13

Kurtev

преди 3 години

Такива екипи имаха австрииските служби около 2000г.Нищо ново под слънцето.Дано да го правят грамотно.Дано го копират добре.

12

Анонимен

преди 3 години

Дойде зимата, на храстите им окапаха листата и вече не са КАТ-аджии под прикритие в шумата, а са шофьори под прикритие. Същата работа, само дето ще изхарчат повече бензин.

11

Анонимен

преди 3 години

Поредната акция РЕКЕТ от милиционерите на БКП боко тиквата да му пълнят шкафчетата и бонусчета за тях . Мързелива пас-мина от хрантутници на държавна издръжка които реално грам не работят за народа общото благо и да ловят престъпници . Работа и за 1 лев не вършат , само знаят да рекетират и без това бедния опоскан безработен народ

10

да знаете

преди 3 години

''Мобилни екипи ще шофират заедно с потоците от коли и ще следят за скорост, неправилни маневри и изпреварване''----ТОВА Е ВСИЧКО ДРУГО, НО не и КАТ!

9

Samo minavam

преди 3 години

Не смеят да спират лъскави коли и джипове, а те са гамените на пътя.Ще изкочи някой Гербаджииски гаулаитер от вътре и ще отиде мечтата за пенсиика и заплати, по дяволите.

8

тъп

преди 3 години

Скоро ме спряха защото им излизало, че имам ГО, а в системата им не се виждал стикера? Залепих го и тръгнах, обаче не разбрах как става и се замислих, защо е нужен след като по номера се вижда? Стояха зад една бабуна и знак 30км/ч.

7

Анонимен

преди 3 години

Да псунат полицаи, дори не под прикритие, по произволно кръстовище в София. Няма да смогнат да пишат само преминаванията на червено.Разбирате ли, не е нормално когато карам отсечка с 10 светофара, за 15 минути, да стана свидетел на:- поне 20 откровени преминавания на червено- поне 40 пререждания на колоната и последвало изчакване върху пешеходната- около 50 резки маневри за смяна на платното с опасно засичане- отнемане предимство на поне 10 пешеходеца и т.н.Това е за 15 минути! Жунгла!

6

Анонимен

преди 3 години

Защо са ви шофьори под прикритие и на заплата след като можете да използвате видео регистраторите в колите. В много руски градове след въвеждане на заплащане на регистриралия нарушение в размер на 10% от наложената глоба, нарушенията са спаднали драстично. Направете го и тук, ама не ви изнася, нали? Голяма част от нарушенията са или от полицаи или от мутри или от държавни чиновници.

5

Анонимен

преди 3 години

Гербавата мъка за тъпчене на шкафчето е неописуема...

4

Замислен

преди 3 години

"пускат шофьори под прикритие" ?! Има ли накъде да станем по жалки?

3

Анонимен

преди 3 години

trenirat za bg formula ;)

2

Джо

преди 3 години

И как да внимаваме за падащи камъни?

1

Анонимен

преди 3 години

Много са забавни ушевите!