28

калибрират оръжия

преди 3 години

подобни оръжия с е ползват успешно за отравяне и пси обсебване на милиони играчи в игрални зали ,казина ..Измамени да влязат се поят със спец нарко активни добавки и хоп при подаден сигнал тичат да играят с пари..

27

Анонимен

преди 3 години

До 29Безплатно е за теб.

26

Анонимен

преди 3 години

Точно това е ИСТИНСКАТА причина да спрат търговията с GameStop - за да защитят елита от хеджфондовете в ущърб на малкия инвеститор. Не им се получи лъжата. Трябва да ги глобят с над милиард долара за подобна груба манипулация, но нищо няма да стане, не се лъжете. Както не правят нищо на зукърбърг и оня гнусен талибан дорси, така и на тези няма да се случи нищо. Републиканската партия е беззъба грохнала старица, особено сега без Тръмп и Лимбоу са кръгла нула.

25

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо безплатно, със сигурност някъде из 100-те страници общи правила за ползване е споменато че ще ги фанеш за шлифера.

24

джани

преди 3 години

Под съмнение е дали нашенският номер с извинението ще мине. Това е Америка. Една погрешна стъпка и конкуренцията те изяжда.

23

Анонимен

преди 3 години

До пецатаЗа какво говорим тук? Всеки може да си инвестира парите в каквото желае: в жилище, злато, фирма, земя, петрол и какво ли не. Търгуването с акции е лесно. Лесно е и да загубиш. Това е хазарт.

22

до 23

преди 3 години

Искаш да кажеш пазар, демек свободно надлъгване.

21

Анонимен

преди 3 години

До До 3За Тесла и БитКойн може, за други не може. Забравих за кой още може: facebook :)

20

пецата

преди 3 години

бушонера ала ружа игнатова , западняците са вряли и кипяли от векове в тея схеми , а нашите си мислят че всичко което хвърчи се ядевсеки българин само чака някой да му каже "ще станеш шеф" и направо излита в космоса ама забравя че с негови ръце могат да се правят всякакви злоупотреби, ама нашия комплексар винаги мечтал да е над хората да ШЕЕФ

19

Анонимен

преди 3 години

Аз съм търгувал с акции през NetBenefits и сега през Revolut. Не съм ескперт, но гледам да купя по-евтино и да продам по-скъпо. Банално звучи, но е факт. При отворена позиция, трябва някой да се съгласи да закупи точно това количество за тази цена. Има и прекупувачи на едро. Ако обявиш много висока цена, може и никой да не ти купи акциите дълго време. Това си е пазар и нищо друго. При всеки пазар има спекулации.

18

Анонимен

преди 3 години

Така е. Като нямат опит в КТБ и сега преоткриват по-модерни пирамиди.

17

Анонимен

преди 3 години

От всичко по случая си правя извод, че само УМНИТЕ американци може да очакват от някой ДРУГ да реши техните СОБСТВЕНИ проблеми.Следиш ши ми мисълта...

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Кои пари точно да върне? Ще поясниш ли? Или си остава поредния дразнещ коментар в нета, дето си го изтипосал, за да се почувстваш значим?

15

Анонимен

преди 3 години

Как можеш да блокираш купуването и да разрешиш само продаването. Демек разрешил продаването, което не може да се извърши, защото няма купувачи. И обратно, искаш да си купиш, но нямало, който да ти продаде. Та това веднага се вижда. Би трябвало в реално време да показваш отворените позиции и реализираните сделки. Ако той е могъл да спекулира и забавя сделки, значи всяка платформа може. Българските брокери не правят ли и те така?

14

Пян Гъ

преди 3 години

До До помняВиденов може да не е скроил инфлацията и банковия срив, но ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА, както треньорът носи отговорност за провала на футболистите. Само казвам. Той е трябвало да контролира червените **адци, а не го направи.

13

До 3

преди 3 години

Разлика от 1600% означава че цената е паднала или се е покачила 16 пъти. Така например биткойна се е покачил над 600% от март 2020 до сега.

12

Анонимен

преди 3 години

Тоя Юнак блокира купуването като остави разрещено само продаването, като по този начин искуствено натисна цените надолу, като по тоя начин оказа влияние може би за миларди. Но както се вижда, правилата са за големите и тъй като е защитил техните интереси, а ощетила само малките играчи, нищо няма да му се случи.Бай Ганювски номера. Долна и позорна работа! Ако нещата бяха нормални, тоя Влад, трябваше много да поседи в затвора.

11

Анонимен

преди 3 години

До ПомняНали не мислиш, че Виденов скрои инфлацията, че изобщо е бил способен да я скрои?

10

Анонимен

преди 3 години

В края на краищата увеличиха ли се продажбите на компанията след тези инвестиции,а от туй печалбите за нови инвестиции,че да е привлекателна за инвестиции от различни нива инвестиращи.

9

Анонимен

преди 3 години

Доста хомосексуално излъчване има младежа. Че и "извинявайте"....