16

епидемиолог

преди 3 години

До Не е фейкКак да не е фейк?! Проблема им е голям, че хората не искат да се ваксинират с този вълшебен нектар. Това си е чиста реклама и добре платена. При допитвания казват,- да, искаме, но се крият след това. Повечето от поставените ваксини са принудително на разни персонали за да не загубят работата си и неадекватни старци. И твоята новина е фейк. За какво са му на някой, крадени ваксини, след като с тях не се издават ваксинни паспорти, които вече наложиха и не получават предимствата?

15

Анонимен

преди 3 години

А белината изпиха ли си?

14

Не е фейк

преди 3 години

Друг инцидент е станал в Сиатъл вчера към 22 часа.Бил е нападнат конвой със ваксини от голяма група гневни граждани ,които са елиминирали охраната,ваксинирали са се незабавно и са отпрашили в неизвестна посока с ценния товар.Смята се,че вече е пласиран на черния пазар.Със случая се занимава ФБР.

13

Фин

преди 3 години

Новината е истинска, даже и на видео я има. Едната е на 34 ,а другата на 44 години. Толкова ли не можете да търсите информация бе тъпчовченца?

12

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Здравето иска...жертви.Тези двете,ако са...здрави,други двама може и да не са,ама това е държавата на неограничените...желания;включително и за...здравето.

11

Анонимен

преди 3 години

Лъжа

10

шизо мазо

преди 3 години

Гacи фейка!!!!! Как се променя датата на раждане? Нови паспорти ли са си направили или са хакнали системата? То пък бива пропаганда!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Беше лъжа, че някой е пил дезинфектант! Медията нарочно излъга за да им се подиграе и написа заглавието "предупреждение да не пиете дезинфектант", което всъщност надъхва *** да го пият! Подобно поведение се наблюдава вече и в България. Деградацията е на макс! По *** от това не можеш да станеш

8

Анонимен

преди 3 години

те американците бъркат Австрия с Австралия ,вие за ваксини говорите.Там са уникално *** народ повечето !В Лос Анджелис има цели квартали живеят по палатки ,кашони ,по тенти,менти ,цели паркинги с коли и хората вътре живеят в колите ,70% от населението няма и 100 долара заделени и живеят от заплата на заплата .Вие *** за ваксини ми говорите ,ако им дадат отрова за мишки и с нея ще се ваксинират!

7

Кризисни Актьори

преди 3 години

навсякъде!

6

Анонимен

преди 3 години

Американци, сър. Те и белина пиха. Глупостта ходи по хората, неизлечима е, и очевидно е по-заразна от вирус.

5

муаааахахахаха!

преди 3 години

Севдето Борисово показва качества на романист. Поне да знаем, че след мандата няма гладна да умpe. Обаче липсва поанта в стил "Докато в европейска България др. Борисов осигури с любезното съдействие на др. Паунова всенароден достъп до здраве, радост и благоденствие на всеки един гражданин!"

4

да попитам

преди 3 години

На това ли му казват "фейкнюз"?

3

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно

2

Анонимен

преди 3 години

Малко прекаляват с тези смешки и примери за небивало желание за ваксиниране.Подправили данните си. Сякаш не знаем че всичко е електронно и се представяш или с осигурителен номер или с шофьорска книжка. Не може да излъжеш системата там.

1

Анонимен

преди 3 години

Нито е нужен маскарад, нито останаха вярващи на такива лъжи.Ваксинирайте се вие, щом ви влече, и оставете нормалтите хора са дишат.