140

komitata

преди 3 години

Тоз специалист виждал ли е как с е парвят фуги в някоя бяла държава или с е прави на соамлиец.Те римляните направили мостове преди стотици години и не са мръднали

139

Дядо Петър

преди 3 години

Грешката не е в моста, а в нас.Защото не само търпим тази разбойническа банда да ни "управлява", но си я преизбираме да ни будалка, лъже и краде.

138

Чужденец

преди 3 години

Toя инж. Петър Стойчев лъже - фугите за които говори са предвидени и с правилна форма, а тези са безразборно напукване в резултат на българска работа.

137

мем

преди 3 години

До отровна гадА кой беше кмет на София тогава и от коя партия - Фъндупкова.

136

Инж. д-р, арх. БайТи

преди 3 години

Пазили метрото от вода! Водата не само се пази, а и насочва. Да бяха сложили дилатационна фуга а не да се излагат и да обясняват какво пазят при положение, че е било въпрос на време да се цепне и да имат главоболие с водата постъпваща през асфалта, така сега двойна работа. Вода студ лед, е как няма да се разпадне всичко. Така е като дори и план Б няма предвиден. Простаци!

135

Прос инженер

преди 3 години

Искрено се забавлявах с представлението на двамата Матросовци насред напукания асфалт днес по всички телевизии: на едната "независима" експертка и на много повярвал си и явно зависим представител на фирмата-изпълнител...Дано да са получили достатъчно пари за резила си пред цяла България и професионалната общност!Всеки студент в 3 курс Пътно строителство ще им обясни, как се изпълняват дилатационни и деформационни фуги в пътища и че това, което е направено там, е голяма издънка...

134

mene

преди 3 години

Като пръдне лъва и се пука асфалта - нищо необичайно

133

vvv

преди 3 години

ама вие какво очаквате ? Съоръжението след 43 години ще стане на 50 години, няма нищо вечно !

132

Анонимен

преди 3 години

Тоалетна, ама в нея тропат само мутрите. ...

131

Анонимен

преди 3 години

От 10 год. се занимавам с пътни строежи в Германия и такова с чудо не съм се сблъсква и тук миналата седмица температурите рязко се понижиха до - 15 градуса но чудесата се случват само в БГ., Немските колеги с право ни наричат тоалетната на ЕU.

130

Анонимен

преди 3 години

Значи казвате асфалта сам се движел. Сигурно има собствен живот.

129

Силистар

преди 3 години

ХахахаЗаспало население в държавата на мафията, ама те ви го казват съвсем както си е!Как ще има грешка в проекта, като тя целта му не е да се построи нещо, а да се открадне колкото може повече! Как може десет години без ремонт, а? Ми това са десет години без стотинка приход, за какво изобщо да го сторят.Хахахаха

128

Анонимен

преди 3 години

Това време голям ***. Спи до 12, а после разваля на Бойко Борисов проектите.

127

СССР

преди 3 години

То и в алепу гербавите разправяха че не хотел а подпорна стена,просто мафията е превзела държавата не ласувайте за гербавите на 4 трябва да изринем лъжливите герберски боклуциииии.

126

sante_dog

преди 3 години

Този мост е еманация на ГЕРБ-авото управление - пукнатини и накдърщина, а през пукнатините изтичат парите и най-важното живота на хората. Прави се една мизерна кръпка която да е същата като живота в България - мизерен. И отгоре на това има няколко самозабравили се мутри които дерибействат...

125

Факт

преди 3 години

До ИмеИма си стандарти как да се правят фугите,но явно не важат за фирмите близки до ГЕРБ...

124

Ха-ха

преди 3 години

На инженера трябва да му се отнеме дипломата!Всички сме виждали как са направени фугите при нормалните мостове!Тука определено не е така!Ама хване ли те гербизмът-прошка няма!

123

Анонимен

преди 3 години

Бе вие не разбрахте ли-има ЗИМЕН асфалт и има ЛЕТЕН асфалт-требе да ся МЕНКАТ......

122

Щерю

преди 3 години

Га падне в реката - ще има...

121

Пижо

преди 3 години

ГЕРБерска схема - строеж, издържащ няколко месеца. Плаща се. Ремонт, възложен на същата некадърна фирма, извършила некадърния строеж. Плаща се. Издържа до първия по-голям дъжд и се рути. Прави се ремонт на ремонта. Възлага се на същата некадърна фирма, извършила некадърния строеж и още по-некадърния ремонт. Плаща се. Издържа до следващия дъжд... Оня с каскета спи. Той прави разследвания на приватизационни сделки отпреди 30 години!СЪД И ЗАТВОР за мафията на ГЕРБ и оня спящия с каскета.