19

Дедо Пенс

преди 3 години

Не се ваксинирайте! Целта на ционистите е да намалят населението на Земята до 500 000 000

18

Калинке

преди 3 години

Както я карате, ще си ги завирате отзад. Не съм против ваксините, но от такива като вас ми се повдига.

17

Нане

преди 3 години

До анонимнияСкъси го с около 30 санта, ако ти се прае на много интересен чорбаджията...

16

Анонимен

преди 3 години

Искам да знам мога ли да получа правна защита, ако реша да откажа доброволната ваксина и заради това си загубя работата? И мога ли да осъдя работодател за неправомрено уволнение.Сериозен съм.

15

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли притеснява че наряшавате принципът на доброволно ваксиниране, този принцип е заложен в един куп закон?Въпросът ми е риторичен, естествено, защото ако ги притесняваше нарушаването на законите, нямаше да си говорим тези неща. Мен ме страх повече от липсата на законова защита, отколкто от вируса.

14

Анонимен

преди 3 години

Богдан... Кой...?

13

БО

преди 3 години

Какъв проблем бе деч-ко само за пример Великобритания която вече е извън ЕС е ваксинирала над 10млн. души. Можеш ли да смяташ правилно или да ти дам калкулатор. Пуууу че неграмотен тоя!!!!!

12

Станко Гочев

преди 3 години

Предизвикателство е да си купиш картина на Станко Гочев...нарисувана със злато...

11

Анонимен

преди 3 години

***...za majkia sviat e goliamo predizvikatelstvo...vsichki maje sled vaksinata stavat zdravi kato vibratori...goliamo starchesko miliardersko vibrirane ste ima na planetata...che i po-otgore...

10

ЗАБИЛЕШКА

преди 3 години

Не са "ваксини", щом не създават имунитет, и не е "имунизация",а медицински експеримент.

9

Анонимен

преди 3 години

toz android koia versia e?

8

Анонимен

преди 3 години

aide po-barzo se vaksinirvaite, che she izmrat virusite v vaksinite vee ...posle ot koi fermi i koi darjavi she vi tarsim novi virusi za novi vaksini?! ami prilepi? i koi shi gi iade? i dali she e oste jiv gorkichkiat Bil?!

7

ха-ха-хаааа

преди 3 години

Ха-ха-хаааааа..................

6

Нане

преди 3 години

Каква е тая гробаджийска инвитро калинка?!

5

Това

преди 3 години

момченце мяза на типичен "пешкир" дето управляващите да се забършан с него, ако нещо се обърка. Имаше и в столична община един такъв - дето го похарчиха за ремонта на Графа. Как му беше името?

4

Кво

преди 3 години

му се кефите толко на този пфайзър! Същото експериментално недоносче е като всички други. Щото са давали някакви да се боцкат по телевизора уж с пфайзър и вече вдигнахте крак да ви поковават. Па те може и с витамин Це да са се боцкали, а може и с нещо по-весело. Не всичко дето гледате по телевизора е истина - "магията на киното" както се казва.

3

Анонимен

преди 3 години

Поредната калинка се обяснява. За танго трябват двама, за ваксиниране трябват мераклии и да има организация когато няма желаещи всичко отива на вятъра.

2

Анонимен

преди 3 години

У татковината е мишън импосибълСтига да не си привилегирован тарикат с достъп до пфайзър

1

Това с организацията

преди 3 години

създадена от работодателя грубо нарушава принципа за "доброволност" и "по желание" на ваксинирането. Нищо чудно, че едва 30 процента от записаните са отишли да се ваксинират на първа и втора фаза. Те са били "принудени" да се запишат от работодателя.