61

И.Б.

преди 3 години

Този случай е на трите "б" от българската азбука: безхаберие, безотговорност.безнаказаност.

60

Питане

преди 3 години

За гаражните клетки няма прошка - те не си плащат, не че не трябва да бъдат премахнати, но преди това общината трябва да осигури условия за живущите - място за паркиране, сигурност и т.н. - ОБЩИНАТА издава всякакви разрешителни. При незаконните павилиони (а същото е и със строежите) е друга песен - те си плащат на правилния човек, а той по веригата. Там има светкавични разрешителни и ток и вода... Какво мисли паравана на корупцията в София, колко години още кметицата ще будалка хората?

59

Анонимен

преди 3 години

Това е принципен въпрос!ЧЕЗ са виновни!Как се съгласяват като оторизирана организация да правят времянки!

58

Анонимен

преди 3 години

Проблема с шахтата им дойде дюшеш на опозицията и на всички, които се натискат за кокъла.ЧЕЗ вместо да си оправя шахтите, той си изми ръцете.И това им беше достатъчно на опозиционерите да завият.

57

проф. Ан

преди 3 години

Започват оправданията - тази бележка не съм я виждал, аз не съм бил на работа тогава, не съм от тук, карам валяк и съм за малко...

56

Електра

преди 3 години

А бе БСПдирастино, нали вие от Дай България с Гнома и Рада дълбоката, го налапахте на импексовите комуняци, и Маямата да гласуват за вас. Какво се правите на гръмнати. Още не сте взели властта, и откраднахте повече от всички до тук...

55

Протестиращ

преди 3 години

До АнонименЗа Фандъкова защо, само и само да дойде Костинбродската корветина ли.

54

Протестиращ

преди 3 години

До АнонименПрав си за кмета от ДСБ, но за Иванчева грешиш, със цял багажник с евра я хванаха, а как и тя като Костинбродската овца, се правеше с Кадията на честна. Но бързо искаше да натовари колата, сега нека гние там.

53

Анонимен

преди 3 години

Мисля че има други места има незаконни будки ,като гъби никнат отдавна в София и др.големи градове ,с помощта на местната власт ,особенно по край болници и училища или спирки

52

Анонимен

преди 3 години

затвор за този и за Фандъкова.

51

Анонимен

преди 3 години

Оставка? Трябва да бъде съден и вкаран в затвора. Какви са тия оставки и глупости. Тук става въпрос за загубен човешки живот. Иванчева я осъдиха на 20 години затвор за това, че не е взела подкуп, а за това че едно дете е загинало той "не си е подписал оставката, но е готов" КАКВООООО?

50

Анонимен

преди 3 години

Първо административната отговорност, после - наказателната.

49

Анонимен

преди 3 години

Оставка сега - и после през парадния вход на някоя партийка със стена от НПОта и 'протестъри' да ги защитава от следствието. Станишев също уволни Корнелия Нинова за корупционни скандали, а сега...

48

Схемата

преди 3 години

Така наречените бушони, поставят се за да изгорят и пазят нещо по-важно

47

Анонимен

преди 3 години

Тя и Иванчева и екипът в затвора изглеждаха невинни, целеустремени и готови на реформи. А после - рушвети взимали.

46

Анонимен

преди 3 години

"Чисто човешки си били поговорили с кмета". След два дни и кметът на Триадица, от ***, ще каже "Чисто човешки реших да не се занимавам повече с политика, затова си подавам оставката в интерес на разследването". Така се случва, когато боси в управлението хора, получават важни постове.

45

Анонимен

преди 3 години

Накрая винаги изгарят невинни.

44

О хо хо

преди 3 години

БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА ДОКУМЕНТИ ЗА ТОВА КОЙ Е ЗАМЕСТВАЛ ТИТУЛЯРА В ДАДЕНИЯ ПЕРИОД!!! ИМА , СЪС СИГУРНОСТ. ИМА И ДОКУМЕНТИ КОГА Е БИЛ В ОТПУСКА - МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ. ЛЕСНО Е.

43

:)

преди 3 години

А фандъка кога пуска кокала?

42

НЕ ДОПУСКАЙТЕ

преди 3 години

..НЕВИННИТЕ ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ЦИНИЧНО НАГЛИТЕ!!! ИЗЧАКАЙТЕ ПРОКУРАТУРАТА.