20

Анонимен

преди 3 години

бе аз съм резервирал там стая за лятото бе, какво ще разваляте, хахах

19

едно е на теория,..

преди 3 години

,.... друго е на практика !И тоя строеж е времянка , следва строеж ....., след 32 г., нон стоп лъжи , никакво доверие !

18

Само ФЪФ Бг, 30г.

преди 3 години

''Проверки'' , ''проверки'' , до дупка до като разрешат строежа , сякаш до сега не еставало все така !Айдуци и престъпници командват всички държавни институции !това дРъжава ли е ?

17

Даа!

преди 3 години

В най-корумпирана държава , какво да очакваме , КОРУПЦИЯ !При положение че в Бг всичко е ПОЛИТИЗИРАНО , строеж ще има !Никакво доверие във всички институции !

16

Анонимен

преди 3 години

v kolko chasa ste e v originalen predishen vid?

15

тулуп

преди 3 години

това нещо е вече до покрив стигнало...........сега открили. циркаджии.

14

фокус

преди 3 години

Докато фокусът е на слепи, На Свети Константин и Елена влязоха с разрешение по 100 метра навътре в морето. Засипаха всичко с пясък -разширявали плажа..., анкоуглу разширявате сградите и няма метър плаж, затова навътре влязоха. Но за простолюдието трябва да се говорят положителни неща. Защо не говорят истината? Толкова ли е трудно?

13

Анонимен

преди 3 години

Добре е сега да се разшуми и да се поиска търсене на отговорност от съответния кмет, който е следвало да издаде заповед за събаряне на внезаконния строж или поне за започване на процедура по издаването й, както и оставката му.

12

Анонимен

преди 3 години

Прекрасно място е било, а сега една дупка която нямало да бъде хотел. Правят хората на будали. На когото му харесва този цирк пак да гласува за управляващата шайка!

11

Анонимен

преди 3 години

Чакайте

10

Dinosaurus

преди 3 години

На този нисък плосък бряг, подпорна стена му трябва колкото на свинче звънче. Обаче вече е подкопан и наитина е превърнат в срутище. Ало, загрижените, що не ревахте, когато трябваше? Доганчо как си спретна сарайче на плажа? На Иканталъка Дикмето също има хотелчета върху укрепителна буна, направо в морето! Ах забравих, за БСП и ДПС може, те са наши другари. Асфалта на Лъвов мост се спукал; оставка на правителството, ура другари

9

Мнение

преди 3 години

Няма да се разруши щото е на някого от голямото добрутро а не на Сулю и Пулю бачкащи в някоя фабрика за 700 лева!

8

Анонимен

преди 3 години

ЗУТ е ясен - подлежи на събаряне.Защо не се прилага до сега - това е въпросът! И защо човекът, който трябваше да го направи, е още на работа?!

7

Анонимен

преди 3 години

При нормални условия законът подлежи на изпълнение и всеки незаконен строеж се разрушава! Няма друга алтернатива!За този се знае от поне година. Има ли вече издадена заповед? И ако няма - прокуратурата следва да се самосезира за наличие на престъпление,вкл. неизпълнение на служебните задължения по издаване на такава заповед и предприемане на мерки по събарянето на тази голяма и видимо опасна незаконна постройка.Кога ще си заработят заплатите общинари и прокурори?

6

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КАК ТАКА ЩЕ ГО РАЗРУШАВАТЕ ТВА ДА НЕ ВИЕ КОМУНИЗЪМ

5

Аз

преди 3 години

Зависи дали гербавите ще спечелят изборите.Ако -да,ще го довършат,щото съпруга на калинката Захариева е взел много пари и ако не го довършат лошо му се пише.

4

СЪЩИЯ ВЪПРОС

преди 3 години

преди 20 години задаваше и един министър с червен нос ЖОТЕВ. И пита риторично КОЛКО много милиони са вложени в тези хотели на ДЮНИТЕ на ПЛАЖА, на пясъка... За пример Хотелчето на МАЯ, вдовицата на ВИСаджията и други подобни./Тя го продаде/ Е какво сега да ги БУТАМЕ ЛИ....Своите хотелчета с по 500 стаи... ДРУГ ПЪТ. При друга власт. НАРОДНА, а не МЕЖДУНАРОДНА може. И НАРОДЕН СЪД отново

3

Анонимен

преди 3 години

Съда пере парите на мафията, стената трябва да остане като доказателство за престъпление с власт и търговия с влияние и незаконна дейност по служба.

2

Анонимен

преди 3 години

Това е предизборно,за да замажат очите на материала.След изборите ще бъде достроено както 1 е написал.

1

Анонимен

преди 3 години

След изборите горната инстанция ще разреши строежа и всичко ще е точно, чекмеджето ще е пълно и строежът ще си върви. Помнете ми думата.