10

Анонимен

преди 3 години

Горкият човек, съгласен дори и в затвора да отиде заради една никаквица.Представям си какъв ад е бил животът му, щом за него затворът е избавление.

9

жена=змия с цици

преди 3 години

Няма нищо чудно, туй жената е дяволска работа, макар, че е от реброто на Адама.Женското е подло, хитро и коварно същество, което живее да се възпроизвежда и да създава свои клонинги. Обича топлото през зимата и не излиза, обича да ходи на моренце, да клюкари на кафенце, обича баня два пъти поне на ден, обича да се маца с фон дьо тен.А като свършат кинтите, почва да се ослушва.На това племе само стомните на гърба и цял ден да ходи за вода, да си знае мястото.

8

Анонимен

преди 3 години

Живял е с някоя кoбpa.Кралска.

7

Роднините са

преди 3 години

Англичани, сър.. !

6

Анонимен

преди 3 години

Затворите в Англия са почивни лагери за престъпници!

5

Вейхайвей

преди 3 години

До 93113Балдъзата не я закачай.

4

Анонимен

преди 3 години

Идва времето когато тъмните субекти от Балканите и имигранти от Азия и Африка,ще чупят витрини,крадът и убиват за да влезат в 5звездни хотели в Западна Европа наречени затвори.Пример: Нелегални имигранти от племената на Северна Африка караха 14дневна безплатна карантина на круизни кораби в италиански пристанища!Корабите така или иначе били свободни ,поради коронакризата нямало желаещи пасажери и корабособствениците се съгласни на тази далавера,държавата им плаща престоят на африканците!

3

Анонимен

преди 3 години

Държава в която на човек му е по-добре в затвора, отколкото на свобода, не ми я хвали.

2

Анонимен

преди 3 години

Гледах предавания за едни затворници в България,някакъв влязъл затвора,за да не умре от глад, имаше и едно такова младо момче без родители,редовно чупел витрините на някой магазин и чакал на място,за да го приберат полицаите,за да се прибере на топло и се нахрани в затвора.

1

93113

преди 3 години

Ако е живял с тъщата и балдъзата, ще поиска идоживотен...