26

АЛО СЪДИИТЕЕЕЕ !

преди 3 години

1000 лева.. !!!!!!!

25

Гулю

преди 3 години

И това е Един ОВЧАР. Правете си сметка крайният бос кво прави......

24

Анонимен

преди 3 години

Убиваш някой и те пускат под гаранция - само в България!!!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Ами да вкарат в затвора този който го е пуснал под гаранция докато намерят този когото трябва

22

Анонимен

преди 3 години

За убийство - качват те набанката и съдията казва- "Виновен си. Давам ти 18 години затвор. Но виж сега, има и друго което можем да направим. Дай 1000 лв. и няма да напускаш страната, ей. Ще си стоиш във вас". И го пратили вкъщи. И ся го търсят. хаха. Аз не моа разбера, тия съдии имат ли акъл в главата или я носят само за равновесие?

21

Анонимен

преди 3 години

От Герб са му помогнали да избяга

20

Saki

преди 3 години

За мен единствената ,справедлива присъда за убийство е смъртна присъда. Всичко останало е подигравка.

19

Анонимен

преди 3 години

Демокрация, сър!

18

Анонимен

преди 3 години

Не случайно Исус е изгонил търговците от храма.

17

Анонимен

преди 3 години

"Според магистратите неявяването на подсъдимия няма да попречи на изясняване на обективната истина и даде ход на делото."Само ще попречи да си излежи присъдата, след като ще четете присъдата срещу празната подсъдима скамейка.

16

БПФ

преди 3 години

Ако бяхме държава, а не к0чина, мрсният садия, щеше да е арестуван, осъден по бързата процедура и вкаран в затвора за 20 години !!! Но понеже съдебната система е "независима", май друго не ни остава, освен да вдигнем революция и да започнем да бесим тия с тогите по дърветата !!!

15

бай Даньо

преди 3 години

До ЮристСамо не давай за пример на съдебна система САЩ. Съдебната система в САЩ може д а се охарактеризира с две думи - садистична лудница. Пази боже да те захапят зъбните колелета. Днес слушах за случай на двама братя лежали в затвор 37 години инак със смъртна присъда . Откраднали автомобил и оставили собственика в телефонна будка и той получил за нещастие инфаркт а на тях се пише убийство втора степен по американската класификация ... Американската съдебна система е също перверзия.

14

Анонимен

преди 3 години

Малеее... Тая страна стана като Конго! Дивак до дивака.

13

бай Даньо

преди 3 години

Това май наистина не е държава! Как е възможно 1000 лева мярка за неотклонение при влязла в сила присъда за убийство!? Как е възможно изобщо мярка за неотклонение при влязла в сила присъда!? Дори да се обжалва тоя стой в затвора междувременно. В нормалните държави не стои нищо като време или процедура между произнасянето на присъдата и затвора . От съда се отива направо в затвора! Кой има интерес да са такива съдебните практики в България !? Това не е сериозно!

12

Анонимен

преди 3 години

"Тогава съдът му даде обаче и мярка за неотклонение парична гаранция от 1000 лв. и забрана да напуска страната."Това е някаква пародия на съдебна система.

11

Тикволандия ХХI век

преди 3 години

Това кога се е случило, през средновековието ли? В такъв случай съдът би трябвало да постанови обесване на площада или друга публична екзекуция, а не 1000лв. гаранция.

10

Димитър Георгиев

преди 3 години

Всъщност Борисов няма каквато и да било вина в случая.Полицията е разкрила случая,прокуратурата е написала читаво обвинение и налице е 18 г. присъда.Но съда си я кара на принципа те ги хващат-ние ги пускаме.А съда по конституция е напълно независим.Над съдията е само господ и съдиите си правят каквото си поискат,обикновено взимат рушвет и пускат обвиняемите.Ако утре този убиец убие още други хора съдията,който го е пуснал и то напълно неправомерно няма да носи каквато и да било отговорност

9

ДО ВЛАСТИТЕ

преди 3 години

1000лв. гаранция за жестоко убийство ?!!! Питам, ТАКИВА СЪДИИ КОЙ ЩЕ ГИ СЪДИ ???!

8

Анонимен

преди 3 години

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !

7

Надебелял от пости

преди 3 години

Това е стабилно решение на стабилен неподкупен съдия, за да се подържа стабилното намаляване на населението на на държавата с най-стабилното правителство!Не клатете стабилноста каза Боко със стабилните чекмеджета...