29

Анонимен

преди 3 години

защото аз живея в Англия по принцип", казва Синди Маджар.Цинди каза по принцип!

28

Анонимен

преди 3 години

Гърците имат държава. Българите имат ко чи на. Там за това да си дал буса си за трафик на мигранти дават 27 години затвор.В България за уж големи наркотърговци в София планирали убийства им дават по 2 до 8 години затвор. Разликата е огромна.

27

r3v0lv3r

преди 3 години

Аз, до днес се чудя, защо има натароуси при положение, че трябва сами да ходим и да оведомяваме институциите, че е станала промяна. В даденият случай, какво прави нотариуса освен да взима едни пари ? Щом действат като междинно звено ги задължете и им усигорите възможност да поддават данните, а в случай, че не им вярвате и това създава предпоставки за измами ги премахнете от процеса.

26

до 24

преди 3 години

До АнонименТолкова ли си задръстен !-трябва дасе освободи не защото е бременна а защото не е виновна и не е трафик.е е била никога в Гърция.

25

бг

преди 3 години

Вината е на нашите гранични власти .Щом колата не се води регистрирана на името на собственика -никакво преминаване на границата! Ами ако е открадната и с фалшиви документи.

24

4epa

преди 3 години

*** ВИЗАНТИЙСКИ ЗАКОНИ- КАК ЕДИН АВТОМОБИЛ ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!!!! ПРЕДПОЛАГАМ 4Е ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ СА ГЪРЦИ- А ИСКАТ ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ВИНАТА НА БЪЛГАРИ !!! АКО ГЪРКА Е ВЗЕЛ КОЛА ПОД НАЕМ- ВИНАТА ЩЕ НА НАЕМОДАТЕЛА ЛИ БЪДЕ ! *** ТА ВДЛЪБНАТИ !!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Трябва да я съжалим , че е бремена ли ?

22

до 19

преди 3 години

т.е. си измамил държавата с официална лъжлива декларация. ами браво, нямам думи. ако си 'продал' с пълномощно, просто *** при нотариус и го оттегли това пълномощно. така новия 'собственик' ще не ще, има 2 избора - спира да кара, или регистрира колата на свое име

21

Анонимен

преди 3 години

срещу нея се води РАЗСЛЕДВАНЕ - не е осъдена, схващате ли разликата? а защо има европейска заповед за арест? защото гърците са писали на нашите, и ние сме отговорили - ами не я знаем къде се намира в момента. най-вероятно 'синдиту маджар' не присъства и в никакви британски адресни регистри. как да издириш такъв човек? а още отсамото начало, е трябвало институциите ни да проверят за какво я издирват, да върнат писмо, че не е собственик и да не се излагаме. не случайно ЕС ни следи 'правосъдието'

20

Анонимен

преди 3 години

невярно заглавие! след като е продала колата си пред нотариус, значи я е прехвърлила! дотам историята свършва. а ние сме единствената държава в европа, където застрахавка се прави на мпс, не на шофьор. като станат лични застраховките и ти спрат колата от движение, да видим новия собственик как няма да си я регистрира. не в ареста, ами трябва нашата държава да й плаща обезщетение за некадърните закони и за стреса. а дали се казва маджар или наташа, няма значение в случая.

19

Сашо от Варна

преди 3 години

Живях в Англия 15год. На тия като"българката" Синти - Ром - Маджар не им цепят басмата!?... Затова се "затъжила" за БГ

18

Анонимен

преди 3 години

Мен ме прецакаха по схемата с продажба с пълномощно, и се оказа че единственото решение е да обява че са ми откраднали колата.

17

Бай Пешо

преди 3 години

Това е така, защото *** *** скатани в КАТ за 30 години не успяха да измислят закон, който да елиминира тези злоупотреби. Не че немогат, не искат, защото ще им секнат далаверите. В момента е пълно с таралясници, които се движат нейде из България, с някакви номера, някакви документи, при които собственика е един по талон втори., ама между тези двамата е имало още 30 човека не фигурирали никъде по регистрите на КАТ. А и този нотариус, е пълна безсмислица.

16

Анонимен

преди 3 години

То ясно, че нашата система е халифакс, но тази замалко да я изкарат мъченица.Всички знаят, че в дъното на такива схеми обикновено стоят ромеи, понеже те много обичат да работят.За себе си и против държавата.

15

Анонимен

преди 3 години

То е ясно какво трябва да се направи, ама на КАТ им е по- лесно да си клатят краката. Продавачът връща талона в КАТ още преди нотариуса, а не го дава на купувача. После купувачът да си вади нов талон.

14

До 4 Жо

преди 3 години

Тези бележки, за които пишеш не променят регистрацията на колата. В КАТ ти дават деловоден номер, че си дал някакъв документ, от което нищо не следва, а в общината винаги се ходи, за да не плащаш повече данък. Това по никакъв начин не променя ситуацията, ако купувача реши да не си регистрира колата на свое име. Единствено можеш в КАТ да научиш дали колата все още се води на теб, но не можеш да я отпишеш. Решението е талонът да си остава в продавача, а купувача с договора да си вади нов талон, но

13

От къде

преди 3 години

Ги намират с тези хубави Български имена?

12

Do 10

преди 3 години

Защото сме в бг и защото за 2 мин вече няма да си собственик на колата!

11

Синди Маджар

преди 3 години

То туй и БрексиД май стана зарад родата...

10

Ха

преди 3 години

Тая нали живее в Англия. Да се жалва там. Още на другия ден ще я пратят на гърците с наложен платеж. Цииганска работа ми се вижда.