17

Ива

преди 3 години

До СилвияБраво и тези мошенници трябва да ги извадим насветло така наречените ни зъболекари и всичките са обирджий и некадърници в нашата страна😎

16

Силвия

преди 3 години

До АнонименВсички зъболекари крадът хората с цени под масата Направете единен ценоразпис и тогава ще се види какво трябва да се заплаща от нас пациентите🙈

15

Анонимен

преди 3 години

Качествените зъболекари имплантолози в България са изключително малко и са ситуирани почти само в София. Те струват скъпо, но пък услугата наистина е скъпа, важното е да е качествена и с високо ниво на естетика! В провинцията няма добри лекари по дентална имплантология! Учудвам се, че някой е платил толкова на самозванец като този!

14

Все не знаят бе

преди 3 години

То да е само тоя-с мед да го намажете! Ами що лекари има, що чудо-като него! И сега ако речете-*** никой не е чувал за корупция в болниците,как трябва да си платиш за да те оперират, как трябва да си носиш храна, а ти изписват всеки ден порционни? Нали скоро имаше и материал по ТВ за "храната" в болниците-това какво е,не е корупция ли? Най-мразим ей това- да се правят на ощипани дърти моми-нищо не знаят,нищо не чули досега..

13

Анонимен

преди 3 години

И как ще му отнемете право да упражнява професията, като той я упражнява под чуждо име ?! И му се плаща на ръка? Т.е. санкцията е смешна, все едно някакъв вид мъмрене и недей моля те да правиш повече така ....

12

Американ

преди 3 години

В омразната на мнозина завистрници Америка имплантите идват с гаранция от 5 до 10 години, в зависимост от състоянието на костта. Но 5 е минимума. Но Америка е мечта, не е трети клас европейска страна..

11

тариката

преди 3 години

Ами оправяйте си сами зъбите Уе умници! Аз съм си купил инструменти, гледам клипове как в ютюба и си ги правя сам-не е забранено. Само при вадене ходя, че няма опора

10

Зъболекар

преди 3 години

Толкова силно сме омерзени, че веднага ще намалим цените на услугата - ще вадим по 2 зъба на цената на един !

9

Анонимен

преди 3 години

2 Аз при моя ходя по здравна каса и не плащам допълнително, млад е и добре си върши работата. Услугите са скъпи.

8

Анонимен

преди 3 години

Само той да е. Това с имплантите е масова практика от години. Плащаш хиляди левове за имплант, лекаря го слага, така че да ти падне сам след няколко дена и след това ти препоръчва втори опит и трети опит ти така им плащаш един куп пари. А те се оправдават че понякога се случва да не се закрепи.

7

Анонимен

преди 3 години

В БКП-България измамата е винаги "другарка"! :)))))))))))))))

6

Анонимен

преди 3 години

По коя програма ги е мамил хората като личен стоматолог или на свободна практика с услуга от 2-3 ниво за цена на поета по линия заедно с вложените труд и материал,които си имат цена навярно по-висока от обявената,но по-скорошна за час.

5

Анонимен

преди 3 години

Този не е единствен,има и други като него

4

добре е в статията

преди 3 години

да бъде написано какво е направил, за незнаещите ...

3

Анонимен

преди 3 години

Омерзени били .... Като слагате китайски материали и като лъжете клиемтите не сте омерзени нали ? Преди демокрацията всички ходеха с оловни пломби , но нямаха проблеми Защо не казване , че заразявате умишлено пациентите с парадонтоза , защо не казвате , колко данъци криете , защо не казвате , че извършвате ненужни лечения само заради пари ? Детските брекети говорят ли ви нещо -обирджии ! Вземате ли пари да препоръчвате определени продукти ?Лекари ! Лекар е човек който лекува , Вие сте търгаши !

2

Swap

преди 3 години

Да му спрат правата да практикува това и да го съдят до дупа мизерника.

1

Анонимен

преди 3 години

"Този човек е дипломиран лекар по дентална медицина, положил е клетва, но явно моралът му е по-различен, отколкото на останалите зъболекари у нас."Айде, айде, морала на болшинството зъболекари ми е ясен: "Дай да видим тоа колко мое да го издоим". Едно лечение на зъб варира между 200 и 500 лева, според зависи колко добре облечен изглежда пациента и какво сподели със зъболекаря по време на престоя. И да - няколко зъболекари познати са ми го разказвали как се прави това.