29

гост

преди 3 години

Коментарите..., нищо общо с заглавието. Как не ви е срам? Колко ниско сте паднали, колко сте подли и жалки. Как никой не каза една добра дума на този възпоменателен ден, ден на загуба и гибел. Тъжна картина. България има остра нужда от хора като Васил Левски, но не се раждат в днешно време такива. Да живей България, нашата мила родина! Да живей България, мирна и стабилна! Амин!

28

СС

преди 3 години

По същия начин сега ни е нужен нов Левски да ни отдели от империята ЕС........

27

Анонимен

преди 3 години

Глупости пишеш. Българският Президент Румен Радев е здрав и ще даде реч по случай тази годишнина.От речите на Левски му се повръща камо ли от "президент" като този оформен под осанка на ленинско ***! :)))))))))

26

Анонимен

преди 3 години

На ви сега демократска република с най-големия демократ Боко Тиквата начело. Няма такова нещо, като демократска република. Или е република, или е демокрация. Ама как да се обясни на такъв *** народ, че цялата му държава е една голяма измама и не трябва да плаща никакви данъци на Боко Тиквата?

25

Анонимен

преди 3 години

Ти си от този изтекъл ***, нали, боклуко?Чак от Космоса се вижда кой е! Лицето на държавата също го доказва, няма мърдане!:)))))))Пък чистия въздух.....да не говорим! :))))))))))))))))Редите ги тези паметници ама гълъбите и "гълъбините" хич не се стискат!:))))))))))

24

Анонимен

преди 3 години

До 23Глупости пишеш. Българският Президент Румен Радев е здрав и ще даде реч по случай тази годишнина.

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОмразните ти български комунисти са подтиквали народа да празнуват или поне почетат паметта на йеродякон Игнатий Кунчев, ***! Те, омразните и лоши комунисти, не царските слуги или евродемократичните обратни ***, развяващи знамето на лгтб общността!

22

Анонимен

преди 3 години

Не обиждай българския народ, ***!Количествата отпадъци в реките и езерата доказват една малка част от тезата че има български народ, при това "какъв"!:))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 3 години

Не кощунствайте с паметта му, родил се е българин и никога не е съжалил, че е такъв, а напротив - дал е живота си за това !С паметта му кощунстват българските "родолюбци" кеенддзайкии в българските реки, езера, природата и върху народа! :)))))))))))БКПто от 76 години насам иска да си измие ръцете с него но на практика е невъзможно! Природата си знае работата!:))))))

20

Анонимен

преди 3 години

До КироКаква империя е Турската/Османската ,бе, ***?!Ако става въпрос за Империя, то в историческия смисъл и факт САМО Римската и Византия могат да носят с историческо самочувствие да са Империя. Турция НЕ е империя, а е окупатор на Византийска земя, голяма част от Мала Азия, както и Константинопол принадлежи на Гърция и гърците. Т.нар османска, руска, свещена римска и прочие " империи" нямат нищо общо с истинската империя - Византия. Гърция е наследницата на Византия.

19

Цецо шашмата

преди 3 години

Абе какъв дякон е? Не е, не е бил поп за да има подобна титла.Иначе право се каза, че народа е живеел добре по време на възраждането през последните години преди отцепването от османската империя, затова и надига глава. Но после му идва акъла когато го наляга мизерията през първите десетилетия от бугарското управление.

18

Анонимен

преди 3 години

Най-големия бг герой.

17

Анонимен

преди 3 години

Днес бг се сетиха да напишат статия за йеродякон Игнатий Кунчев. Все пак по - добре, отколкото да пропуснат, въпреки че им се е искало да няма за честването такава статия днес....

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Какво прераждане, бе, ***? Васил Иванов Кунчев не е вярвал в прераждането, тъй като е изповядвал Православното Християнство и Учението Й за безсмъртието на човешката душа и възкресението на мъртвите.

15

Анонимен

преди 3 години

До 11По традиция на 19-ти е честванетоБлагодаря за информацията, забравих. Утре ще гледам БНТ и за това. Искам да чуя речта и Държавния глава и Български Президент г-н Румен Радев

14

До 10

преди 3 години

Не кощунствайте с паметта му, родил се е българин и никога не е съжалил, че е такъв, а напротив - дал е живота си за това !

13

Анонимен

преди 3 години

До 11По традиция на 19-ти е честванетоБлагодаря за информацията, забравих. Утре ще гледам БНТ и за това.

12

Анонимен

преди 3 години

Днес по БНТ 2 от 21:00 часа ще дават документален филм за Васил Иванов Кунчев. За съжаление, заря и реч от Държавния глава и Български Президент г-н Румен Радев в гр. Карлово или пред паметника на Васил Левски в София няма да има или няма да е излъчено.До оня ненормалнияТи какво имаш против българските комунисти, които са подкрепяли празника за Васил Иванов Кунчев, ***? Васил Левски не е бил русофил, но не е мразил Русия и руснаците, ***!

11

До 4

преди 3 години

По традиция на 19-ти е честването.

10

Анонимен

преди 3 години

Васил Левски горчиво съжалява че някога се е родил българин и от тогава му е уважена молбата никога да не се преражда повече като българин! :))))))))))))))))))))