185

Анонимен

преди 3 години

те тия астра занека вече у кофите ги метат в някой държави

184

мнение

преди 3 години

Абе брадат козел, ти ползите и вредите не си обяснил, ама иначе, бодете се с каквото ви се дава, щото избор нямате!

183

Тия

преди 3 години

са тотално загубили мисленето си.Вече чипа им не работи да си бият втора ваксина.

182

Баце

преди 3 години

Червенотиквеници, айде спрете вече, а?! Само лъжи и спам във всички мрежи.Астра Зенека 2$, а Пфайзер е над 10$, отделно, когато са правени заявки, никой не можеше да гарантира ефективност... и трето Пфайзер нямат капацитет, какво ако са поръчани от тях?!

181

Реалист

преди 3 години

"АстраЗенека" e ниско-ефективна и човек остава в риск с много голяма вероятност. Друг въпрос е защо тези тиквойници са купили предимно от нея.

180

Бай Пешо

преди 3 години

Докторе, защо ако някой се е ваксинирал или изкарал вируса да трябва да носи маска. Нали уж с ваксините щ3 си върнем нормалния живот. Да на лято (ама куково) Всявате паника за да не приключи цирка, че тогава вече сте Бита Карта. Хайде бягай в отделението, и стига с тези щабове, НОЩ-ници и т.н. Мача е свирен, време е за работа.

179

Анонимен

преди 3 години

До 182Защо,защо оставяха хора,а защо хората не спазваха мерките,как се стигна до този пик,да няма здрави лекари достатъчно,съответно препълнени отделения и т.н. .Да помниш как медиците се молеха да се спазват мерките,за да могат да бъдат пълноценни при лечение и здрави,а не да избират кой да е с тръба.

178

Анонимен

преди 3 години

Астра Зеника е за по младите,които обаче се ослушват,затова се предлага на всички.Като не е изследвана за възрастни,но се предполага че става,излиза малко хипотетично.Поне медиците се ваксинират масово с малки изключения,доста изстрадаха на първа линия,но учителите които са в рискова среда всекидневно е странно,че половината се въздържат.Както и да е,в ситуацията в която сме,само ваксинирането ще ни освободи от този натрапник.Но и връщането към старото нормално трябва да се преосмисли обективно

177

Анонимен

преди 3 години

Айде ваксинирайте се,че едни пари требе да се менкат тука!

176

Handel

преди 3 години

Между другото от Джон Хопкинс болницата официално заявиха че при темповете, с които нарастват имунните, до края на м.април в Щатите ще има "стаден имунитет" и се очаква съвсем нормално лято.

175

Handel

преди 3 години

До До 178Те досега толкова хора оставиха да умрат по стълбите на болниците или с инфаркти и инсулти, на които никой не им обърна внимание защо малко се плаща, че му дреме на шишарката като умрят няколко хиляди повече.А и нали указанието е "яко да мpeм"!

174

До 178

преди 3 години

Ти по-добре недей окуражава никого, защото после ти ли ще отговаряш за телесните повреди и за смъртта на хората?

173

До 178

преди 3 години

Астмата и тн са от ваксините

172

До 178

преди 3 години

А аз никога не съм си слагал противогрипна ваксина. Но знам как да се лекувам и това не е толкова просто, колкото хората си мислят. На 62 съм. Нямам ХОББ, НИТО АСТМА. Нямам и един ден отсъствие от работа поради грип. Но когато хората не знаят как да се лекуват - ваксината е добро решение. Милиони вече се ваксинираха и гледам, че още не са умрели. Имам и познати, които вече 2 пъти се ваксинираха без оплаквания.

171

Анонимен

преди 3 години

Вече 15 г. си слагам противогрипна ваксина. По препоръка на личния лекар и заради ХОББ и астма. Карал съм няколко грипа , но никой не ме е застрашил особено. Но това, което става сега не е нормално. Моят доктор директно ми каза да се пазя и да не се ваксинирам. А той е с повече от 30 г. стаж. Мнението му е , че тези ваксини още са екпериментални и ситуацията около тях е мътна.Най-добре е да се изчака поне до есента, когато ситуацията може да стане по-ясна.

170

sss

преди 3 години

и на какво се базира тази инфорнация в горепосочените източници??? Правени ли са изследвания от българска страна на вируса и на ваксината или каквото каже ЕС все е вярно? Как разбират с един PCR тест кой щам кой е? тези професори и доценти дето все агитират за ваксини - те лично имат ли практически опит с този вирус, изследвали ли са го, участвали ли са в практически изпитвания на някоя от ваксините или четат какво пише в западните медии и рецитират...

169

Анонимен

преди 3 години

Тия явно нема да се спрат никога. И никой няма желание да им се опълчи вече година и половина. Това не е нищо друго освен един терор. Най-добре си спрете телевизорите!

168

Анонимен

преди 3 години

А бе тия някъде вече трябва да си купят боя за лъжите си!

167

е-та

преди 3 години

За едно овчарче имаше приказка.

166

Анонимен

преди 3 години

Това е малко като в казармата..:Длъжен си,но нямаш право!