28

Анонимен

преди 3 години

"Tя подготвяла и убийството на двама прокурори и двама разследващи полицаи, информираха от държавното обвинение." Приказки за лека нощ ... Да се игнорират!

27

Един888

преди 3 години

До Има ли съд България 24Завършваш коментара с "Само комунист може да издаде такива присъди !". Направи справка каква е присъдата в Китай за разпространение на наркотици.

26

Анонимен

преди 3 години

Щом са с инициали, а не с имена, значи са от електората на ГЕРБ/БСП.

25

Анонимен

преди 3 години

Че то в Варна от 20-тина година една и съща "фирма" държи тревата.

24

Смешни присъди

преди 3 години

Ко речи? По колко години???Явно със заплахи и рушвети, се постигат такива минимални присъди. Да не говорим, че при добро поведение, ще излежат само половината време.

23

Фирмата

преди 3 години

Че аз за "Фирмата" съм чувал още докато бях студент през 2000-2004. Готино е как са се измъкнали, че от 2018 била стартирала тая група...

22

Анонимен

преди 3 години

Съда дава присъди като за откраднал кокошка, нооо това зависи и от прокуратурата. Къде е Каскета да каже колко са поискали? Реално тези няма да прекарат и 1 ден в пандиза, делото се точи 4-5 г. без обжалвания разбира се, пред това време под домашен арест, който се приспада и краиния резултат е 0:0.Добре е реформата в цацаратурата/каскетатурата, спор няма!

21

Анонимен

преди 3 години

След всичките тези дяволии, които изброихте, само 2 до 4 години ??Че тези хора не са просто нарко-дилъри, а са убийци. Заслужават минимум по 20-30 до живот. Ама нали са с чадър отгоре, я на ТикФата, я на някой генералче..

20

Анонимен

преди 3 години

Еха...за толкова сериозни неща - колко строги присъди !

19

Партиец

преди 3 години

Няма ли партия с име : " Няма такъв съд " ??? Имаме крещяща нужда от такава !!!

18

Има ли съд България

преди 3 години

Проява на жив бандитизъм е приравнена към обикновена кражба !!!! Това ли ни казва българския съд ? Бандитите са опропастили за 3 г. живота на хиляди деца ,млади хора, можели са да убият хора !!! и само по 2 г. затвор !!!!! Подигравате ли се на хората ,другари съдии ??? Само комунист може да издаде такива присъди !

17

Един

преди 3 години

Онзи ден гледах американски съдия как раздава присъди. Наредили са ги на опашка в оранжевите пижами. Влиза поредния хубавец - "Предишна условна присъда за нещо си, хванали са го с наркотици. 10 години + 15 години = 25 години. Следващия". Точно за 10 мин. му прочете 25 годишна присъда. Тук за организирана престъпна група, за производство и разпространение - 4/5 години. Хахахахахаах .

16

Анонимен

преди 3 години

Осъдените са толкова срамежливи, че са дадени с инициали....Единият го разчетох-Лойко Толупов.....

15

Пич

преди 3 години

4 и 5 години присъди за производство и разпространение на наркотици, и подготовка на убийства?! Честно, в интересна държава живеем. И после се чудим защо всеки си прави каквото си иска. Че ако произвеждаш и разпространяваш наркотици в най-лошия случай ще те осъдят на 4 години, пък после ще излезнеш на втората. Ама това в най-лошия случай. И какъв е риска?! Никакъв ...

14

Счупен ви е сайта!

преди 3 години

Снимката от тази статия на заглавната странница тотално излиза от контур!!!Хром Браузер!

13

Анонимен

преди 3 години

винаги преди избори залавят някакви страшни нарко-банди които с побойща принуждавали хората да си купуват наркотици освен това се занимават с почти всички видове тежки престъпления познати на човечеството. и преди предишните избори пак имаше такъв цирк.и на по-предишните.

12

Анонимен

преди 3 години

И сега кой ще е?

11

Анонимен

преди 3 години

До до анонименТова няма абсолютно никакво значение в случая. Правиш наркотици - лежиш в затвора. Защо точно си ги правил не е релевантно. То е очевадно защо ги правиш - за пари.

10

6

преди 3 години

Че те от години действат под чадър! Кой е чадъра кажете!

9

Анонимен

преди 3 години

Това се некви бушони.