22

до3

преди 3 години

ПАВИЛЬОНИТЕ СА НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ГЕРБ,затова траят.Фирмата му била регистритана във Варна.Имаше предаване,май при Диков.Ако се разрови идея си нямате как ще замирише.Кметове раздават общинска земя за жълти стотинки на хора от властта,общински жилища ,които после ги закупуват на минимални цени и ги дават под наем или ги продават..СТРАШНИ ДАЛАВЕРИ И КРАДЕНЕ.

21

Мдаааа....

преди 3 години

Кавалер та дрънка...

20

Имаше един

преди 3 години

депутат бат Сали - викаха му Самоковското енерго. Всички по махалите ги снабдяваше с ток и им пускаше кабелите. После му плащаха на него.

19

Компетентните органи

преди 3 години

като са тръгнали да проверяват и да търсят къде са опасните кабели в София да вземат да се поразходят по махалите да видят там за КАКВИ ОПАСНИ КАБЕЛИ става дума, за какви инсталации, мостчета и връзки помежду къщи и бараки. Да видят кои са законни, кои незаконни и да предприемат съответните действия за да не се налага главни архитекти и кметове да подават оставки.

18

др.сулю

преди 3 години

"компетентните" органи у нас търсят документа, бележката, за да нарочат някой за виновен. Намерете физическият "майстор", който е вързал кабела, той е виновника и проверете всички окабелявания, свързвания, бараки, павилиони и сергии, защото повечето са незаконни и нелегални...

17

българин

преди 3 години

Виновна е лигавата селска даскалица , оставка !!

16

дО 15

преди 3 години

Какъв метален капак бе умнико? Капакът е бетонен и от никъде не стърчи кабел.Там точно е пешеходна пътека и стъпват хиляди хора!Всеки пише каквото му щукне,въпреки че не познава мястото и района.

15

Хахаха

преди 3 години

Район Триадица се управлява от ДСБ, после от ДБ на Христо Иванов от над 10г.Корупция ... некадърност и пълна липса на морал.Е това е ДСБ/ДБ.А ЧЕЗ ще плащат за незаконно подвързване

14

Анонимен

преди 3 години

Помъчил се е да си ,,набере кабел".Друго е невъзможно!,От рамката на капака да те хване ток. Не проумявам как хора вещи и знаещи просто не го кажат това!!!На кабела има отпечатъци ,има следи ,защо просто не го проверят,а се пишат какви ли не щуротии и се вдига шум на държавно ниво.Да питат бащата ЗАЩО СИНЪТ МУ Е БИЛ НА КОЛЕНЕ И КЪДЕ Е СТОЯЛ ТОЙ?

13

Според мен-мое мнени

преди 3 години

Преди трагичната случка са минали комшии вдигнали капака на шахтата опитали да разкачат кабела който е извън шахтата.Нещо е попречело .Върху повдигнатите и разголени връзки много бързо е пуснат металният капак.КАПАНЪТ чака жертва.

12

Анонимен

преди 3 години

Що за глупости,че бележката не е важала,защото имало запетая. Тези чуват ли се какво приказват. Има подпис има и печат. Като си отпуска твоите правомощия ги поема заместникът който е избран. Ако той не е компетентен и не знае какво подписва то каква рабтота има там. Кой е назначил некомпетентен служител на такава висока позиция. По-добре да кажат- виновни сме отколкото да измислят такива глупави оправдания и да им се смеем.

11

ЙОРДАНКА ДАНАИЛОВА

преди 3 години

Елена Траянова е една от най-дългогодишните служителки и знам как работи,тя в никакъв случай не е виновна - НАРЕДИЛИ СА И.

10

ЙОРДАНКА ДАНАИЛОВА

преди 3 години

Защо едни ги издирват с полиция а други напускат и стават невинни.Само за техните действия няма съд, те не работят вече тук, напуснали сазначи остават не наказани.

9

ЙОРДАНКА ДАНАИЛОВА

преди 3 години

Да не прехвърля вината си на други. На служителите им омръзна да гледат как се гаврят с хората и как ги ограбват. Терзиев, Шишков, Главчев, Тънкашка, Владимиров и предишния кмет Ефтим Ефтимов, заедно с н-к отдел Търговия/който и в момента е там/- всички от партия ГЕРБ са за затвора. Аз изпитах всичко на моя гръб. Затова казах на сегашният кмет, че трябва да изчисти Общината, ако иска да прекъсне корупцията в Общината. Пешките ще извадят царица.

8

Анонимен

преди 3 години

Че каква е таз бележка със свободен текст към ЧЕЗ като обикновено щом е отключено електрозахранването на регистриран при тях субект,обект не се подвключва докато не се платят таксите изисквани по усмотрение с вътрешните правила от 4 до 6 часа за осъществяване на искането по молба или жалба на клиента,че още тоз кабел под напрежение отколко време е бил стърчащ дефектен без изолация според бележката написана без дата.

7

@

преди 3 години

Станишев и Корнелия са виновни, може и Мая и Слави!

6

ДНД

преди 3 години

Виновен е този , който се е опитвал да краде кабела . Законен или не кабелът не може да убива .

5

до #4

преди 3 години

Ти имаш ли си въобще на идея аз какъв човек сам .Че живи ще ви дера , и очите ви ще ям . До сега директора на болницата да умрял

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До Гошо ***:Обект,който обслужва години наред гражданите в...нарушение,а сигурно като него в София са...стотици,кой да ги контролира;стрина Пена от Долно Нанагорнище ли?

3

зо Гошо тъпото

преди 3 години

Пак ли кметицата ти е виновна, *** ? Почти милион работят в София и, ако някой направи поразия е виновна Фандъкова ли ? И ти като се наакаш пак тя е виновна !