54

Tonita-7

преди 3 години

Първи сме на челна позиция! Кой с какво е от без значение:)

53

Авокадо

преди 3 години

До Абе..И пушенето на пури с супер скъпо питие на офшорен остров в хамак така се възприема? М?

52

Анонимен

преди 3 години

До: номер 53 (Дедо)Айде не бъди толкова ербап!Баща ми беше заклет пушач и с диабет, полиневропатия, разболя се от грип (Да, от "леко" грипче!) в резултат от който разви двойна бронхопневмония и едва оцеля!Осем години по-късно получи втори инсулт и почина след 2 месеца на легло!До последно разправяше на докторите че е "активен пушач"!Така че не искам да чувам как някой "живял до 100 години и пушел"! Може да има такива. Но всичко това е до ген.

51

Абе..

преди 3 години

Абе...Това пушенето си и простотия, която освен всичко друго , особено на запад се възприема за занимание на хора от най- долна класа.

50

Дедо

преди 3 години

До Анонимен 40Вярно е - аз от 40-тина човека, дето знам, че излязоха в болничен и много от тях влязоха в болница има само един пушач и то нередовен. Ама тази информация не се съобщава публично, само тук-там недомлъвки.

49

Shark

преди 3 години

До гого. Какви раково болни. Който ми твърди, че от цигари се хваща рак е пълен ***. Познавам хора, които никога не бяха пушили дори една цигара и си отидоха рано рано от рак, а други, които цял живот пушеха, си живяха до дълбоки старини. Роднини мои са. Така че гледайте си работата. Рак се хваща от притеснения и ядове. И от ядене на храни-буклууци, с каквито са пълни хипермаркетите.

48

Анонимен

преди 3 години

Абе кой нема акъл, да кади. Кво да се косиме.

47

Яйца...

преди 3 години

Нали си имаме един борец депутатин за тютюн в ЕС? Слабаков му беше името. Какво ли прави? Май си чеше.....,,,в Брюксел...

46

Гошо

преди 3 години

Ам колко умират от тютюнопушене, пък досега не вкАрахА извънредно положение или лок-даун? Защо бе? Ааааа да защото табак концерните имат печалба от продаването на джугари. Те така и с ковида, печалбичка с вакси и то не едно-кратно ам печалбичка на конвейр от тука нататък,кат дойдат мутации айде нова вакса и така. За тва е цялата патардия, не че нещо за здравето ни.

45

ДДРОнег

преди 3 години

До SharkПушете си, бре, някъде, където не пречите на нормалните !!!Това нямаше да е проблем, ама Вие сте все проблемни и няй-невинната забележка Ви озверява, тас затова и към Вас се постъпва по същия начин !!!

44

ДДРОнег

преди 3 години

Вечния спор, кой има повече правя - пушача да трови всички около себе си, без да се съобразява или непушача, който иска по-чист въздух около себе си !!!Друга лоша черта на пушача - свиква да хвърля всякакви *** на улицата и през терасата !!!

43

ДДРОнег

преди 3 години

Пушачите смърдят, и дрехите, и косите и устите им ... просто факт

42

Анонимен

преди 3 години

Не сме на челно място гърците и чехите са преди нас гледай статистика

41

Анонимен

преди 3 години

До гогоТова което се постигна е да не тровите НЕПУШАЧИТЕ. Вие си се тровете колкото искате.

40

absurd

преди 3 години

Аз и моите колеги го изкарахме на крак по обектите,всички сме пушачи,нямаме време за боледуване,семейства храним

39

гого

преди 3 години

С тези забрани за пушене принудихте повечето ресторанти и кафенета да се клонират на тротоарите с отворени площи за пушачи. И какво се постигна? Нищо. С колко процента намаляха раково болните А? Няма отговор. Погледнеш в заведенията( вътре не на тротоара) ПРАЗНО а на тротоара пълно и пушачи и непишачи. голям цирк!!!

38

Анонимен

преди 3 години

Айдеее и цигарите спомага ли за разпространението на короната според тоя шаман, едно френско проучване специално по този въпрос сочи съвсем друго ама както и да е, ния ще вярваме на доктора известен само в квартала. Всички мои приятели и познати които изкараха вируса на крак са пушачи, всички до един, двама приятели го изкараха с двойна бронхопневмония и двамата не пушат. Единия ги отказа преди 12 години другия никога не е палил цигара. Резултат--21;2 та така,, докторе''

37

Striker

преди 3 години

Не е учудващо. Колкото по-примитивна нация, толкова повече пушачи. Българина се равнява по Ориента и Истанбул, там повечето кадят. Но всеки сами си решава, стига да не пречи на останалите.

36

Gregory House, MD

преди 3 години

Просто трябва да увеличиш дозата и ще се получи.Тогава може да ти кажат че родната ти майка е извънземно чyдoвище и ще повярваш!Само да не го бъркаш със ерготамин, който е прекурсор и се използва за главоболие и мигрена.

35

Shark

преди 3 години

Аб стига сте противопоставяли хората бе! Мине не мине време и започвате с това пушене. Я оставете хората на мира. Да, искам да пуша, българина иска да пуши и ще пуши! Няма да е вашата!