23

КАЛЕКО ,...

преди 3 години

,.. БЯГАЙ ДАЛЕКО !

22

Анонимен

преди 3 години

Голяма атака с тези инжекции, не се търпи. И за какво да се инжектираме? Някаква опасност ли има?

21

нали !

преди 3 години

До AzА ми давайте да даваме пари за ''самолети'' , които я дошли , я не !Не виждате ли че всичко в тая държава е сбРъкано ?

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Като компютрите Правец - за нищо не ставаха, но се хвалехме, че произвеждаме компютри ;)"Компютрите правец бяха копия на Apple и IBM. Нищо ново не е измислно там. И единия влезе в производство само месеци след като пуснаха "оригинала".И разкарай я тая мазна усмивчица.

19

Анонимен

преди 3 години

АРЕ ПА И ТЕЯ

18

питане !

преди 3 години

До До *** народРусия ли ни е виновна пак ?То на нас все някой друг ни е виновен !

17

Накратко

преди 3 години

До AzМного правилно и точно казано.БАН трябва да се закрие.И как ще съберат пари за ваксина като тоя Чорбанов обиколи всички медии да ни разправя че няма вирус пък сега иска пари за ваксина.Лицемеер.

16

Калеко Алеко

преди 3 години

До Фактите ... Кои учени, тези дето защитаваха дисертациите си, като се кълняха във вярност на БКП и КПСС, а после превеждаха от английси чужди научни разработки за да получат титлите си ... ?!

15

До тъп народ

преди 3 години

Тъпият си Ти!Защото не разбираш, че Държавата дава пари от Нашите данъци, от нашите пари!Научи какво е Държавата, руски ***!

14

Анонимен

преди 3 години

Ми то хубаво, ама какъв е келепира от тази ваксина? Щото от АстраЗенека има? Трябва нещо да има...

13

Анонимен

преди 3 години

е дано се окаже вярно, а не да пълним джоба на Чорбанов до девето коляно

12

Az

преди 3 години

Абе хора, огледайте се, България 40 години хрантути БАН, а резултата какъв е? Милиарди левове потънали в гушите на дърти корумпи-***, имащи по 3,4 фирми, работещи на 2,3 места и ходещи в БАН да си вземат само огромните заплати. Хайде някой плачещ за тях да ми изброи поне 3 научни разработки техни, но внедрени, приложени и носещи печалба на държавата, защото това е тяхната задача. Само Симеон Дянков можеше да ги вкара в правилния път тях.

11

Анонимен

преди 3 години

Абе стига дивотии.Това като през комунизма - не взимаме добро и доказано, а се пъчим да направим родно.Като компютрите Правец - за нищо не ставаха, но се хвалехме, че произвеждаме компютри ;)БАН само ще краднат парите, щото нямаш ли изгода, както е при фирмите, никой не работи усърдно.

10

Фактите !

преди 3 години

Вече 32г. , унижихме учените в Бг , добре че от чужбина някой се е сетил за тях !В Бг на власт са узаконените престъпления , пошлостта , некадърността , опростачването , неграмотността ...Свестните считат за луди !СРАМ МЕ Е !

9

тъп народ

преди 3 години

е баси жалката територия....човека измислил ваксина...,е долната държава една стинка не дава....НЕЩАСТНИЦИ......

8

Калеко Алеко

преди 3 години

Той и фигуранта вече заяви че ще има и българска ваксина, което наистина е чудесно ако се окаже вярно, а не само блян на "родолюбец" и "патриот" решил да си направи реклама преди изборите, залагайки Уж на българското, но с кремълска подкваска ... !!!

7

123

преди 3 години

Каква ваксина? Искат да наложат в света нов фашистки ред. Отровната "ваксина" е за да се намали населението на Земята.

6

Анонимен

преди 3 години

"Когато се завръща в България, доктор Родопска пренася ваксината нелегално и я адаптира, използвайки московския ваксинален субщам 374А."После комуниста не краде ...И това и всичко останало откраднаха, па после клъжеха хората, че са "развити". Ако не бяха няколко предателя в САЩ, нямаше да имаме и атомни реактори до 95-а сигурно ...

5

Анонимен

преди 3 години

kasno e...izobretenite smolyanski kapki lekuvat zavinagi ...samo 3 kapki i sled 60 minuti na 555 metra tosi virus stava zavinagi impotenten...;-)...

4

НАПРАВО ,..

преди 3 години

,... или през кабинета ?Питам за един приятел !Иначе , много добра новина най-после , БРАВО !