36

Анонимен

преди 3 години

Едни и същи *** реват, защо нямало достаъчно ваксини, а когато има ни внушават, колко вредни или неефективни са и защо не трябва да се ваксинираме, ...освен с руската ваксина разбира се, която пък изобщо не е кандидатствала за одобрение в ЕС, защото не може да предостави надеждни доказателства за ефективност. Вижда му се края- до месец covid изчезва от ваксинирания Израел, а простоватите ни антиваксъри ще продължат да *** или да пият бира на крак,пред затворените кръчми.

35

JJIvanov

преди 3 години

НАгло престъпното внедряване на нова техника вкл по програма ДИГИТАЛИЗАЦИЯ вече уврежда тежко големи обеми в Лондон и други ..Променят се РАДИАЦИОННО МУТАГЕННИТЕ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ има ОСТЪР ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН СМОГ.АКТИВИРАНИ СА МИЛИАРДИ МАСОВИ УБИИЦИ ЧРЕЗ СРИВ НА ВЪТРЕШНАТА БИОСФЕРНА ОХРАНА В ЗАВОДИ ЧРЕЗ BAD DEATH MUSIC TERROR AND BLАCK AND GREY DEATH ACTIVTORS AND GENERATORS..ДА СЕ БЛОКИРАtПРОДАЖБИТЕ НА СMAРТФОНИ И КАМЕРИ С 5 G Black death and cancer terror generators ..продадени 5 милиона

34

анонимен

преди 3 години

В Израел не растат, а намаляват. И стига сте манипулирали, който иска да се ваксинира, който не , не. Кое му е доброволното? Аз ще чакам евентуално руската, като цяло тук ще се тътрим на опашката, но това е правило за нас, от векове и то.

33

Зоро

преди 3 години

Кухи та чак вакуум. Разбира се, като спрат училищата и веригата на вирусчо се къса.Всичко друго е бизнес.

32

ББ

преди 3 години

Бог да пази Кралицата!!!очакваме продължение..г-н Рюте напуснете несправедливият и лицемерен "съюз"...финансирате мафиоти и престъпници в източна европа с парите на Народа Ви...превръщате Народа си в съучастник финансиращ несправедливости...престъпления...ЕСССР е несправедлив и зависим...обслужва престъпници и олигарси...умират невинни човешки същества...ограбени...унизени...геноцид в 21 век

31

Анонимен

преди 3 години

Не са карали и няма и да докарат, мозъкът няма откъде да си го купиш.Само личен лекар с направление и донор за присаждане на мозък.Може и да ти помогне...Обещаха ми с декрет че донора на мозък няма да бъде българин, подейства ми много добре! :)))))))))))

30

Ibrjam

преди 3 години

I ANGLIA SI IZIGRA ROLJATA BRAVO SEGA SA BRAZILIJA NIGERIA I ..........

29

От народа

преди 3 години

Това е пълен идиотизъм. Лъжа и измама.

28

Анонимен

преди 3 години

Не са карали и няма и да докарат, мозъкът няма откъде да си го купиш.Само личен лекар с направление и донор за присаждане на мозък.Може и да ти помогне...

27

Анонимен

преди 3 години

Птай личния си лекар къде присаждат мозък......Личният му лекар го посъветва да не търси мозък в България! :)))))))) Не били докарвали от векове! :))))))

26

Гост

преди 3 години

На антиваксърите са плоски главите - не земята!!!

25

гост

преди 3 години

Ей, още има ***, които приказват , че няма корона вирус!

24

до 22, 23 и другите

преди 3 години

Птай личния си лекар къде присаждат мозък.

23

Обективно

преди 3 години

Чрез броя на мултиплициранията всеки рсг тест може да се окаже положителен, а болният - без никаква смптоматика. Така се прави СВЕТОВНАТА ИЗМАМА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМА НЕЗАВИСИМО МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПРЕДИМНО НА РСГ ТЕСТОВЕТЕ И ТЯХНАТА МАНИПУЛАЦИЯ.

22

Антиваксър

преди 3 години

Добре че е Бат Пенко, че да ви отвори очите. Никак не е лошо човек в критични ситуации да си ползва мозъка по предназначение, но само ако го има. На 20.01. СЗО намали препоръчания брой флуоресценции и така фалшиво положителните PCR тестове намаляват от 90% на 30%. Все пак след като се понаваксинираха англичаните, трябва цифрите са покажат, че от ваксината има ефект. А който иска да знае истината - да види Израел. Над 65% ваксинирани, 3 локдауна и заразените растат. Що така бе Бил Геноцидис?

21

Анонимен

преди 3 години

Как е, плоска ли е земята, антиваксове...

20

Анонимен

преди 3 години

Защото затвориха училищата. Оттам идват 60%. Всичко останало има много малко влияние в/у обстановката.

19

Форумни експерти,

преди 3 години

я кажете на англичаните какво да правят, те са се затревожили, че не им се обаждате да им кажете истината.Кажете им да не ползват ваксини, маски, да не ограничават излизанията.

18

Анонимен

преди 3 години

Aз пък някак грешно си мислех, че повечето са го минали, ама нейсе от локдауна ще да е :))

17

Бат Пенко

преди 3 години

Какво спазване на мерките е помогнало бе? Намалили са ct прага на pcr теста както СЗО препоръча преди месец. Колкото по нисък ct праг толкова по малко заразени, колкото по висок от 30 нагоре, толкова повече положителни, но без симптоми и незаразни. До средата на януари го държаха тоя праг навсякъде 40, че и 45 даже. С тоя праг може да си управляват пандемията как си искат. Хора питайте ако ви тестват колко е ct прага на pcr теста ви.