81

Boris

преди 3 години

Тези три партии.ГЕРБ,БСП и ДПС,унищожиха държавата и винаги казват че така са я оставили,КОЙ хан Аспарух???. Иначе Бойко постигна много. Изгони българите в чужбина,съсипа здравеопазването,съсипа съдебната система,полицията,икономиката и като бонус нареди България на дъното по бедност и по всичко в европа.с какво се гордее с две магистрали и пет децки градини,метро накрая ще си ги ползва сам щото всички избягаха.незабавен затвор,без присъда всичко е очевадно.

80

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите в тоя про-ГЕРБ сайт, не мога да разбера как ГЕРБ ще спечелят изборите.

79

дедо Ташунко

преди 3 години

Съгласен съм с това послание на ББ. А "малка" добавка.Качествени дела, а не менте дела и измиване на ръцете като Пилат.Днес умен човек, пишещ тук, е коментирал следното:"Това, което ГЕРБ построи за 10 години, не може да бъде ремонтирано и за 100!"Отлична мисъл. И напълно вярна.

78

Анонимен

преди 3 години

Бойко, ти си точно обратното на завета на Левски. Само говориш и обещаваш, а когато да правиш нещо - все е некачествено и корумпирано.

77

..

преди 3 години

Оп, относно етапа на пробуждането на заспалите българи искам само да посоча, че има някакъв напредък.Четата на Стефан Караджа и Хаджи Димитър се е състояла от образовани българи, за разлика от тази на Филип Тотьо. Така, че ако се учим малко от миналото, мисля си, че времената на младите и образованите иде. То направо да ти писне от 45+32години..стигат! Абе дайте да си внесем малко японци, че няма оправия. Един век под японско робство и ще ни е рай България: чиста, построена,земетръсоустойчива.

76

някой

преди 3 години

До: номер 79Да, така е, чел съм го книжлето. Много е пиперливо, меко казано!Историята му е много интересна. Руски шпиони в България изкупуват целия тираж, за да не могат да го четат българите.Обаче в отговор на тази акция книжлето се радва на втори тираж.Убийствената политика на Русия се състои в примамване на българи от Османската империя да емигрират в Руската, като опразнените селища се заселят с кримски татари.Една от нивите на баба ми на село е в местност наречена "Татарлъка".

75

Анонимен

преди 3 години

Убу боце, ама при теб що тъй все обратнто става? Много плямпаш и нищо не прайш? *** то и плямпането ти е толкоз зле. Щот имаш торта Сахар сигурно, налЕ?Разбрал-неразбрал, бълва глупост след глупост, простотия след простотия, че понякога и се радва сам на простотията си и се хили като шизофреник. Иначе голем патриот днеска. Следващия път ще е патриот на 3-ти март. И толкоз. Стига, догодина пак.Чезвай от небосклона с 200 че ни писна от теб.

74

Анонимен

преди 3 години

Една трета от коментарите са изтрити , сами преценете народната любов и чии са медиите ...?

73

някой

преди 3 години

До: номер 68Да така е, правилно казваш. Васил Левски е следващото поколение революционери, който е използвал опита на Георги Раковски.Има и много други, всеки е различен като характер.Георги Раковски е бил много образован и интелигентен човек, владеел е няколко езика, учил е в престижно по негово време гръцко училище в Цариград.За разлика от него например, Георги Бенковски е бил необразован.Според Захарий Стоянов Бенковски смята учените младежи за разглезени и негодни за въстание.

72

Анонимен

преди 3 години

Прав е т.и.к. в.уна, че трябват дела, но ако имаше дела, него нямаше да има. Измами, лъжи, корупция, това е лицето на бб. Трябва нов Левски да поведе народа и да го избави от сегашното иго, иначе и сто Апостола да има след 100 год, страната няма да я има.

71

Анонимен

преди 3 години

Толуп ,никой от евролидерите не иска дори да се снима с тебе ...,а Путин ще те кара да въртиш пак кранчета.....!?

70

..

преди 3 години

Абе Раковски доста ги храни братушките в едно тънко книжле...прочетете го. За убийствената политика на Русия спрямо българите. Левски естествено и той е бил в час колко са ни обичали онези от руския царски двор. А пък Каравелов е доста противоречива личност, но има още какво да се изправя за него, докато се разбере чий интереси е защитавал. Но, минало. Тези хубостници наште защитават само и единствено своите. Чекмеджяни и мерджани и надебеляващия телесни *** отвсЕкъде.

69

..

преди 3 години

Така, че ще помоля, ако някой нарича ******щето с думата "мафиот" да помисли малко. Какви мафиоти имаше и продължават да съществуват... То си е обида тази муттттра да бъде поставяна до тяхното ниво. За да си велик мафиот си велик организатор, чел си много, слушаш класическа музика, книги пишеш.... А туй нашТу бетон. :(( Сравняват го с Орбан. Боже та Орбан е великан по интелект в сравнение със сутеньора и потребителя на матаИзхаритъ...

68

Гениална

преди 3 години

Гениалния мисъл за заспалите у нас, е идвала от тогавъшна Русия. Тя чрез Раковски ,Каравелов и всички наши патриоти създават съзнанието което имаме. Но какво от това ,трябва да повече да мислим днес и утре, а не за вчера. Разбира се трябва да почитаме и уважаваме делото на Левски и всички наши светли имена в нашата история. Но за мен е поважно сега да се борим за по-добро утре,защото по този начин истински ще оценим хората като Левски.

67

..

преди 3 години

На един про***т мафиот му пука само за две неща и само за тях го бОли:1.майка му.2.внуците и децата.На един умен мафиот му пука за горните две плюс3. Парите, които печели от където и да е, да могат да му откупят поне част от гузната съвест. Ето защо умните мафиоти правят така, че и обществото да печели, а не само те.Нашият не е нито мафиот, нито е умен. Той е чисто и просто една к***ха мут***а.К***ха мут***а=крада колкото мога. Само за себе си.Разпределям парите на бедния народ само за моя изгода.

66

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите виждам че цялата "народна любоФ" се е изляла връз Бойко.

65

Аз

преди 3 години

Аз не мисля,че.политиците са предатели. Няма как ,ние ги избираме. Някой от тях няколко пъти. Те защитават собствените и интересите на избирателите. Така е в днешно време. Печелиш власт и си прекарваш собствени политики в лична и в полза на избирателите. Ако не Ви харесва излизате на избори и гласувате. Може всеки да е избран. А моето мнение, че добър и почтен политик нямаме. Но и аз нямам право да критикувам понеже не гласувам на избори и съм пасивен и по този начин и егоистичен.

64

Марвин

преди 3 години

Понеже имаме свобода на словото, веднага ми изтриха един от коментарите. Апостолът би затрил крадеца и предател от Банкя, няма съмнение.

63

Фейсбойко

преди 3 години

До: Дела трябват (номер 62)Ти си комунист!

62

Анонимен

преди 3 години

И думи трябват, само с дела не става.. хората трябва да се разбират не само да действат като добитъка