60

Боби

преди 3 години

Крайно време е за референдум за това искаме ли да сме в евросъюза или не, крайно време е политическата ни каста да чуе гласа на народа който ги е поставил там където са, а те освен да вървят срещу народа си и да крадат друго нищо не правят. Нищо лично срещу гейове и лесбийки но крайно време е да си знаете мястото, не ни натрапвайте отвратителните ви потребности. Аз имам майка, баща, брат, сестра, деца и не мисля да ги наричам те.

59

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е за референдум за това искаме ли да сме в евросъюза или не, крайно време е политическата ни каста да чуе гласа на народа който ги е поставил там където са, а те освен да вървят срещу народа си и да крадат друго нищо не правят. Нищо лично срещу гейове и лесбийки но крайно време е да си знаете мястото, не ни натрапвайте отвратителните ви потребности.

58

СВОБОДА НА СЛОВОТО!

преди 3 години

ЗИК ХАЙЛ!ХАЙЛ ХИТЛЕР!СЛАВА НА БЯЛАТА РАСА!

57

Анонимен

преди 3 години

Вън от този не нормален съюз, не може гейове да ни учат на правила и норми

56

Анонимен

преди 3 години

Това е защото ние бг не сме расисти. Не сме толкова *** и примитивни,и няма нужда да въвеждаме поредните евротъпотии. Правителството да им обясни защо се бави на тези.

55

Фейруп

преди 3 години

Тва не е верно!Бойко и Нинова дават кибапчита и бира.Помощи и пари дават Ората,ток и вуда ни плащами. ДА ЖИВЕЙ К У М А Н И З Ъ М А!Ся другаря Клаус Шваб и манжа с дронуви ши носи у махалатъ!Тилифониту ши бачкат,а ний ши къртим кючек!

54

Анонимен

преди 3 години

Най голямата му и фатална грешка е , че у нападнал СССР. Ако не беше нападал съюза сега светът щеше да е съвсем друг.Така е, наш Янко, в последствие Тодор Живков щеше да драпа да се внедри в редиците на СС но на дали го биха приели заради натуралния си "шумкарски" интелект! Хитлер щеше да бъде облизван от правешки език!:))))))))))))))

53

Анонимен

преди 3 години

До 57 ХолокостНай голямата му и фатална грешка е , че у нападнал СССР. Ако не беше нападал съюза сега светът щеше да е съвсем друг.

52

Анонимен

преди 3 години

НА ТАЗИ ЗЕМЯ, СТОИ ЕДИН ЕВРЕИН.............ЛЕНИН! Обаче наш Тошко му издигна доста паметник тук и там из пределите на България за да осмууче червени *** от съветското КПСС!

51

Анонимен

преди 3 години

Последният сигурен факт свързан с Холокоста е, че е забранено да се съмняваш дали го е имало"За всички българи е от ясно та по ясно че е имало лагери за българи от българи след германския фашизъм по времето на възхода от правешкия "вожд и учител" и поклонник на Съветския Съюз!

50

tt

преди 3 години

"Последният сигурен факт свързан с Холокоста е, че е забранено да се съмняваш дали го е имало"

49

Анонимен

преди 3 години

.......2 милиона българи мият улиците и слугуват на запад............Два милиона спасени от тошковия "ренесанс" и личностната "кауза" на милиционеро-цоциализма, останалите в България дано се спасят някога! :)))))))))

48

Анонимен

преди 3 години

След "кървавият преврат 1944г" България се нареди сред 30те най-развити икономики в света на 27 място, а българите живееха на средноевропейски стандарт на живот. След "доброволното" присъединяване към еесовския съюз и НАТО България няма икономика, бедна като страна от третия свят, нищо не произвежда, първа по смъртност в света, 85% от българите живеят в бедност, 2 милиона българи мият улиците и слугуват на запад.

47

Анонимен

преди 3 години

Къв расизъм в България бе ? - тук малцинствата командват държавата ! българите са дискриминирани .

46

Българче

преди 3 години

Аз съм българче обичам башите традицииОколо 1400 години те ни поддържат живи и осъзнати Аз съм българче имам МАЙКА и БАЩАИмам Сестра и БратАз не знам друг пол освен Мъжки и Женски Защото природата не знае друг полАз съм българче и обичам расата си етноса си пола си семейството си традициите си родния край чистотата на кръвта си душата си честта сиИ всичко това ще го браня с кръвта си срещу душманина евреин от неопределен пол дошъл от Ада

45

Анонимен

преди 3 години

По добре вън от този позорен съюз.........Без този съюз БКПтата почват самостоятелна програма на "самозадоволяване" от типа преееееби другарче! Не че в момента това не се случва но бивайки извън съюза няма да има виновни "отвън"! :)))))))))))Варенето в собствен сос е аналогично!

44

Щерю

преди 3 години

Евреите си събират десятъка от слабите народи...

43

Еврейски отпадък

преди 3 години

Хубавото от цялата тази при-стащина на ЕС е че той върви към своя крах и окончателна гибел Когато човек му дойде края и тръгне да се самоубива , дявола идва първо и му взима акълаЕС е БЕЗУМИЕ

42

Значи има по-жертви

преди 3 години

Явно трябва да са по-леки наказанията, ако някой "банализира" 6 милиона убити поляци (най-голям дял жертви спрямо населението на страната в началото на войната), 27 милиона жертви в бившия СССР, милионите убити от японците в Китай и т.н.?И още нещо - европейската либерастия в наказателното право приравнява ли цветния расизъм на белия? Какви да са наказанията, ако някой черен започне да оскърбява белите като непълноценни, както вече се случва неведнъж? Никакви, нали?

41

Анонимен

преди 3 години

Каква ни е ФАЙДАТА всъщност от този съюз........Икарване на бял свят синдрома на тесногръдото българче с неговите придружаващи патологични "ценности" прикрити под определението традиция!