73

Анонимен

преди 3 години

До Реалист Това може да мисли и напише само един НЕОСЪЗНАТ и НЕМИСЛЕЩ човек - материален. Който не е наясно със себе си своето съществуване физиката квантовата физика фармацевтичния бизнес и йезоитско масонските общества. Как е възможно да има толкова прости хора. Да приемат един вирус обикновен - толкова навътре. А да не приемат своя създател БОГ! Вирусът е в мислите ти защото живееш в тъмнина и страх.

72

Анонимен

преди 3 години

Ти, ... Ти.. с Маска! Вдигни я до носа. Ти, няма да ходиш на ресторант. Сега наляво. Вдигни маската. Надясно. Нареди се за ваксина. Пълно подчинение. И нарушение на Божествените закони!..

71

Анонимен

преди 3 години

По горепосочените дани 1086 по мой сметки888.

70

Анонимен

преди 3 години

Ако тия дани са верни... Лъжатни с 200 човека. До ГРОБарите и НОЩ нните бухали спрете да лъжите. Върнете се в втори клас.

69

СЪВЕТ

преди 3 години

Не ги правете тези Тестове без Причина .В тези тестове има по 1 заразен на 10 - тоест - ако изтеглите късата клечка ставате Заразен - тоест - на местата за взимане на тестове заразяват Умишлено чрез вкарване на Ковид дълбоко в Ораганизма .

68

anonimen

преди 3 години

Celuvki

67

До 70

преди 3 години

От 19 един умира, 19 се възстановяват.При 70% заразили се, което е около 5 милиона, това са около 260000 починали. Малко ли ти се вижда? При това, те ще са повече, защото сега най-възрастните над 70 години се заразяват малко, а при тях смъртностт е 6-7 пъти по-висока. Затова при 5 милиона заразили се, починалите няма да са един от 19 човека, а примерно 1 от 01-12 човека. Това малко ли ти се вижда?

66

до 69

преди 3 години

ми заразявай си се и се лекувай, кскво ни баламосваш

65

до 56

преди 3 години

В България от 19 заразили се един умира, а 18 се възстановяваа нали се сещаш че тогава на 1900 са 100 умрели, на два милиона са 100000, малко ли ти се вижда, един град като В Търново да изчезне

64

Анонимен

преди 3 години

едно нещо лекува ковид безотказно но никога няма да позволят разпространението му, трудно ще намерите и информация относно него. За 3 дни преборих ковида като настинка

63

до теста в Астрия

преди 3 години

Теста с колата е извършен неправилно. Тестовете се правят правилно само от подготвени лица, а не от Сулю и Пулю.Четете повече и не мислете, че това, което ви се иска е правилно.

62

А ве

преди 3 години

как не се ориентира към политиците и техните пазачи.Интересна работа май клатят хората ,а дофторите незнаят как да лекуват.Доказано.

61

Реалист

преди 3 години

Колкото повече заразени, толкова повече мутации на вируса ще има. Къде заразените са най-много - при по-младите, които се мислят за безсмъртни. Затова при последните мутации има все повече заразени млади хора - вируса се адаптира и насочва към по-младите.

60

Реалист

преди 3 години

За страх и паника говорят само тези, които се страхуват, но се правят на много смели и умни. Останалите ви се чудим на акъла и за какъв страх и паника пишете. Вирус има, опасен е, много хора умират, много хора ще останат с тежки последици след заразяването. Това е факт и няма значение дали се страхуваш или не се страхуваш. Затова с прости предпазни мерки се опитваме да ограничим пораженията, които "смелчаците" нанасят с "неострото" си поведение. Сега вирусът мутира и все повече се ориентира към

59

Анонимен

преди 3 години

Преди коронавируса в България умираха по 295 човека на ден. Сега през последните 4 месеца, регистрираните като починали от Ковид-19 са средно по 73 на ден, като нерегистрираните са вероятно 2 пъти повече. Доста хора не го разбират и все плямпат за грип и настинка.

58

Анонимен

преди 3 години

"Графиката на броя на новите случаи от 28 дни върви нагоре. Кога ли ще спре третата вълна?".....Когато премине първата, прескочи втората и започне третата. Това вече е станало в плановете на "добре управляващите пандемията". И се случва в главите на ковид-психясалите. Дето се вика: всичко е под контрол, дръжте се естествено.

57

Анонимен

преди 3 години

До САМО ФАКТИ!Да , така, диагнозата при всички останали тестове се поставя от лекар, но само за ковид положгителните тестове са повод да бъдеш сложен под карантина, да бъдат затваряни цели градове и държави и най-лошото да се обявяват здрави хора за болни.И да се всява паника и страх, които е основата на всичко гореизброено.

56

Дерби Кола с Ковид

преди 3 години

В Африка направиха тест на папая - даде положителна проба.

55

Анонимен

преди 3 години

Каква е тая дума "новодиагноцистирани", бе? Човек може да си изкълчи езика, докато я казва. Карайте си с добре наложената класика "болни от ковид". Така или иначе, и двете - и новодиагноцистирани, и болни - не са верни, ама кой ти държи на тези подробности... Важното е психясването на хората да бъде добре поддържано.

54

Анонимен

преди 3 години

Казваш, че заразата в Австрия се пренася с кока-кола. Възможно е. В Китай намериха доста заразени храни.