71

Анонимен

преди 1 година

Поклон!!

70

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че леля Цвета много хареса да приема паради на почетни караули по случаи национални празници. Униформени млади мъже строяват се там, в ръцете им оръжие блести, в очите им плам! Ох майкоо! Само че, както казват хората, очи пълни, ръце празни!

69

Анонимен

преди 1 година

Ами тези патриоти дето доложили за Ботевите четници и подали сигнал, че видяли нечитави хора?След няколко десетилетия по късно техните отрочетата са станали шумкари а за шумкаря читав освен него самия - няма! :)))))))))). Едниличен червен крадец! :))))))

68

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да обесим и Мутрата на тая дата!Да влезе и он в историята!

67

Анонимен

преди 1 година

Колко по-голям от тебе искаш да еЛевски бе, Миткоооо? Като Крали Марко?

66

Митко

преди 1 година

Кога ще напишете истината за Васил Иванов.Не е такъв герой за какъвто го представяте.

65

Христо Христов

преди 1 година

Де го шофьора на самолет да дръпне една реч за душманите, за помощта на Матушката, за лошия Борисов и великите Жан, Сталин и Путин?Да ни обясни, колко много Дякона е обичал Рассия и Царя и?Излагаме се, товарищи!

64

Закъсняваш... Истино

преди 1 година

Васил Левски е бил обесен на 6-ти февруари по стар стил. По нов стил това означава 18.02 (към датата по стар стил през 19-ти век се добавят 12 дни). Грешката е станала, вероятно, при преминаването на България към Григорианския календар. Това е станало през Първата световна война, т.е. през 20-ти век, когато датите от 1901 г. до смяната на календара са се преизчислявали с добавяне на 13 дни. Било е военно време, малцина са знаели истината, но и те са мълчали... Така датата 19.02 се утвърждава...

63

Анонимен

преди 1 година

Ами те преди години обявяваха честване годишнина от обесването на Васил Левски, но журналистите, да ме простят, почват много да си лъскат езика та лишават нещата от правдивост.

62

Анонимен

преди 1 година

Ами тези патриоти дето доложили за Ботевите четници и подали сигнал, че видяли нечитави хора?

61

ПроСоТо

преди 1 година

ще повторя:-Апостола НЕ Е "ЗАГИНАЛ"!!!БИЛ Е ОБЕСЕН от ОСМАНСКИТЕ власти на тоя ден преди.148 години!!!..ДА НАЗОВАВАМЕ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА!!!!!!..ТОВА ще положи началото!

60

ПроСоТо

преди 1 година

зарадвах се,че тая медия се е прежалила и ни поднася информация за годишнината от ОБЕСВАНЕТО,НЕ "КОНЧИНАТА" на Апостола!!!!!!!!..но като минах на долния ред и видях,че ..известната кърджалийска.."ТАКЪВАТА" била щяла да..ПРЕДСТАВЕТЕ СИ!:-Да "произнесе реч",и направо се втрещих!..какво ще издекламира тая../автоцензурирано/..?-"..Аресвате Левски,обаче не аресвате Боко?..-Ами тогава ОДЕТЕ пеш бре!..Ей го де е паметника му!"..../не ща изобщо да продължа!..Гнъсотата на тия е ..немам думи../

59

Анонимен

преди 1 година

Повдига ми се, като видя как всяка високопоставена мутра е ЗАГЪРБИЛА Апостола! Седи си мутрата, а Левски - зад гърба й! Не споменавайте всуе Името Му!

58

агата

преди 1 година

А СЕГА ВИЖ ЗА КАКЪВ НАРОД СИ ТРЪГНАЛ КУРБАН ДА СТАВАШ

57

Праведен

преди 1 година

До Активист на БСП19.02, кратуно

56

Праведен

преди 1 година

До Анонимен...и за 800 дни...

55

Праведен

преди 1 година

Очакваме само метежника да бъде там !

54

Чукундур

преди 1 година

Не ми са обиждайте ефендилер,ами си турнете ръка на сърцето и си кажете не съм ли прав ? Още вашия Захари чобанинът от Котленско в своите записки пише : Прочие не познавам български бунтовник непредаден от българин.Четете бре аз тая книга 3 пъти съм я чел. Ама най се отвратих когато българи хванаха същия този котленски чобанин и го предадоха на нашите.

53

Чукундур

преди 1 година

Чудя ви се агалар какъв е тоя гьонсуратлък от вас българите ? Бре българин го предаде,българин каруцар с две заптиета го закара от Търново до София.Не се намери нито един бабаит да отиде да го освободи (иначе на приказки все голям го вадите) ,българин имаше в съда и му иска смъртна присъда ,и сега циврите като ханъми Дяконе ти умря за нас. Застрамете бре Народееее ????

52

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТрябват им две дати-на 18-ти ходи Цв К П,а на 19-ти-Румбата.