18

Потърпевш

преди 3 години

На Комисията за защита на потребителите е безсмислено да се разчита. Два, три месеца чакаш отговор и накрая нищо.

17

КЗП-то

преди 3 години

КЗП май иска нов мандат. Много шум вдигат напоследък в медиите.

16

Марин Анч.

преди 3 години

КЗП колко проверки направи и колко глоби наложи на такива търговци, които действат така от години?

15

Фи

преди 3 години

До Активист на БСПТочно у вярно.Що за ненормалщина е да си купуваш и носиш дрехи втора употреба с останала в тях пръдняя и други телесни течности на предните им собственици.

14

Четвъртък

преди 3 години

"Продавалник", някога имаше възможност за коментари, за стоките, търговците. В момента няма.

13

Активист на БСП

преди 3 години

При социализма не носехме дрехите на умрелите...

12

Анонимен

преди 3 години

Варенето в собствен сос е аналогично! :))))))))

11

J

преди 3 години

Напишете сайта !!!

10

Страната на ментето

преди 3 години

Това е практика от поне десет години. Много "бутици" го правят.

9

Анонимен

преди 3 години

Имали още uдuoти дето искат да *прекарат* системата, като си купят адибас, пике, рибук за 5лвАми няма то за това са мултимилионни тези марки "щото парцалките им започват от 100/150 за чорапки и тениска.

8

Lina

преди 3 години

Изумена съм! И всичко това в държавата на адибас дрешките и хората, ровещи в магазини втора ръка за " находката ". Не го разбрах и до днес този стремеж да си вземеш нещо , на което пише нещо си - ама после мрънкаш. Как така не са ти доставили адито на 20 лв....Мангитата в прованса се издържат продавайки такива марки. Всеки си преценява...

7

Анонимен

преди 3 години

Мангасаряците вилнеят на всички фронтове.

6

Shark

преди 3 години

И защо ми изтрихте коментара, в който питах коя е фирмата. Какъв е проблема, криете нарочно ли, да има още ужилени. Във ФБ има няколко варненски фирми, които се занимават с подобна дейност. Не разбирам защо хем пишете, че а мошеници, хем ги криете!

5

Анонимен

преди 3 години

Комисията за защита на потребителите обаче дреме!Подадох жалба за некоректна дейност от друга фирма - Евиза, която продава каквото й падне и определя номерация на око, според времето. До днес, вече 2 месеца никой не ми отговори. Трябва да раздухам в новините ли, за да се задействат?Всичко идва от липсата на контрол - когато в държавата липсва такъв, търговците си правят каквото им падне.

4

Анонимен

преди 3 години

Ха добър ден ! в София има магазини ,които също продават и стари дрехи между новите ! това е практика от много години ! в "луксозните бутици " също !

3

maca

преди 3 години

До Анонимен Защото независимо дали стоката е платена преди да я получиш или при самото получаване, куриера не ти дава пакета преди ти да си дал парите. Та при всеки случай и да я огледаш там на място или вкъщи, то стоката е платена преди да се отвори пакета.

2

бхгртф

преди 3 години

Само като чуя БУТИК ВЪВ ФЕЙСБУК... и почвам да бегам, бате. А за тия, дето са се метнали на офертата... няма какво да кажа. Трябва да си НЕВЕРОЯТНО де.билен. ***, за да се хванеш на такава въдица...

1

Анонимен

преди 3 години

Че тази схема я правят и някои магазини. Друг е въпросът защо като си взимаш пратката и виждаш,че не е като на снимката не я отказваш. Винаги плащай с наложен платеж без карта и няма как да те завлекат.