256

Умен Ваксър

преди 3 години

До АнтиваксърАз пък никога няма да си я поставям тази ваксина. Но има опасност да ме принудят по някаъв начин ако не успеят да си пробутат до определения процент.Затова кисна по форумите да омягьосвам шарани за да си поставят те, за да приключи тая ковидиотщина, та да ме оставят мен на мира.

255

епидемиолог

преди 3 години

А попитахте тези хора на опашката доброволно ли са там?

254

Койчо

преди 3 години

Вчера гледах документче "зеленясало" удостоверяващо кастр..., пардон, ... ваксинация от братска Румъния. Та...., на заблудената душица и бяха били "туй....ххх" с първа доза на 20 януари и 2ра-10/12 февруари.Та..... СРОКЪТ на гОвномента изтича на 31 Май... :))КАТО наркоманите, през юни отново..., за нова доза. Дотогава Билли Ваксинката може да е подобрил операционната си система в наноботите...

253

Антиваксър

преди 3 години

Ударих си една бърза ваксина и пак почвам да пиша срещу ваксините.Имам право на свобода на словото, но и здравето е важно.

252

Анонимен

преди 3 години

Всички антиваксъри са се наредили на опашка за ваксини.

251

Анонимен

преди 3 години

Не става само с ваксиниране ,трябва и акъл.

250

Анонимен

преди 3 години

Ако имахме свестен закон за контрол на чуждата пропаганда, с ограничаването на 5 трика, броят на мненията под новините ще спадне няколко стотин пъти. 90% от коментарите тук са плод на инструкциите на Путин да се създава недоверие в управлението.

249

Добро решение

преди 3 години

Добро решение, но такива пунктове трябва да има във всеки град. И без това сме на последно място по ваксинирани, а има много чакащи желаещи. Троловеге тука никой не ги и кара да се ваксинират

248

Анонимен

преди 3 години

Няма да се ваксинираме! По-добре да стоим заключени вкъщи цяла година, отколкото да ходим по някакви опашки и да ни слагат ваксини, които не разбираме изобщо.

247

ида да се рЕда

преди 3 години

В работата на мъжа ми се изповаксинираха по-страхливите (общински служители, Фандъковица им скръцна) и масово са с температура и цепещо главоболие.Дано да няма дългосрочни ефекти.

246

Анонимен

преди 3 години

докато минат тия 100 000 дето си се ваксинират за щяло и не щяло ще има опашки.. голям праз изкарват го сякаш там са всички. Ще е чудо ако докарате до 200к а тия ми стрелят към 3 млн

245

Анонимен

преди 3 години

Стига с тази дискриминация!Ще се кастрирам само с Пфайзер, не ми пробутвайте бълвоча на Зенека.

244

Анонимен

преди 3 години

Ами ще се редим и ще чакаме. Ако ти се живе, ще чакаш Преди години беше пак така.

243

Анонимен

преди 3 години

Има ли опашка българина е там.Българина обича опашките.

242

Анонимен

преди 3 години

То в тая софия, ***.на да дават - пак опашки ще има.Ужасен, претъпкан град.Не знам как живеете там.

241

Интелигентен

преди 3 години

Пъравата ваксина на Пфайзер е регистрирана преди повече от 30 000 години!!Ако не бяха тези ваксини, човешкия род нямаше как да съществува днес!!Ваксините са основата на човешката цивилизация!!Самия Исус Христос е бил ваксиниран от Йоан!!След това самия Исус е ваксинирал много свои последователи.

240

Анонимен

преди 3 години

Цял ден висях на опашката за вакаиниране. Но така и не дойде моя ред.Утре ще пробвам пак.Тия ме върнаха 40 години назад. Като опашките за банани е.

239

Кънчев

преди 3 години

От дете съм смятал антиваксърите за еднакво необразовани колкото и ***. Щом пораснах и започнах да се занимавам с медицина, осъзнах, че антиваксърите са направо заплаха за човешката еволюция.

238

Анонимен

преди 3 години

Като опашките за потокали от онуй време голем смех няма никаква организация набедиха личните лекари че не искали да поставят ваксини за да замажат ситуацията с липсата на ваксини Докога ще ги търпиме

237

Анонимен

преди 3 години

Утре съм пред Пирогов още от 6 чеса )