14

До 5

преди 3 години

Тъкмо обратно.Левски е кръстоносец мразещ долния ислям.Затова и мечтае за нещо ново ,което да е далеч от ориенталката деспотия.Уви,днес би заплюл тази депесарска република.

13

Доктор Менгеле

преди 3 години

КЗЛ!

12

Баро Вкаров

преди 3 години

До Dnеs.bgМдам тека и ще....,и го олесвак като агне на ченгел!

11

Баро Вкаров

преди 3 години

Цветя за килъра на ратайчето,бравос!

10

А бе хора осъзнайте

преди 3 години

На този тъжен ден, хора и вие като политически ни дерибеи издребнявате. Може ли да се смирим, замислим защо и за какво умря Апостола? Той е като лъч надежда, като светла мечта, пример за праведен, отдаден живот за чиста и свята република България!!! Всеки българин е горд с Левски, всеки таи в сърцето си неговата вяра и отдаденост за ДЕМОКРАТИЧНА, СПРАВЕДЛИВА, ГОРДА БЪЛГАРИЯ!!! Моля не се превръщайте и не подражавайте на захапалите кокала на властта, еничари, продажници на България и българщината

9

въпросче

преди 3 години

а фигуранто каза ли дали има вирус ?

8

нещо хубаво

преди 3 години

Няма шествие , няма закани юмручето на фигуранта е под карантиЯ.

7

Dnеs.bg

преди 3 години

В. Левски респектира турския съд със силата на своята гордост и безстрашие. Турците, които традиционно уважават смелите и големи личности, а мачкат дребните и нещастни хорица, по време на целия процес са обладани от усещането, че се срещат с една необикновено велика историческа личност. И те се отнасят към Левски с голямо уважение. Нито един път по време на разпитите съдиите не се осмеляват да

6

Анонимен

преди 3 години

Поклон пред Апостола на свободата, българската икона и идеал- Васил Левски.

5

Анонимен

преди 3 години

Поднасяте венци пред герои, палите свещи пред богове, а си оставате страхливи и лоши човечета. Не става с показност и мазнене пред камерите - убежденията се даказват с действия!

4

Анонимен

преди 3 години

Жалко е, че от репортажите по телевизията все още прозира дълбоко непознаване на живота и делото на Левски. Вместо това се виждат пропаганда, християнски фашизъм, тюркофобия и ислямофобия. А това е абсолютно против принципите на Левски. Той е искал република в която всички да са равни. В България все още говори езикът на омразата и това хвърля кал върху велики личности сред националните ни герои.

3

До 3

преди 3 години

Прави каквото искаш бе, на кикой не му дреме.

2

Анонимен

преди 3 години

НЕ СИ ПРАВЕТЕ КУМИРИ И НЕ ИМ СЕ КЛАНЯИТЕ. АМИ АКО НЕ СА БИЛИ ТАКИВА ЗА КАКВИТО ВИ ГИ ПРЕДСТАВЯТ ДНЕС КАКВО ПРАВИМЕ

1

КЪРДЖАЛИЙСКАТА

преди 3 години

не знам как има лице да ходи и тя там. Барабар с ШАЙКАТА ГЕРБ