50

Анонимен

преди 3 години

Това е такава пирамида че нямам думи?На края доста хора ще пият студена вода

49

ЕКСПЕРТ

преди 3 години

Шаранчетата кълват и на ***. Само гледаме сеири последните 30 години. Такова велико шоу на живо не може да измисли и боливуд.

48

Gggt

преди 3 години

Ще стигне 100к, стара история

47

TV Pawnshop

преди 3 години

Покажи ми в България банкомат, който приема злато, сребро или диаманти и връща истински пари.....!!!Заложните къщи и бижутерите изкупуват злато и сребро !!!плащат с "истински?" Пари..???...

46

Анонимен

преди 3 години

Всяко кликване на някоя *** реклама в интернет генерира трафик. И така вие надувате виртуалните сметки на измамниците, с които те ще приберат реалните пари на шараните. После биткойните ще иде на ***, а вашите пари в нечий джоб. Овцете и дай алчност. Дори ваксина не ви трябва.

45

Разбиращ

преди 3 години

Балоняя... Балоняя... Ще се спуска балоняяяя...

44

До Светозар

преди 3 години

В България има банкомати, от които можеш срещу биткоини да изтеглиш реални пари (не че си струва в момента).Покажи ми в България банкомат, който приема злато, сребро или диаманти и връща истински пари.

43

До ЦИНИК

преди 3 години

Виж, моето момче - такъв тип просташки коментари бяха интересни 2009-та, 2010-та, 2011-та, че чак до 2014-та. После хората, дето бяха по-авантюристични настроени, влязоха в играта.След което вие, циничните, продължихте 2015-2018-та, и пак се хилехте. А инвеститорите печелеха. От 2019-та всичко е само нагоре и авантюристите станаха милионери, а вие, циничните, все кудкудякате по форумите.Не бой се, може да кудкудякаш и следващите години. Който искаше - спечели. Ти си стой в курника.

42

Светозар

преди 3 години

Абе, момчета - злато, сребро и диаманти. Това е вечната валута. Другото е та*ак. И така ще бъде до края на Света.

41

до Гроби

преди 3 години

Тез дето спят до обят нали ти е ясно че лягат 18 ч. NY time....? Или ти си в Българската чесова зона, и биткойн ти е като лютеница?!!

40

Квази пари

преди 3 години

То си има и кифли дето за няколко пакета с маркови цигари ще лапат .... бибиткойна

39

Потомствен селянин

преди 3 години

Бе де да знам, имам си качета с осолена сланина и месо, имам си вино и ракия, имам си къща и 10 декара гора от която си осигурявам отоплението. Имам си ниви - стигат за прехрана. Ако не дай си Боже нещо се случи и света приключи с електричеството, ще оцелея. Ти с койните да му мислят.

38

Анонимен

преди 3 години

Биткойна не поскъпва, останалите валути поевтиняват, особенно напоследък, на фона на инфлацията на световно ниво покрай пандемията.

37

мхм

преди 3 години

Цената му единствено ще се покачва. За разлика от държавните валути биткойнът е ограничен ресурс. И все по-големи играчи ще влизат в тези крипто среди. Мастеркард вече го направиха. Мъск и да си продаде единия млр, да не мислите, че това ще го събори? Oбщата стойност на биткойна е 1.6 трилиона. Някой от философите по-долу прочел ли е изобщо какво е block chain, какво представлява койнът?

36

Free Bitcoin

преди 3 години

От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933

35

Мария

преди 3 години

До Хейтър ПетърМеко казано:)Buy and Hold BITCOIN!

34

Ноби

преди 3 години

много са ми смешни всички разбирачи. балона ще се спука, холандското лале цъфна ... като сте толкова сигурни, играйте на късо и вземете някой лев

33

Ю пиии

преди 3 години

Имам си два биткойна.Сутрин рано като стана първо се почесвам по биткойните.

32

4epa

преди 3 години

ДОКАТО ИМА БАЛЪЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ !!!!!!!!!! АЗ РАЗБРАХ 4Е *** Е КУПИЛ ВЪЗДУХА БИТ- КОЙН !!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Пенсиите ще ги плащали с биткойни.Веднъж на сто години на пет пенсионера по един.