57

Анонимен

преди 3 години

Вместо да спорите за Русия, САЩ, ЕС, никога не забравяйте че Турция до ден днешен остава най големият ни враг и заплаха за националната ни сигурност.Най големия враг на България е българския "традиционен" *** и неговите схващания за живота! :)))))))))

56

Анонимен

преди 3 години

Вместо да спорите за Русия, САЩ, ЕС, никога не забравяйте че Турция до ден днешен остава най големият ни враг и заплаха за националната ни сигурност.

55

Анонимен

преди 3 години

До 60Анти българи са тея, които са ти натрапили фалшива история и фалшиви идоли за да обезличат истинските и да те контролират.

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Там по-добре да не ровим, че ще намесим и Вера Мутафчийска, и съпругът и... и като нищо съвсем да разклатим "непоклатимата" вяра на съвременния български патриот в славната ни история. Хората не искат истината, а готината тарикатска история. Някой ден като нищо да честваме Васил Илиев, Васил Божков... Имат си всички реквизити и по нищо не отстъпват.

53

До 57

преди 3 години

Леле, как извъртя нещата. Бе вие - антибългарските агенти винаги ли стe толкова неграмотни? Да знаеш, че чорапче в заглавието се пише с малка буква! Нещо така за братя Грим иВреме разделно да направиш паралел? Стига се излагай, бе човек! Хайде, лек и спорен ден!

52

Анонимен

преди 3 години

Романът се базира на сериозни източници за събития станали в Родопите през 1668 г. НИКОГА Антон Дончев не е твърдял, че е измислица-------------------------------------------------------------------------По-скоро трябва да питаме Фани Попова-Мутафова, но тя за съжаление отдавна е покойница

51

Анонимен

преди 3 години

Поклон пред паметта на Левски - чист идеалист, готов да жертва всичко, включително и собствения си живот в името на народа си и неговата свобода. Без капчица егоизъм, мисли за лично забогатяване, изгода или властНе е бил само той, навремето сме имали редица подобни личности - идеалисти, непримирими борци, много липсват сега такива за съжалениеЕдин въпрос към Вуйчо Ваньо или някой запознат - установено ли е със сигурност кой убива Ботев?

50

Анонимен

преди 3 години

До до 55Да, Астрид Линдгрен никога не е твърдяла, че Пипи Дългото Чорапче не е исторически достоверен роман, не е твърдяла и обратното, следователно е. А фанатизъм знаеш ли какво е?

49

до 55

преди 3 години

Ми разбира се, че ще е Ок! Когато някой някъде нещо твърди би следвало да го подкрепи с факти. В противен случай е жалко и смешно.

48

Анонимен

преди 3 години

До До 52Ок, не е измислица, с очите си го е видял и документирал. Той е историческият извор за епохата. Жив и здрав!

47

ЯНИЧАРИТЕ

преди 3 години

които българка е родила се оказват най-вредни, най-агресивни турски главорези. А колко български моми са се оказали в харемите на турците. . Всичко това НЕ Е МИТ, а трагичната ни история. А сегашните турски агенти, кото се прегръщат с ЕРДОГАН като пръв АРКАДАШ, човекът, който спи и вижда ТРАКИЯ пак в ТУРСКО. Как да ги наречем ПРЕДАТЕЛИ, ЯНИЧАРИ, ТУРСКИ ТИКВИ

46

До 52

преди 3 години

Не бягай от темата и не глупотствай! Къде и кога Антон Дончев е казал, че този роман е измислица? Посочи линк, пък после пак си гледай холивудските шедьоври.

45

Анонимен

преди 3 години

До До 47"Игра на тронове" също се базира на исторически достоверни факти, събития места... Казах ти, човека си е жив и здрав, скоро даже го наградиха за нещо си, можеш да му издириш контактите и да го питаш... Или да си живееш твоя си филм, по негов сценарий.

44

Отечествен Фронт

преди 3 години

Най великият син на България Васил Левски и другите ни национални герои като Капитан Петко Войвода са родени да дават от себе си а не да вземат от народа .Ето защо са най велите синове на България .

43

До 47

преди 3 години

Романът се базира на сериозни източници за събития станали в Родопите през 1668 г. НИКОГА Антон Дончев не е твърдял, че е измислица!!! С изключение имената на героите. Айде по-полека със завоалираните антибългарски изказвания!!!

42

Анонимен

преди 3 години

ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА... изградена с грабежи, рекет и убийства на българи! После що съвременниците му са си отдъхнали като увиснал на бесилото.

41

Анонимен

преди 3 години

ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА

40

Анонимен

преди 3 години

до 46Чакай бе човек, Антон Дончев - авторът на "Време разделно" си е жив и здрав и никога не е твърдял, че романът му е исторически достоверен. Това си е художествена измислица. Това че в твоята глава е нещо друго...

39

До 39

преди 3 години

Въпросната професорка даже апелираше от разни медии да се забрани издаването на Време разделно. Било измислица насаждаща етническа омраза...За подобно изказване примерно в Гърция или Сърбия свързано с тяхната история, тълпата щеше да я чака пред студиото и никой нямаше да я спаси!

38

Анонимен

преди 3 години

до 39Да, за хората е трудно и болезнено когато разобличават фалшивите им кумири и изградените им стереотипи за разни личности събития. В Русия още не смеят да пипнат мавзолея на Ленин...