39

Родител

преди 3 години

Плужекът имал някакво мнение по някакъв въпрос?! ОМГ! Сега му светнало. Добре дошъл!

38

Митко Любопитко

преди 3 години

Този т.нар. министър , знае ли въобще на коя планета е ?!Стои ,стои и от време на време изтърси някоя глynocm ! Сигурен съм , че не знае какво говори , пък камо ли какво прави ...

37

Станко Гочев

преди 3 години

Какво ли не прави човек...за да може да си купи картина на Станко Гочев...нарисувана със злато...

36

до 43

преди 3 години

Половината от населението на щата, около 13 милиона души все още нямат достъп до питейна вода. Причината са замръзналите тръби, а хората топят сняг, за да имат вода.Американската мечта за Бай *** отива подяволиmе.

35

Анонимен

преди 3 години

Що, бе Кумчо Вълчо? Има падащо меню и можеш да избереш да пишеш ръкописно и на компютър. :D

34

анонимен

преди 3 години

По повод външното оценяване за 4 клас. Искам министър Вълчев да ни обясни как си представя учениците да решат тест от 25 задачи за 60 минути. Според формата, първите две задачи са без изчисления, всичко останало е с по няколко пресмятания. Да не говорим за последните четири задачи. Текстовата задача е с 3 подусловия. На задача се пада средно по 2 минути. И това ми били рутинни тестове. При това отделно отговорите се пренасят на специална бланка. Това оценяване е напълно безмислено.

33

Анонимен

преди 3 години

"...Преходът към дистанционно обучение се случи буквално за ден благодарение на учителите и родителите..."Да, така беше през март 2020 година. А след това? Къде са педагогиките и методиките за преподаване едновременно и в клас и на деца в къщи? Какви изводи си направихте в МОН за обучението през 2019/2020 учебна година за следващата учебна година? Колко деца останаха без компютри? Как учителите да проверяват домашни от дистанция 1,5 m? Да не говорим за интернета - ту го има, ти го нема...

32

Анонимен

преди 3 години

Ръкописа става с годините на печатни букви. Особено жените пишат само с печатни букви.По-добре е ако научат само печатното.

31

Анонимен

преди 3 години

Министре ,кога ще започнат да учат студентите ?

30

Анонимен

преди 3 години

И как онлайн обучението е съсипало здравето и психиката на учениците,особено на големите?? По тази логика всички работещи на компютър, са с разсипана психика. А и ДО, не означава да стоиш затворен 24/7, никой не е забранил да излизаш навън на въздух, дори да поспортуваш.

29

Анонимен

преди 3 години

След време историците ще пишат че през 2020 е избухнала Първата биологична световна война. И резултатите от нея са тотална катастрафа за човечеството - материална и морална, много по-страшна от разрухата на предишните войни. Е, ще пишат, ако има историци, можещи да мислят и да пишат.

28

Дойнов

преди 3 години

Вълчев, връщай всички деца, че не остана време! А на *** по-долу ще кажа, че най-важно е здравето на децата и младите хора!!! С това безкрайно онлайн обучение съсипахте и здравето и психиката им, а за образованието няма да говоря изобщо! Децата не са домашни любимци или пенсионери да ги държиш затворени месеци наред!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Една учителка не може да държи ръката на 30 деца в клас така или иначе, това се върши от родителите в къщи

26

Анонимен

преди 3 години

Какви ръкописи са го загонили този човек?? Здравето и живота са най-ценни. Децата на първо място имат нужда от живи и здрави родители и учители!!

25

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** изби около 70 учителя с глупавите си умозаключения и решения.

24

Анонимен

преди 3 години

Заболелите ежедневно се увеличават, новият щам е опасен за младите, а задължават децата да са в училищата? И защо гимназисти с по 1 паралелка /с малки стаи/са присъствено и то в големите градове, които са червени зони?? Никаква логика в "мерките" ви! Спрете да разболявате насила децата и родителите!!

23

Bob

преди 3 години

В Норвегия отдавна е премахнато писането на ръка!

22

Анонимен

преди 3 години

ИНТЕРНЕТА ПЛАШИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МУТРИ, АМЕРИКА ГО Е СЪЗДАЛА ДА НОСИ СВОБОДА

21

Анонимен

преди 3 години

hei, mili hora, v vsichki shishenca dostavki ot offshorni regioni v sveta na vsichki vidove bistri vaksinki na bg pazarchetata ima mnogo virusi....ogromni kolichestva jivi virusi v bistra sreda specialno vneseni v bg ot bg darjavata specialno za vas. ;-))) vsichki tesi specialno otgledani v specialni fermi raznoobrazni porodi virusi obichat komunikaciite i lubovta na horata, da se gushkat, celuvat, pregrastat, rakostiskat...:-))) kakvo ste praviat bez vas virusite, ako ne gi vzemete?!

20

Ко? Не?

преди 3 години

Ади, в България обичайно вървим половин век след нормалния свят, но я ми обяснете къде ще пишете ръкописно при 100% електронна администрация? Че то и хартиени тефтерчета за записки вече почти няма. Търсенето отива към нула.