45

Анонимен

преди 3 години

как ли са просъществували хората преди ваксините какъв е тоя професор.ваксините намаляват смъртността но нарушават естественият подбор.

44

Анонимен

преди 3 години

До Владоабе спорят едни, че по-малката смъртност на 20 век не е заради дофтуряците и медицината им, а заради по-добрите условия на живот - течаща вода, санитарни мерки, канализации, по-добра храна и като ги гледам какви са *** всиките покрай тази корона съм склонен да се съглася

43

Tonita-7

преди 3 години

Живи сме благодарение на това,че не сме се боцнали все още! Голяма е вероятността след боцкането някои да гушнат букета или да обикалят по кабинети И аптеки!:(

42

Анонимен

преди 3 години

Египет 100 милиона в пустиня, а в бегето райчко кътче от 9 станаха 5 и полвината индианци. Значи нещо куца в щата Денмарк?

41

Анонимен

преди 3 години

До LOL 39Въй брат как може си толкова спрял беее? Я гаси лампите, спирай нета и марш на нивата да копаеш веднага, че как са добутали до 20ти век без тия неща?Вземете се в ръце значи, то хората ви се смяха в тоя сайт тука с години, ама сега не сте за смях, направо сте жалки, отчайващи.

40

Анонимен

преди 3 години

..били 42 млн. население. Сега са около 100 млн....----Е, и? Това да не би да е на добре??? Природата си знае работата, как да се отърве от кьрлежите.

39

Анонимен

преди 3 години

Тая "пандемия" изясни на всички защо тая държава е на това дередже.С такива "специалисти" - толкова.

38

Владо

преди 3 години

До LOLИскаш ли да пробериш преди 100 години, каква е била смъртността на населението по света и броя му? Тъпия ти г*з в момента си бълва глупостите, само защото медицината е имала възможност да се развива през 20 век. Ако не беше така щеше да е въпрос на естествен подбор, а като ти гледам мисленето, ти нямаше да си от печелившите.

37

Анонимен

преди 3 години

Такива настроение се усещат и без това само в деградиращи държави. Европа, Северна Америка и други съществуващи на дългове държавички. Израел и Източна Азия май си знаят работата по-добре. Там където има дисциплина и народа не е тотално изкуфял и превърнал се в тумба задклавиатурни експерти - кеф ти ваксинации, кеф ти мерки, кеф ти ръст на икономиката, кеф ти ниска безработица.Ние тука богоизбраните ще спасяване света, ясно.

36

Анонимен

преди 3 години

Не ваксина с Ковид, много хора го изкараха.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Какъв професор е този? Колко струва титлата/званието "професор" да си купя и аз?"Всъщност е много лесно. Трябва да си безгръбначно, което съвестно да зазубря мантрите на господарите от т.нар. "учебници" в т.нар. "университети" и безкритично да ги представя на простолюдието зад обвивката на т.нар. "наука".

34

до съгласен

преди 3 години

Къде видя по-леко прекарване, като бяхме първи по смъртност от ковид в Европа, а цялото ни население е чинно ваксинирано с БЦЖ за разлика от белите държави?

33

666

преди 3 години

Живи сме заради по-чистата среда в която живеем... Не сме в средновековието да нямаме канализация и да живеем с плъховете!

32

Съгласен

преди 3 години

много сме доволни от БЦЖ ваксината, която осигурява по-леко прекарване на коронавирусната инфекция. Наистина няма данни да предпазва от заразяване и да предпазва от разпространение на коронавируса, но и новите ваксини нямат такива данни. Същевременно БЦЖ ваксината осигурява доказано траен клетъчен имунитет. Ваксинираните с БЦЖ нямат нужда от друга ваксина за същото само трябва да бъде проверявана отвреме на време с манту.

31

LOL

преди 3 години

Професорче, ваксинирането започва последните сто години. Е как сме я добутали до 20 век без ваксини бе байо?

30

Анонимен

преди 3 години

Като във всеки цирк и в цирк "ковид" има номера с клоуни. За разведряване...

29

Анонимен

преди 3 години

Какъв професор е този? Колко струва титлата/званието "професор" да си купя и аз?

28

Анонимен

преди 3 години

Това е нежелана реакция след ваксиниране, някой не знаят какво говорят.

27

Анонимен

преди 3 години

Приберете го тоя на 4ти километър.

26

Анонимен

преди 3 години

Това и за танзанийските кози ли важи?