" щото да спести стотинки ДДС, а си наема надлежно регистрирана фирма. И никакво капаро.

33

БПФ

преди 3 години

Обърнете внимание - полицията ПРЕДУПРЕЖДАВА хората да се пазят, вместо да издири и арестува престъпниците !!!

32

Е. Е. 1954 роден

преди 3 години

Да. Има ги и днес такива ,,строители"-мошеници, но не ми хвлете и Живковото време. Гледайте филма -няколко серии,, Баш майсторът" с незабравимият Кирил Господинов и ще разберете, че това ,,строителство" си съществува от десетилетия в България.Няма да скучаете.Ама хууууубаво гледайте.

31

Totenkopf

преди 3 години

Това не е "рекет", Валерия, а обикновена измама, главата ти е бая куха

30

Анонимен

преди 3 години

И на мен в София преди 6 год за довършителни работи едни майстори ми поискаха капаро с което да купят материалите и да почнат ремонта.И накрая баш майстора ми каза, че ми е направил ремонта само за половината, които съм му дала само защото е добър християнин, а е можел като му дадох капарото да изчезне с парите без да свърши нищо.Много ми обяснява как бил много добър християнин, набожен човек и ми е работил само за половината пари!

29

Анонимен

преди 3 години

за тва има и балъци и тарикати, вторите живеят благодарение на първите

28

Ами да

преди 3 години

Измамниците са по-жестоки от вируса! Тези които имат по- възрастни родители да ги пазят! Да им казват, да не се доверяват на никого, а възрастните хора да не бъдат толкова наивни! Да не говорят наляво и дясно, че имат пари събрани за старост или за някакъв ремонт! Измамниците имат уши навсякъде!

27

Пешо

преди 3 години

Когато всички разплащания минат по банков път няма да е така. В Северна Европа е така - просто няма КЕШ!

26

Ром'с

преди 3 години

Тези Роми мамят и Роми...(комшията преди 4_5 години) за тях няма значение етноса, а парите.... и си имат адвокат бьлгарин в схемата...

25

Анонимен

преди 3 години

А същите "майстори" сега стачкуват пред министерски съвет заради смъртта на онова!!!

24

Анонимен

преди 3 години

При капитализма е така .Всеки има право да иска колкото си иска. Няма таван. Затова се правят договори. Плащат се данъци и осигуровки.Плаща се и рекет на архитекти. През комунизма имаше планове за по 10 лв мисля че бяха които всеки който иска може да ползва.герб и ЕС го забраниха това и наложиха рекет от 2 до 4 хиляди лв. Тези планове не ги рисуват архитектите . Има ги готови в нета. Те само променят някой размер ако не налага и дребни промени на компютър .Не отнема повече от 10 мин.герб е рекет

23

Анонимен

преди 3 години

Има лесен начин да се предпазите от всичките тия измами - видите ли, че насреща ви има тъмно зелен субект бягате колкото се може надалеч, не говорите, не го пускате в двора, абе никакъв контакт. Иначе тия измами с "майтори" са стари, дядо ми го лъгаха веднъж шреди 20 години, при втория път му дойде малко мозък в главата да ме извика навреме, трябваше с камъни да ги целя наглите орангутани, не искат да слизат от покрива. Бха понамалели, ама сега заради Короната пак старите момера