8

Бобовдолец

преди 3 години

Защо не дойдете на място да проверите, а пишете глупости. Как така точно сега тръгна това свлачище. Аз съм роден в Бобов дол и от как помня това свлачище си го има. Но нали трябва да се гепи още някой друг лев. Как за детската градина похарчи 2 милиона лева а в Бобов дол не останаха хора камо ли деца. Та кметицата много да не разтяга локуми.

7

да знаете

преди 3 години

Мламово всъщност е МламоЛОво.

6

Анонимен

преди 3 години

Кметицата Елза много добре знае, че КОНСТРУКЦИЯТА е такава. Държавата с Централната власт да ограбва Масите. А масите са безгласни. И 100 писма да пише от Нея , от Местната Власт нищо не зависи. ТОВА НИ Е МОДЕЛА ОТ СОЦА , А ТОЙСЕ НАЛОЖИ ОТ МОСКВА.

5

Анонимен

преди 3 години

всички трябва да разберат че ако не се спре безразборното сечене на горите и липсата на каквото и да е залесяване на отсечените площи след 20тина години всички свлачища ще стигнат и до големите градове,видно е с просто око как са оголели планините ....

4

Анонимен

преди 3 години

панелките са от тошково време,но свлачищата се активизират на опр. време. сега просто е настъпил момента. коментара ти е поредния м...умен

3

Възрастен

преди 3 години

Помним голямата трагедия на Згориград и Враца,когато стихията помете хора,къщи,животни,през далечната 1966та.Над 500 души загинаха а загубите са били ужасни,но тогава беше забранено да се дава гласност на такива случаи и много малко хора разбраха .Говореше се с недомлъвки от ухо на ухо ,защото иначе ........???

2

Анонимен

преди 3 години

Панелките са от тошово време какво искате да кажете, че досега не е валяло дъжд и сняг ли, я кажете там имало ли е гора и дали някой не я е поразредил та да тръгне свлачището.

1

Математик

преди 3 години

Невиждани дъждове. Никой не помни такива количества да са се изливали. Срутищата по 1 седмично е съвсем нормално. Мусонния сезон като мине ще намалят до 4 месечно.