34

Ужас

преди 3 години

Много хора се дамоубиха и разболяха от дълтове и непосилните лихви към тях и разни разноски и такива измислици.Побъркаха хората! Побъркаха населението..ЧСИ си слагат върху дълга непосилни за хората лихви и суми.които никога не са теглени от човека и не можеш да се оправиш и полудяваш.Нова е целта...унищожение и грабеж на населението по всякакъв начин

33

Анонимен

преди 3 години

Ми да се разведе с нея и тя да си бере гайлето ,защо ще се самоубива. Дългът явно не е бил малък ,сигурно е комарджийка

32

Анонимен

преди 3 години

и как хората да не теглят кредити-те имат 2 пътя кредит или смърт ГЕРБ бавно ни убива

31

Анонимен

преди 3 години

до 31 -още вониш на л АЙ на от чистенето на кенефите във Гърция за другите не бери грижа

30

Анонимен

преди 3 години

31 ти пък кога ходи в Китай? Не си мърдал от вас, форумен врещящ смотльо. Тръгнал да обяснява какво правели милиони хора. Поне стани астролог и пиши за зодиите, там лъжите минават.

29

Анонимен

преди 3 години

до 17 наскоро приеха закони за личният фалит и вечният длъжник. Такива като теб са измамници, които чакат да прецакат някой, а като им секнат кранчето почват да реват че нямало димокръси и имали право да се правят на мутри-лихвари. Не задлъжнелия, а такива мутролихвари трябва да са в затвора.

28

Анонимен

преди 3 години

Поредната от любимите статии на дънез беге - нищо конкретно , казала стринка на чичо Ваню

27

Анонимен

преди 3 години

в самоков почти всички ромски къщи и апартаменти закупени преди време от роми са в ръцете на чси...огромни дългове и неплатени сметки към чез,вик и т.н.но въпреки това самоковските роми продължават да демонстрират охолен за беден град като самоков живот!

26

до 26

преди 3 години

Така е, прав си, но пак си е нерви, щото в момента върви перз съда, а и ми дойде като студен душ, съвсем неочаквано. Мисълта ми е, че в момента сумата е почти 3-на в рамките на 3-4 год.

25

До 23

преди 3 години

Ама трябва да си приел наследство от него . Ако не приемеш наследство не приемаш и дълга ... Не съм адвокат ,ама съм ги чувал тези неща ...

24

11

преди 3 години

Какъв гарант може да си без да си се подписал? Това че егн-то ти е написано на чужд договор каква тежест има? Никаква според мен.

23

До 20

преди 3 години

100% са я утроили ! Тези са пълни кръвопийци ,ама пак им се е разминало !

22

до 20

преди 3 години

Със сигурност са удвоени и утроени!Аз съм в такъв филм в момента - роднина тегли кредити около 15000лв., при условие че трябва да върне близо 30 000. Той не може и се самоуби. След няколко години получавам призовка, че съм бил по съребрена линия незнам си кое коляно наследник и тъй като всички се били отказало от наследство, аз им дължа парите, вече към 40000. Сега се разправям със съдилища. Вива нещо си са лихварите. Така, че с тея бързи кредити - МНООООГО едно на ум.

21

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ МОЖЕ ДА СЪСИПЕ ВСЕКИ ФИНАНСОВО И ДА ГО ДОКАРА ДО ЛУДОСТ ОСВЕН АКО НЕ СТЕ С ШАЙКАТА ИЗЕДНИЦИ ОТ ГЕРБ И ОРТАЦИТЕ ИМ!

20

Правилно е

преди 3 години

Вадиш ножа и в никакъв случай в твоя корем !

19

Анонимен

преди 3 години

Кой знае дали не са му удвоили или утроили сумата, която трябва да се върне...

18

До 17

преди 3 години

Както има такива закони така може и да няма ! След като закона не ни харесва няма да го изпълняваме докато не го променят ,Б-я може и без конектори и без съдия изпълнители ,банките да си носят риска ! Дават заеми без покритие после продават длъжници на мутри и какво става ?

17

Анонимен

преди 3 години

До До 13Ами днес в Китай социализъм или комунизъм изграждат.Няма да отмине времето им скоро.

16

До 13

преди 3 години

ПЛАМЕНЧО, Я МЕ ОСВЕДОМИ ПО КАЗУСА: СЛЕД КАТО ЖЕНА ТИ Е ТЕГЛИЛА КРЕДИТ, ТИ СИ СЪГЛАСЕН, ГАРАНТ СИ, ОБАЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ ПОРАДИ НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЛАЩАНЕ ТИ ИДВА ПРИЗОВКА, КОЙ ЗАКОН ПО СВЕТА ЩЕ ТИ ДАДЕ ОСНОВАНИЕ ДА НЕ ПЛАЩАШ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ? ИМА ЗАКОН ЗА ФАЛИТИТЕ, ИМА ЗАСТРАХОВКА НА КРЕДИТА! ИМЕ ЛИ НЕЩО ДРУГО, В НЯКОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА ПО - РАЗЛИЧНО??? КОЙ Е ВИНОВЕН! БСП, ДПС ИЛИ ГЕРБ ЗА ЕДИН ЧАСТЕН БИТОВ СЛУЧАЙ? ВЛЕЗТЕ В РЕАЛНОСТТА И СТИГА СТЕ РЕВАЛИ ЗА КОУНИЗЪМ, СОЦИАЛИЗЪМ ИЛИ ОТМИНАЛИ ВРЕМЕНА!

15

препатил

преди 3 години

Баща ми беше деградирал алкохоли, раздаде мноого пари на заем, на познати.Понеже е било на юнашко доверие, след смъртта му не ми върнаха и Лев.Така, че не само алчни, но и прости страдат...